Devlet hastanesine rastgele bir doktora burun ameliyatı olmak?

wigglewiggle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
94
16
88
Bütçem çok kısıtlı. Deviasyon problemim var. Devlet hastanelerinde malum hiçbir doktorun instagramı falan yok fotoğrafları koyduğu. Ben de hafta içi rastgele bir doktordan randevu aldım. Sizce sıkıntı çıkar mı? Diyorum ki eskisinden kötü olacak değil ya. En azından biraz küçülür nefes problemim düzelir. Asla 5 10 binler biriktirecek durumum yok öğrenciyim. En fazla 1.5-2 bin olur. Devlette de bu fiyatlara yapıyorlarmış. Doğru mu düşünüyorum kafam çok karışık... Yardımcı olur musunuz?

Canim devlette sadece nefes almani saglayacak ameliyati yapiyorlar.Burunici yani.
Seklini degistirmek istersen estetige giriyor.
Bilgin olsun.

Canim devlette sadece nefes almani saglayacak ameliyati yapiyorlar.Burunici yani.
Seklini degistirmek istersen estetige giriyor.
Bilgin olsun.

Yok ben kbb ye değil plastik cerrahiye randevu aldım. Estetik için. Ama onlar estetik yanında deviasyon da yapabiliyorlarmış. Devlette fiyat 2bin falan indirim de yaparlar. Çok makul. Özel fiyatları çok uçuk. Ama hiç tanımadığım plastik cerraha ameliyat olmak fikri nasıl olur bilmiyorum. Burda 10 20 bin verip memnun olmayanlar var. Acaba çok para verildiği için kusursuz gorunmemesinden memnun değiller. Çünkü benim eskisinden güzel olsun yeter kusursuz olmasına gerek yok. Bir yandan böyle düşünüyor bir yandan korkuyorum. :/

Yok ben kbb ye değil plastik cerrahiye randevu aldım. Estetik için. Ama onlar estetik yanında deviasyon da yapabiliyorlarmış. Devlette fiyat 2bin falan indirim de yaparlar. Çok makul. Özel fiyatları çok uçuk. Ama hiç tanımadığım plastik cerraha ameliyat olmak fikri nasıl olur bilmiyorum. Burda 10 20 bin verip memnun olmayanlar var. Acaba çok para verildiği için kusursuz gorunmemesinden memnun değiller. Çünkü benim eskisinden güzel olsun yeter kusursuz olmasına gerek yok. Bir yandan böyle düşünüyor bir yandan korkuyorum. :/

Valla bana kalirsa deviasyon icin kbb girmeli.Burnun yapisini en iyi kbb bilir.Yine de karar senin.Sonra daha cok para harcamak zorunda kalmazsin umarim.Cunku psikolojisi etkilenen cok insan var burada..

Acikca söyleyim bende cok kararsizdim. Ama istanbuldakilerin fiyati paya ucmus.Dr Baris cakir ve emre Ilhan ne öyle??? Benim kuzenim Dr Selehattin özmene olmustu. Ozamanlar Devlet hastanesindeydi bu Doktor ve simdi amerikan hastanesinde. Kendisi de KBB. Bende ona yaptiran bir kac kisi ariyorum Burda. Bende ona yaptirmayi düsünüyorum

Back
X