- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
iki çocuğum var ikisi özel kreşe gıdıyorlar dunya para ıle 1500 tl bazan oluyor. bende devlet kreşı arıyorumDevlet kreşinde ki güvenlik arkadaşimız ondan bıraz rahatım gozlem yapar dıye.. Memnun kalırsam sıze yazıcam
yalovadaNerede yaşıyorsunuz fleur 1
heme de şimdı zam yaptıllar . bakalım ne olacak. ınşallah burda da açarlar. hem okl parası hem servız parası hem faalıyetler parası ...... yorucuİstanbulda beledıyelere her mahallede 2 adet acılsın talımatı verıldı dıye duydum ınsallah ordada olur. bendende ozel 900 ıstedı pazarlıklı halı bu.. beledıyenın kresı 400 tl
ama ben kafama takılan b sorular var. bu devlet kreşler ana okullar nasıl acaba? duzenı nasıl dısıplın var mı? ........çocuklarıle ılgılenıyolar mı???? kafamı karışıksaatları kısın 16.30 yazın 17.00 bıraz erken calısan anneler ıcın
normalde 600 tl pzarlık yaptık 500 tl 1 çocuğa için 2 çocuk 1000tl servıs 175 tl .....sız nekadarlıkken verdınız cocuklarınızı?
eylulde bı sene olacak. bırı 4,5 yaşında bırı 3 yaş 5 aylik şu ançocuklar kaç yasındaydı verdıgınızde? yalova yıne ıyı ıstanbul uçmuş
NE YALAN SÖYLEYIM, FAYDASI ÇOK GÖRDUM. BUYUK OĞLUM KELIMELERI ARTTI GUZEL BI ŞEKILDE. UFAK OĞLUM DAHA ÇOK, OTİSTİK OLDUĞU İÇİN FAYDASI ÇOK ALLAH ŞUKUR, SADECE BIZIM IÇIN PHALI GELDIbende 28 aylık oldugunda verıcem erken vermıs olucam bırazsız memnunmusunuz kresden mutlumu cocuklarınız kresde
IYI DE AMA UCRET NE KADAR OLACAK ONU DE BILEMIYORUZ, INŞALLAH BAYA DÜŞÜK OLUR.İnşallah devlet kreşi açılır beledıye baskanına maıl atın ordakı annelerı orgutleyın ımza toplayın eger ugrasabılırsenız bence sızdede acılabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?