- Konu Sahibi herseyduzelirmi
devlet memuruyum, aşılama olacağım, devlette ücretsiz yaptırabileceksem devlette olmayı düşünüyorum, yoksa hiç uğraşkmadan özele gitmek istiyorum. burdada bu konuda bilgisi odlan birileri vardır mutlaka :92::92::92:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben işlemlerimi tıp fakültesinde yaptırabileyim die bi profun özeline gittim kendi muayenesinde yapabileceğini söledi
hersey ticaret olmus arkadasım sağlımız bile..
doktorunu iyi seç özel hastanelerde ne kadar acaba ?
gecmiş olsun...
hmmm nasıl oluyor her devlet hastanesş yaparmıki bunu ben asılama olmak istiyorum mu dicez bende öğretmenim öle hakkım varsa kullanmak isterim...
merhaba kizlar
benimde esim memur capada yaptirdim asilama ucretsiz ilaclar icin rapor veriyolar bi kismini veriyosunuz ilaclarin eyer avrupa yakasindaysaniz capayi oneririm
gitmeden once internetten rendavu alin ama tam gece 12 de alin kacirmayin o saati yoksa zor olur almak
sizlerden test isterler onemli bi sorun cikmassa hemen asilama yapiyolar
sormak istedikleriniz olursa seve seve yardimci olurum.
merhaba kizlar
benimde esim memur capada yaptirdim asilama ucretsiz ilaclar icin rapor veriyolar bi kismini veriyosunuz ilaclarin eyer avrupa yakasindaysaniz capayi oneririm
gitmeden once internetten rendavu alin ama tam gece 12 de alin kacirmayin o saati yoksa zor olur almak
aşılama sonucun nedir canım
daha belli deyil ama olmadi galiba
test yaptırdınmı canım kaçıncı günün
devlet memuruyum, aşılama olacağım, devlette ücretsiz yaptırabileceksem devlette olmayı düşünüyorum, yoksa hiç uğraşkmadan özele gitmek istiyorum. burdada bu konuda bilgisi odlan birileri vardır mutlaka :92::92::92:
rahim filmi isterler mi daha doğrusu aşılama da rahim filmi şart mı korkuyorummm. bilgilrinizi paylaşırsanız çokk mutlu olurum2 si 750 dedi (ilaçlar hariç ) biride 1250, kesen olmayan ve ilk deneme için bana çok gibi geldi. devlet bu hakkı vermişken onu kullanayım dedim, galiba devlette yaptıracağım (z. tahir burak)
yaptirdim canim negatif ve has. geldikten sonra adet oldum olmadi malesef hayirlisi herseyin
böyle bir şart var mı yani tedavyi devlet karşılarken 3 yıllık evli olma şartı arıyo mu?merhaba kizlar
3 yıldan fazla süredir evliysen,devlette ücretsiz aşılamanı yaparlar ama evliliğinizin 3.yılını doldurmadıysanız( ay ve gün olarak bakılıyomuş), devlet hastanelerinden aşılama yada tüp bebek için rapor alınamıyormuş.ben daha 2 yıllık evli olduğum için alamıyoruz mesela.. hepsini kendim ödiyceksem, devlet hastanesi yada üniversite hastanesine gitmektense özelde yaptırmayı tercih ederim..
merhaba sıkma canını bak hepimiz bekliyoruz... aşılamada rahim filmi şart mı aceba...offffffffff
merhaba sıkma canını bak hepimiz bekliyoruz... aşılamada rahim filmi şart mı aceba...offffffffff