- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Sürekli hakaret ettiği için aşağıladığı için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 1 yıldır ne cektigimi biliyor muydunuz beni ölümle tehdit etsin her şeyi yapsın dovemedigikalsinAdam inşallah bir an önce kurtulur senden . Gitsin kendine iyi birini bulsun mutlu olsun inşallah
Bir yıldır bir şeyler çeken insan altınlarını almış uğraşmaz boşanır geçer. Yok nafaka alayım yok şunu isteyim bunu şöyle yapayım . Bu kadar uzatmaz. Ben size diyim adamın başına bela olmaya niyetiniz var ya boşanmayı uzatır da uzatır o zaman görürsünüz belayı on yıl sürünür artık dava .Benim 1 yıldır ne cektigimi biliyor muydunuz beni ölümle tehdit etsin her şeyi yapsın dovemedigikalsin
Yoo sürekli para para diye sayıkladıgınız için kötü ilan ediyoruzSiz bence konularımı okuyun dayak yemedigim için erkenden onu bıraktım diye kotu ilan ettiniz
Kimse sizi dayak yemediğiniz için erkenden onu bıraktığınız için kötü ilan etmedi çarpıtmayın. İhtiyacınız yok işiniz var ,uğraşmadan kurtulmaya bakın. Ha eksik getirirsede avukatla şikayet edersin bu kadar basit. 1 yıllık evliliğin ne nafakası? çocuk yok birşey yokSiz bence konularımı okuyun dayak yemedigim için erkenden onu bıraktım diye kotu ilan ettiniz
Ekiyorsa ettiği hakaret ve tehditleri savcılığa bildireceğinizi söyleyin, tutuşmasına yetecektir o. Bunu da mı biz söyleyelim? Çözümde bu kadar mı gözü olmaz bir insanın?Sürekli ekiyor şu gün getircem diye
Altınları çok eksilterek getiriyor onu da lanet okuya okuya .Sürekli erteliyorElalem napıp ediyor kuş kadar tazminat veriyor aldatmalı şiddetli evlilikte, sen önce kurtulduğuna şükret, altınları kurtarmışsın daha ne istiyon ya? Sanki bana Acun'la evlenmişler, memur adamdan dünyaları alırım sanmak da nasıl bir mantıksa artık.
Bi sarsaklayın aklı başına gelsin.Altınları çok eksilterek getiriyor onu da lanet okuya okuya .Sürekli erteliyor
Altınları çok eksilterek getiriyor onu da lanet okuya okuya .Sürekli erteliyor