Hıı soru sacma ve sızın cıkarımlarınızdan mantık akıyoryemek yememişler sevişmişler ne olcak memur olur mu olmaz mı?
Özel haysta kımse karısamaz.Psıkolojık ılacta dorun oluo dıye bılıorumÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.
Memurluktan atıldı arkadaş. Ahlaka aykırı davranışlar sergileyemezmiş devletin memuru, devlet öyle demiş. Sen demiş nasıl demiş gider elin adamıyla aynı odada kalırsın demiş, ne bileyim ben senin sadece yemek yediğini başka haltlar yemediğini demiş devlet baba.Sonuç ne oldu acaba ?
Hakimlik sorusturmasinda buna da bakiyorlarmisDevlet memurların cinsel hayatıyla ilgilenmiyor, korkmayın.
He bakıyorlar. Sen evlenmeden önce seviştin, kukunun bekçisi olarak seni hakim yapmıyoruz diyollaHakimlik sorusturmasinda buna da bakiyorlarmis
Farkinda degilsiniz sanirim bu ulkede nelerin degistiginin.Yegenim hakim oldu yeni o soyledi.Ayrica sinavi kazanan sirf tayt giyiyor diye elenen aday olmus.Komik gorunuyor ama boyle gercekler var artik ulkemizdeHe bakıyorlar. Sen evlenmeden önce seviştin, kukunun bekçisi olarak seni hakim yapmıyoruz diyolla
Komik görünüyor çünkü öyle bir soruşturma yapmadıklarını biliyorum. Yeğeniniz de şehir efsanesi anlatmış size.Farkinda degilsiniz sanirim bu ulkede nelerin degistiginin.Yegenim hakim oldu yeni o soyledi.Ayrica sinavi kazanan sirf tayt giyiyor diye elenen aday olmus.Komik gorunuyor ama boyle gercekler var artik ulkemizde
PekiKomik görünüyor çünkü öyle bir soruşturma yapmadıklarını biliyorum. Yeğeniniz de şehir efsanesi anlatmış size.
Öyle bir şey varsa özel hayata saldırı resmen. Yaptığın işle, bu durumun ne alakası var? Lütfen şehir efsanesi olsun bu.Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
Memurlar forumda böyle bir yazı gördüm bu yüzden güvenlik soruşturması olumsuz gelen var yazıyordu bende bu yüzden sormak istedim.
böyle bir şey olsa ülkenin yarısı memur olamazdı herhalde. eski sevgilimle otelde kaldım ve o şuan devlet memuru oldu için rahat olsunÜniversite 2.sınıf öğrencisiyim erkek arkadaşım şehir dışından geldi pandemi dolayısıyla cafeler restoranlar kapalı olduğu için bende otele giriş yaptım ve yemek yiyip biraz oturduktan somra çıktım devlet memuru olduğumda güvenlik soruşturmasında karşı cinsle aynı odada kalmak memuriyetime engel olur mu bu yüzden güvenlik soruşturmam olumsuz çıkabilir mi lütfen acil cevap verir mısınız içim içimi yiyor
böyle bir şey olsa ülkenin yarısı memur olamazdı herhalde. eski sevgilimle otelde kaldım ve o şuan devlet memuru oldu için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?