- Konu Sahibi Samire tmv
-
Maddi durumunuza göre özele gönderme imkanınız varsa gönderin benim kızımda çekingen sakin bir çocuk bizde özele yolladık şimdi 3. sınıfa geçtikBu sene 1. Sınıfa başlayacak kızım var çok kararsızım devlete mı gondersem özelemı özele gönderirsem maddi yönden sıkmam gerekir devlet okulunda ilgi nasıl olur kızım zaten çekingen birisi kendi başına pek birşey yapamaz devlet de cok mu ezilir özel okulda da aşırı özguven patlaması yasayıp şımarık olursa derslerinde başarılı olmazsa diyorum aslında herseyde ders değilde bilemedim sizce arkadaşlar şimdiden tesekkur ederim cevaplar için
Yaşadığınız addres e göre oluyor yada adres taşıyorlar ama yasak cezası varDevlet okulunu kendimiz seçebılıyormuyuz yaşamadığımız küçük şehir ilgili öğretmen olurmu cocukları sosyallestırmek için birseyler yaparlarmı bılmıyorum
Tesekkur ederim cevap için ögretmenı nasıl araştıracagım hayat felsefesinı nasıl öğrenebilirim
Bu olay çok fazla var maalesef. Ben sadece fiziği düzgün diye özel okula kabul edilen öğretmenler tanıyorum. Sosyoloji bitirip sosyal bilgiler öğretmenliği yapanlar var.Birkaç arkadaşım köklü bir kolejde vasat yabancı dillerine rağmen yabancı dil öğretmeni olarak çalışıyorlar. Bir gün öğrencilerinden birisiyle karşılaştım, yabancı dil öğrendiğini benle pratik yapmak istediğini söyledi ve söylediklerimden en basitini bile anlamadı.
İlkokulda 85bin mi? İstanbul fiyatı mı bu? Anadoluda böyle bir fiyat yok bahçeşehir ilkokul bölümü içinÇocuğum var soruyu ona göre cevaplandırıyorum. 2 yıl Devlette anasınıfına gitti. Bu yıl da özele verelim dedik önce ama öğretmen olan yakın bir arkadaşım ilkokulda köklü iyi bir kolej olmadıktan sonra koleje gitmesine gerek yok dedi. Köklü okuldan kastım bilfen bahçeşehir koleji vb. Bu okulların yıllık maliyeti yemek servis kitap kıyafet 85 bini buluyor. İlkokul için çok fazla bir rakam. Bu nedenle ilkokul için devlete vermeyi düşünüyoruz evde kendimiz ilgileneceğiz.
İstanbul’un ilçelerine göre bile değişiyor bu fiyat. Ayrıca şöyle bir şey daha diyeyim, ilçelerine göre öğretmenlere verdikleri maaş bile değişiyor.İlkokulda 85bin mi? İstanbul fiyatı mı bu? Anadoluda böyle bir fiyat yok bahçeşehir ilkokul bölümü için
Evet İstanbul. Bu ücreti hesaplarken eğitim yemek kitap kıyafet servis hepsini koyuyor iım içine. Bence bu tutar en az o kadar bilfende sadece eğitm KDV hariç 65 bin tl idi. Yani bu tarz bir okula verilemeyecekse kolej anlamsız bu benim fikrim. Ben ortaokul için vermeyi düşünüyorum. Hakkımı orda kullanacağımİlkokulda 85bin mi? İstanbul fiyatı mı bu? Anadoluda böyle bir fiyat yok bahçeşehir ilkokul bölümü için
Merhaba sizi çok iyi anlıyorum. Benim kızım eylül sonu doğumlu yani diğerlerinden küçük olacak. Devlet okulları kalabalık ve hijyen konusunda emin olamıyorum. Bu yüzden özele yazdırdım. Hayırlısı olsun sizin için. Allah pişman etmesinAslında çocuğu olan okula gonderenler cevaplasa herkesin kendi yönünden haklı düşünceleri var kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?