Devlet Tiyatroları

ya evet benim yaşadıgım şehirde de haftalık sadece 1 oyun oluyorr secme sansımız olmadıgından bizde gidioruzz mümkün olduguncaa bi de hafta içi geliyor iş cıkışı koştur koştur cok zor oluyor ama yine de deger tiyatro içinn :)
oyunlara gelincee 7-8 oyun izleyebilidm son aylarda ve aklımda tam anlamıyla kaln ve beni etkilyen ask hastası oldu ciddden gelen en ii oyundu ben ve arkalrıma göree de...

dünde yagmur durdugunda'ya gittik biraz agır geldi bizee bankadan sonra kaldıramadık :) hatta arkadaşlardan birazı cok sıkıldıı..evet 1.sahne de bende sıkıldımm ama 2.perde iidi..cok cok ii takip edilmeli oyun tıpkı bir puzzzle gibi..bazı anlar cok sıkıldık bazende noluo yaa dedikk ama oyuncu kadrosu cok mükemmel cogu usta emektarlarr....izlenmeye deger bir oyunn... ellerine saglık ekibin..
haftayada suskunlar kapısı var umarım güzel olur ki öle olacagına inaniorum konusu ilgimi cekti bakalım haftaya görecegizz :)

Son düzenleme:
karımla evleniyorum u izledim bugün ağladım gülmekten, baba rolundeki oyuncu çok doğal ve sevimliydi

Son düzenleme:
evet güzel bir oyundu onu gecmişlerde aylarda bende izlemiştim hatta niaşnlım ara araa babanın taklidini yapıo halaa :))

othello yu merak ediyorum antalya dt, izleyen var mı ve süresini bilen

Son düzenleme:
Yaaa benim çok fazla seçme şansım yok ne gelmişse gidiyorum :5:

biz bu hafta ara verdik zor oluo bankadan cık koştur koşturr :( umarım oyun ck ck ii değildir :)))

biz bu hafta ara verdik zor oluo bankadan cık koştur koşturr :( umarım oyun ck ck ii değildir :)))

kaçırdığın oyun başka zaman da olmuyor mu , ben bi hafta kaçırdım aynısını haftaya da oynadılar toparladım durumu :9:

Bu gün ''Çıkmaz sokak çocukları'' na gittim , aslında daha önce gitmeyi planlamıştım ama bi türlü fırsat bulamamıştım.Oyun tekrar oynandı ve nasıl daha önce gitmemişim diye üzüldüm resmen ,çok çok çok güzeldi.Konusu yetim çocuklardı oyun da oynayanlar da tek kelimeyle harikaydı ve beni o kadar duygulandırdı ki dayanamadım ağladım :5:
O kadar içten o kadar gerçekti ki herşey ... Beni en çok etkileyenler arasında yerini çoktan aldı .Hatta ayakta alkışlayan o kadar kişi vardı ki ... :5::5:

kaçırdığın oyun başka zaman da olmuyor mu , ben bi hafta kaçırdım aynısını haftaya da oynadılar toparladım durumu :9:

cnm yok şöle burda oyunlar haftada 2 gün sadece carşamba perşembe 20 de akşamları haftada oyun gelio 2 kere sahnelenio burda bize de perşembeleri uyuyor geneldee o zman gitmeye calışıoruzz

cnm yok şöle burda oyunlar haftada 2 gün sadece carşamba perşembe 20 de akşamları haftada oyun gelio 2 kere sahnelenio burda bize de perşembeleri uyuyor geneldee o zman gitmeye calışıoruzz

Anladım canım ya burda bir oyun 2hafta oynandı hatta çok beğenildi diye midir 3.haftada bile oynanıyor her gün hem de , sıkılmadılar da :)

Birkaç saat önce İstanbul Efendisi'nden geldik.
Muh-te-şemdi.
Çağlar Çorumlu tiyatrocu olsun diye yaratılmış ,güldük,oynadık çook eğlendik.
Kesinlikle yer bulabilirseniz tavsiye ediyorum.

selamlar kızlar
uzun süredir forumdayım ama burayı gözden kaçırmışım.
Ankara'dan yazıyorum haliyle Ankara devlet tiyatrosu oyunlarından özet geçmek isterim size.
2 gün önce dolores claiborne oyununa gittim, stephen king olunca tabi bir başka oluyor. kitaptan güzel uyarlanmış bence tiyatroda bile insan heyecanlanıp, meraklanabiliyor bu oyunda. müzikler de hoş, oyun güzel, izlenilesi ama kimse bana kızmasın ben başroldeki yani dolores rolundeki oyuncunun rol yapışını çok ağır buldum o konuda biraz kasıldım yani böyle büyük tiyatrocu kahkahaları, abartılı bağırmalar filan ama tabi bu benim fikrim. oyun görülmesi gereken bir oyun kesinlikle.
1 ay kadar önce 33 varyasyon a gittim. o oyun beni daha çok etkiledi. bir kere sürekli müzik var oyunun içinde, beethoven in bir besteye 33 varyasyon uyarlaması hikayesine paralel başka bir dramın da işlendiği bir oyun. müzikli, oyunculukları süper olan bir oyun.
ama ömrü hayatımda beni en çok etkileyen ve 2 kere gittiğim oyunun kerbela olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim, mutlaka ama mutlaka görülmeli, türküler, ağıtlar, hikaye, oyun bitişinde çoğunluğu ağlayan bir salon ve bilenlerin eşlik ettiği bir ağıt.

bu aralar kerbelaya gitmeyi çok istiyordum, bu haber benim için çok iyi oldu
zira son haftalarda gittiğim oyunlar arasında beni baştan sona kadar etkileyen sürükleyici bir oyun yoktu
önce yastık adam'a gittik sonra ben ödüyorum ve venedik tacirine...
yer yer keyif aldım ama bazı bölümlerde oyundan koptum diyebilirim
yine en iyisi venedik taciri idi, özellikle yahudi tüccarı rolünü oynayan oyuncu harikaydı.

sidikli kasabası, 33 varyasyon ve bit yeniği seçenekleri var önümde:26:

her hafta gitmiyorum 2-3 haftada bir gitmek istiyorum

Son düzenleme:
neden kazma izleyiciler hep benim çevreme düşüyo ya, sadece bana mı denk geliyo bunlar, üstelikte bu şikayetçi olduğum izleyici tayfası hep genç kızlardan oluşuyor.
be kızım sürekli facebooka bakacaksan oyunu izlemeyeceksen ne demeye oyuna gelip iphonunun ışığını gözümüze gözümüze sokarsın

Back
X