Devlet Tiyatroları

bugün genç osman oyununa gidiyorum
bir de geç kalanlar tavsiye ediliyo
sıradaki de o olur heralde

ikiside çok güzel:))tek kişilik şehir,fosforlu cevriye,bir delinin hatıra defterini d etavsiye ederim:))

dün akşam gittim genç osman a
güzeldi
sadece koltuklar rahatsızdı:)
uzun zamandır gitmiyodum tiyatroya çok mutlu oldum

Küçükçekmece, Sefaköy , Cennet ve Halkalı 'da açılan yeni kültür merkezleri
hem çok konforlu hemde harika oyunlar var. Devlet Tiyatrolarının hemen hemen her oyununu
bu kültür merkezlerinde seyredebilirsiniz...
Geçen Hafat pazar günü biz sınıfça tiyatroya gittik. Çocuklar çok memnun kaldılar.
Oyunu çok sevdiler biz veliler dışarıda oturduk onlar oyunu seyrettiler.
Herkes Sihirbaz Olacak tiyatro oyununa çocuklarınızı götürebilirsiniz...

:64::68::81:

Aşk kokusuna gittim en son büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Zorlama espiriler ,zorlama oyunculuklar. Bir an çocuk piyesi izliyormuş gibi hissettim kendimi.içi boş. pek tavsiye etmem

ask-kokusu-tiyatro.jpg

ankara devlet tiyatrosunda oynanan ''keloglan kelosoglan'' oyunu
cocuklar ıcın cok guzel bır oyun ... tavsıye ederım ...
tabıı bılet bulabılırsenız cunku bılet bulma sıkıntısı yasanıyor

istanbul devlet tiyatrosu - cevahir sahnesi
ölüleri gömün oyununa gittim
sesler ışık atmosfer süperdi
fakat oyundan pek fazla zevk almadım.
diyaloglar yapay, oyunculuk kimi zaman baştan savma
sona doğru bir ivme kazanıyor fakat oda yetmiyor.
kadrosuda oldukça geniş bir oyun.
Musa Uzunlar
Salih Dündar Müftüoğlu
Civan Canova
Ömer Hüsnü Turat
Ali Fuat Çimen
Cengiz Daner
Ali Ersin Yenar
Erdal Bilingen
Emre Emin Aravi
Ekrem Tuna Öztunç
Murat Barış Kavrukkoca
Umut Tabak
Cenk Demirel
Can Baykan
Ozan Özcan
Berrin Arısoy Akhasanoğlu
Yasemin Atasu
Hilal Özbay
Gözde Okur
Pelin Gülmez
Burcu Salihoğlu
Duygu Eren Tosya
Ediz Baysal
Erdinç Tok
Alper Saylık
Ebru Kaymakçı
Seda Çavdar
Cansu Dağdelen
Mehmet Onur Büyüktopçu
Yasemin Yalçınkaya
Ahmet Taşdemir
Birol Engeler
Umut Ersin Güler
Burak Yıldız
Can Güvenç
Gökhan Türkal

Cevahir sahnesinde oynanan Beğendiğiniz Gibi ye bilet aldım. Bakalım beğenecekmiyim.:)

Son gittiğiniz ve önerebileceğiniz bir oyun var mı ? Hafta sonu gitmek istiyorum.

Harbiye sahnesinde Tehlikeli İlişkileri izledim Cuma gecesi.Aynalarla yapılan sahne dekoru güzeldi.Oyun 2 perdeden oluşuyordu.Tavsiye ederim.

eğer ankaradaysanız "haydi karına koş"adlı oyuna mutlaka ama mutlaka gidin,gerçekten gülme eğlenme garantili bir oyun:66:yalnız orda oynayan bir kadın oyuncu var fiziğiyle sizin canınızı sıkabilir ama olsun siz gidin eğlenmenize bakın:64:

Ay bu topic harika.:13:Çok zevk alıyorum tiyatro oyunları izlemekten ama alışkanlık edinemedim.:26:Burda tiyatroya gitme alışkanlığı edinebilirim diye düşünüyorum.:81:Kızlar İstanbul'da Haziran ayı için tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı acaba ?:44: Özellikle önereceğiniz sahneler, kültür merkezleri? Bana tiyatro kültürünü öğretir misiniz?
:26:

Son düzenleme:
canım ben ankaradayım ama geçen gün bu forumda şehir tiyatroları perdelerini açtı diye bir konu görmüştüm bulursam yazarım tekrar,asında devlet tiyatroları mayıs 15te perdelerini kapattı ekimde açıcaklar ancak özeller ve şehir tiyatrolarının durumu devam ediyor olabilir çok keyifli gerçekten ama sakın sırf tiyatro olsun etkinlik olsun diyede gitme her gördüğün oyuna seviyim derken nefret edersin amannn:52:

canım ben ankaradayım ama geçen gün bu forumda şehir tiyatroları perdelerini açtı diye bir konu görmüştüm bulursam yazarım tekrar,asında devlet tiyatroları mayıs 15te perdelerini kapattı ekimde açıcaklar ancak özeller ve şehir tiyatrolarının durumu devam ediyor olabilir çok keyifli gerçekten ama sakın sırf tiyatro olsun etkinlik olsun diyede gitme her gördüğün oyuna seviyim derken nefret edersin amannn:52:

Yok yok sadece etkinlik olsun diye değil, ben nedense inanılmaz bir tutku duyuyorum tiyatroya karşı, çok lezzetli geliyor tabiri caizse.:9:Özel tiyatrolara bakayım ozaman ben.Teşekkürler canım.:16:

Merakla yeni sezonun başlamasını bekliyorum. Kİmileri için dizilerin başlaması ile sezon açılır Bana göre 1 ekimde ilk gittiğim oyun ile birlikte yaz biter, sezon açılır. Ankara'da olanlar için burada bahsedilen oyunlara ek olarak;
ADT'den; hüzzam, kerbela , krem karamel, sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun, tek kişilik şehir ve yaban oyunlarını tavsiye ediyorum. Bunlar geçen yıl vardı muhtemelen bu yıl da devam eder. Gerçi Hüzzam oyununun müthiş oyuncusu Maral Üner devam etmek istemiyormuş diye bir yazı okumuştum. Bu sebeple bilet bulursanz kaçırmayın derim.
Başkent Tiyatrolarında ise; Bir adam yaratmak ve Ceza kanunu kaçırmamanız gereken iki oyun
Van Devlet tiyatrosundan Gayri Resmi Hürrem
Konya Devlet Tiyatrosundan Suskunlar Kapısı

Hüzzam gibi oyun görmedim ben! :) Maral Üner küçük bir kızdan yaşlı bir teyze olana kadarki her hali o kadar güzel oynuyor ki.. emekli olmasına rağmen geri çağrılmıştı. ikinci kez gitmek istiyorum o sahnelerden gitmeden :) görmediyseniz kesinlikle görün oyunu akradaşlar

Back
X