Devlet Tiyatroları

Rab şeytana dedi ki'yi izlemiyen varsa tavsiye ederim izleyin ben nisanda gitmiştim çok çok beğenmiştim
Hatta geçen hafta Barış için bilet aldım ama gidemedim rahatsızlandığım için , ablam gitti o çok beğenmiş
Bende en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum :27:

ilginin az olduğunu görüyorum nedense burda tiyatroya ama,biletler de çıktığı gibi bitiyor istanbul sahneleri için:50:
yeni sezonda takip edenler için, oyunlar hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..bunun dışında istanbulun farklı yerlerindeki sahneler hakkında da yorumlarınızı bekliyorum..konumum gereği sadece Haldun Dormen ' e gidebiliyorum da:43:

ilginin az olduğunu görüyorum nedense burda tiyatroya ama,biletler de çıktığı gibi bitiyor istanbul sahneleri için:50:
yeni sezonda takip edenler için, oyunlar hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..bunun dışında istanbulun farklı yerlerindeki sahneler hakkında da yorumlarınızı bekliyorum..konumum gereği sadece Haldun Dormen ' e gidebiliyorum da:43:
ben iyi bir tiyatro takipçisiyimdir.. Haldun Dormen in de hemen yan sokağında oturuyorum ama orada pek oyun sergilenmiyor bazı tiyatroseverlerin oyunlar sergilediğini biliyorum o kadar.. Sende civarda oturuyorsun sanırım konumumuz İstanbul'un her yerine nerdeyse tek vasıta ama özellike Devlet tiyatrosunun Cevahir sahneleri, Taksim'deki küçük sahne ( atlas pasajının içinde) takip edebileceğin yürüme mesafesindeki yerler. Bu sene de oldukça güzel oyunlar sergileniyor Devlet Tiyatroları sahnelerinde :nazar:

Ankaradayım. Neredeyse tiyatroya bilet bulmak imkansız gibi birşey
Kaç senedir fosforlu cevriyeye gitmek istiyoruz bilet bulamıyoruz
30 ekimde kerbelaya gidecez 3 saatmış , inşallah güzeldir..

ben iyi bir tiyatro takipçisiyimdir.. Haldun Dormen in de hemen yan sokağında oturuyorum ama orada pek oyun sergilenmiyor bazı tiyatroseverlerin oyunlar sergilediğini biliyorum o kadar.. Sende civarda oturuyorsun sanırım konumumuz İstanbul'un her yerine nerdeyse tek vasıta ama özellike Devlet tiyatrosunun Cevahir sahneleri, Taksim'deki küçük sahne ( atlas pasajının içinde) takip edebileceğin yürüme mesafesindeki yerler. Bu sene de oldukça güzel oyunlar sergileniyor Devlet Tiyatroları sahnelerinde :nazar:

ben aslında istanbul dışı denebilcek bir yerde oturuyorum ne yazık kii:/ sen o açıdan şanslıymışsın..
ama uygun bir zaman ve mekanı yakalarsam farklı yerlerede giderim diye düşünüyorum ..hem de değişik sahneleri görmüş olurum...teşekkür ederim ilgin için:):34:

Bu sezon inat ettim Lüküs Hayat'ı izleyeceğim. :47:

vala ben de istiyorum onu yaa:44:

Bir Delinin Hatıra Defteri'ni izleyen var mı arkadaşlar?

Bilet bulmak imkansız bir delinin hatıra defterine
Hatta izliyenler , gişeler açılmadan önce gidip alıyorlarmış
Gece 3 te sıraya girenler bile varmış
Yani kısacası izlemedim , bu gidişlede izliyemem de sanırım:27:

Pazar akşamı Kerbelayı izleme fırsatım oldu
Çok çok çok güzeldi
Duygulandım , sinirlendim , ağladım
Tavsiye ederim izleyin..

Son düzenleme:

Çok çok çok güzeldi
Tavsiye ederim izleyin..

Kuyruğa giren öğrencilerim sayesinde bilet sahibi oldum:1: ve izledim tek kelimeyle MÜTHİŞ!!! Gece üçler kadar bilet beklenecek bir oyunnn! :40:

tiyatroya uzun bir süredir gidemedim ama
pazar günü şeytanın bacağını kırıp gittim en nihayetinde
hatta pazar günü yine gideceğim :24:

evet özlemarda...çok değişik bir ortamı oluyor fakat bilet bulabilene ve gidebilene ne ala:26:
şahsen ben,bu kadar sanar sever bir toplum olduğumuzu bilmiyordum:37:

bende en son 29 Ekim de İntiharın Genel Provasına gittim ve çok güzeldi...oyuncuları defalarca alkışladık ve hatırlamıyorum artık kaç kere sahneye alkışlanmak için geri geldiklerine...Serhat Kılıç' ın performansı çook güzeldi,tabi diğer oyuncularımız da öyle fakat fırsatınız olursa oyunu izlemek için ne demek istediğimi anlarsınız:17:...Oyun hakkında kısa bilgi:Her şeyini kaybetmiş olan mutsuz bir adam, Tuna köprüsüne gelerek intihar etmek ister. Adam tam atlamak üzereyken, birtakım insanlar tarafından durdurulur ve yeni bir hayata başlayacağı için sevinir. Yapacağı iş görüşmesiyle hayatı kurtulacak, bütün borçlarını ödeyecektir. Fakat bir süre sonra kendisine bir 'oyun' oynandığını anladığında, iş işten geçmiştir. Tekrar intihar etmek üzere köprüye gelir. İlk anda, `hayatta daha kötüsü ne olabilir'? diye düşünürken, akıl almaz olaylar yaşamış, bu kez ruhunu da kaybetmiştir.
Oyuncular: BENNU YILDIRIMLAR, BORA SEÇKIN, İBRAHIM CAN, SERHAT KILIÇ
-Bu arada Oyun İstanbul Şehir Tiyatrolarında-

İyi seyirler:34:

Şehir tiyatroları bu sezon da çok güzel oyunlar sergiliyor. İntiharın genel provasına ben geçen sezon gitmiştim gerçekten çok etkileyiciydi oyunculuklar. Bu sezon henüz vakit bulup gidemedim ama bir kaç yeni oyun varmış sanırım... Herkese iyi seyirler şimdiden..

Bence İntiharın Genel Provası inanılmaz kötü bir oyundu. Kargaşa çok iyi bir oyun. Ancak izlemeye yürek isteyen bir oyun. Şark Dişçisi Çağlar Çorumlu dan kaynaklı özellikle çok iyi bir oyun. Eğlencelide. Tehlikeli İlişkiler müthiş bir oyun Levent Üzümcü müthiş oynuyor. Doğumgünü Partisi acaib tuhaf bir oyundu ancak Cem Devran çok iyi oynadı-Özge Borak eh işte, Kabare müthişti ve Özge Borak' ın oyuncu gücü tartışılmazdı, çığ da çok iyi bir oyundu. Lüküs Hayat muhteşem, Romeo ve Jülyet çok etkileyiciydi (2 kez gittim). Romeo ve Jülyet bir tarla kuşu idi berbat bir oyundu. Kibarlık Buddalası müthiş bir oyun...hele Haldun Dormen müthiş....:72::40:

Çok çok çok güzeldi
Tavsiye ederim izleyin..

kerbela oyununu okudum,görmek te isterim devlet tiyatrolarında mı

Kerbela !!

Güzel kelime değil.Mükemmel olağanüstü fevkalade !!

Mutlaka gidin, Hz. Alinin cenaze töreni ve Kasım'ın şehadeti çok duygusaldı.Ağıtlar tüyleri diken diken edercesineydi.

Salon hıçkırıklarla izledi, defalarca daha giderim.Tabi biletini bulabilirsem, uzun zamandır takip ediyodum ama ancak nasip oldu gitmek.

Oyun, devlet tiyatrolarında oynuyor.

Son düzenleme:
geçen sene fosforlu cevriye yi izledim bir ay önce aldık biletleri çok yogun oluyor bir de vahşet tanrısını izledim zerrin tekindor oynuyordu çok güzeldi performansı çok etkiledi beni bu sene var mı bilmiyorum

Binali ile Temir e gittim haftasonu. Güzeldi yalnızca kesinlikle +16 lık bir tiyatro.
Buna çocuk getiren veliler olmuş.
Gerildiğim sahneler oldu ama oyunculuk çok iyiydi.
İzlemek isteyenlere tavsiye ederim... :3:

Back
X