- 28 Aralık 2024
- 113
- 26
- 13
- Konu Sahibi asmalikonak
Anladım başlamış sayılırsınız hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ya sizinki de insallahAnladım başlamış sayılırsınız hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Aminnn inşallah![]()
![]()
Nerde hangi hastanede yapılıyor nasıl yapılır bilgi alabilir miyim teşekkür lerMerhaba sadece heyet parası ödedik O da 1250 liraydı yapılan işlemlere göre fiyatlar verilecek orada birkaç arkadaşla tanıştığımda afaki bir para gitmediğini söylediler O arkadaş 2 tüp bebeği yapmıştı ilaçlarla birlikte hepsini 50.000 TL civarında bir para ödediğini söyledi
Bahsettiğim süleymaniye devlet hastanesi inferlite bölümden sıra alıp muayene olup doktorun sizi yönlendirmesi ile oluyorNerde hangi hastanede yapılıyor nasıl yapılır bilgi alabilir miyim teşekkür ler
Merhaba histeroskopiyi Ali bey mi yaptı ve ne için oldunuz ?Bence ozeller daha pahali en azından devlette muayene tahlil ücreti odemiyorsun ben 2 için baslicam rahim filmi istedi Zeynep kamilde çektirdim ücretsiz meme ultrasonu istedi ücretsiz devlet te yaptırdım bir sürü kan tahlilleri ücretsiz histereskopi yaptı ücretsiz bunları ozelde yapsaydı dünya para giderdi benim tahminim kisiye göre degisir ilaç ve hastane 100 bin civari tutar çok ilgili ve tecrubeliler bazı ozeller para için oyalıyor İstanbul da olanlar için Lütfü Kırdar ve benim doktorum Ali Yılmaz tavsiyemdir benim yaşadıklarımı ozelde olsaydı 100 binin üstünde tutardı bu benim fikrim
Rahim kalınlaşması ve miyom vardı Ali bey yaptıMerhaba histeroskopiyi Ali bey mi yaptı ve ne için oldunuz ?
Tüp bebeği de Ali bey mi yaptı sonucunuz ne oldu acabaRahim kalınlaşması ve miyom vardı Ali bey yaptı
Yeni başladım ilaç kullanıyorumTüp bebeği de Ali bey mi yaptı sonucunuz ne oldu acaba
Anladım ben birincisini orada yaptırdım ama ikincisi için emin değilimYeni başladım ilaç kullanıyorum
Neden ben çok memnunumAnladım ben birincisini orada yaptırdım ama ikincisi için emin değilim
Neden ben çok memnunum
Hiç yumurta toplama ve transfer oldunuz mu ordaNeden ben çok memnunum
Hiç yumurta toplama ve transfer oldunuz mu henüz olmadım tahmini Çarşamba günü sizin olumsuz birşeyler mi oldu orda, ne yasadiniz merak ettim
Merhaba bende bu doktor gidicemde benim 8 aydır falan olmuyor yinede bakarmi hani gidiyorum diyorki iki üç ay daha deneyin falan bir sene istiyorlar ama bide benim en son dusuğum üzerinden sekiz ay geçiyor üç dusuğum oldu sebebi tam belli değil ama kan pıhtılaşma yatkınlık var genimde öyleBence ozeller daha pahali en azından devlette muayene tahlil ücreti odemiyorsun ben 2 için baslicam rahim filmi istedi Zeynep kamilde çektirdim ücretsiz meme ultrasonu istedi ücretsiz devlet te yaptırdım bir sürü kan tahlilleri ücretsiz histereskopi yaptı ücretsiz bunları ozelde yapsaydı dünya para giderdi benim tahminim kisiye göre degisir ilaç ve hastane 100 bin civari tutar çok ilgili ve tecrubeliler bazı ozeller para için oyalıyor İstanbul da olanlar için Lütfü Kırdar ve benim doktorum Ali Yılmaz tavsiyemdir benim yaşadıklarımı ozelde olsaydı 100 binin üstünde tutardı bu benim fikrim
Zeynep kamilde mi tedavi oldunuzHayır ilk cocugumda ikinci asilamada hamile kalmıştım bu sefer yine 2 yıldır hamile kalamadım tekrar tedaviye baslamamami söyledi doktor bu ay regl olup gidicem hormonları bakilicak eşimin sperm değerlerine bakilicak sonra hap tedavisi 3 ay olumlu sonuclanmazsa sonra rahim filmi sonra asilamaya geçiliyor devlette 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyormuş süreç böyle ilerleyecek bende işte fiyatları çok merak ettiğim için soruyorum butcemi çok asacaga benziyor ikinci çocukta devlet hicbirseyi karşılamıyor
Git muayene ol yonlendirir çok detaylı ilgileniyor ali beyMerhaba bende bu doktor gidicemde benim 8 aydır falan olmuyor yinede bakarmi hani gidiyorum diyorki iki üç ay daha deneyin falan bir sene istiyorlar ama bide benim en son dusuğum üzerinden sekiz ay geçiyor üç dusuğum oldu sebebi tam belli değil ama kan pıhtılaşma yatkınlık var genimde öyle
Yok hayır çorumda devlette tedavi goruyorymZeynep kamilde mi tedavi oldunuz