Devlet yurdunda izin alamamaaa

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Hanımlar internetten izin almaya çalıştım alamadım...
Ben de direkt yurdu aradım kadın ben halledicem dedi...

ama sanırım yenilenen(!) kyk sitesinde aktifleştirmemiz gereken şeyler varmış..

ben bundan dolayı tekrar aradım fakat lafı ağzıma tıktı ben hallettim daha aramana gerek yok dedi...

velhasıl ben geri döndüğümde eğer yok izin almamışsın sen gibi bir durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Arama kayıtları duruyor silmedim

Daha önce kötü bir olay yaşamadıysanız idare ile eminim sizi anlayacaklardır. Bir de sistem yeni ise hayli hayli, şu hanımla telefonda görüştüm hallettiğini ve aramam gerek kalmadığını söyledi. Böyle bir sıkıntı onlardan kaynaklı nihayetinde.

Kötü bir olay yaşamadım da idareyle yüz göz olmak istemiyorum...
Tekrara arama dedi hayır utanmasam yine arıcam ama

Kötü bir olay yaşamadım da idareyle yüz göz olmak istemiyorum...
Tekrara arama dedi hayır utanmasam yine arıcam ama

Tamam durumu anlatın sonuçta kadın hallettim deyip halletmemiş. Dolayısıyla idare telefonla bile olsa bilgilendirmişsiniz. Bu kadar sıkıntı etmeyin.

bu tarz sorularin cevaplari genclik ve spor bakanliginin sitesinde yazmiyor mu? izinsiz gelmeme durumunda ne olur vs?

O zaman dert edecek bir şey yok ki bunda. Onlardan kay aklı bir sıkıntı öylesine kafanıza göre çıkmamışsınız ki
Yurdun kendisinden de almam gerekıyor sonra bir sürü yok nerdeydin yok neden izin almadın...
Yok kızsın tarzı

Arastirma yapmama gerek yok kendim de kykda kaldim boyle evhamli kizlar whatsapp yurt grubunu surekli mesgul ederdi. Atla deve degil bi hata olsa da ne olabilir en fazla ki memur ben hallettim dedikten sonra onun sorumlulugunda

Arastirma yapmama gerek yok kendim de kykda kaldim boyle evhamli kizlar whatsapp yurt grubunu surekli mesgul ederdi. Atla deve degil bi hata olsa da ne olabilir en fazla ki memur ben hallettim dedikten sonra onun sorumlulugunda
Sonra inkar edebiliyorlar ama nedense

E hallettim demiş kadın senlik bir şey yok.

Ben de önceden devlet tiyurdunda kalmıştım memurla görüşür halledersiniz daha sonra yurda gittiğinizde emin olun her gün memur odadına çağrılan kızlar ver siz en azından izin almak için aramışsınız yani hiçbir şey olmaz içinizi rahat tutun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…