Kötü bir olay yaşamadım da idareyle yüz göz olmak istemiyorum...Daha önce kötü bir olay yaşamadıysanız idare ile eminim sizi anlayacaklardır. Bir de sistem yeni ise hayli hayli, şu hanımla telefonda görüştüm hallettiğini ve aramam gerek kalmadığını söyledi. Böyle bir sıkıntı onlardan kaynaklı nihayetinde.
Kötü bir olay yaşamadım da idareyle yüz göz olmak istemiyorum...
Tekrara arama dedi hayır utanmasam yine arıcam ama
Yazıyor fakat ama her yurdun idaresi ve yaklaşımı aşırı farklıbu tarz sorularin cevaplari genclik ve spor bakanliginin sitesinde yazmiyor mu? izinsiz gelmeme durumunda ne olur vs?
Kadin hallettim aramana gerek yok demis daha neyin derdi bu?
Kadin hallettim aramana gerek yok demis daha neyin derdi bu?
[/QUOTE yurt memurları hakkında bir araştırma yapın anlayacaksınız
Ya ben zaten annemlere dedim onların haberi varAilenizle irtibata geçmek gibi bir durumları mı oluyor ki diye aklıma geldi haber vermeden arkadaşında falan kaldıysa
Ya ben zaten annemlere dedim onların haberi var
Yurdun kendisinden de almam gerekıyor sonra bir sürü yok nerdeydin yok neden izin almadın...O zaman dert edecek bir şey yok ki bunda. Onlardan kay aklı bir sıkıntı öylesine kafanıza göre çıkmamışsınız ki
Sonra inkar edebiliyorlar ama nedenseArastirma yapmama gerek yok kendim de kykda kaldim boyle evhamli kizlar whatsapp yurt grubunu surekli mesgul ederdi. Atla deve degil bi hata olsa da ne olabilir en fazla ki memur ben hallettim dedikten sonra onun sorumlulugunda