Devlette 2019 burun ameliyatı fiyatları

Süreç de şöyle işliyor. Doktorla görüşüp aynı gün kan verip akciğer röntgeni, nts, çekilliyor. Ertesi gün sonuçlar çıkıyor ve anestezi bölümüne giriş yaptırıp sıraya giriyorsunuz. Test sonuçlarına göre ameliyata uygun raporu veriliyor. Aynı gün yönlendirilerek bir hafta sonraya konsey için gün veriliyor. Bir hafta sonra verilen gün ve saatte tekrar hastaneye gelip konsey görüşmesine giriyorsunuz. Ben açıkçası konsey deyince 5-10 doktorun önüne çıkıcaz sanıyodum. Bi tane doktor şöyle bi bakıp şikayeti sorup dosya açmak için hastanenenin başka bölümünde bi yere yönlendiriyor. Orda uzunca bir soru cevap ve imza sürecinden sonra bir hafta sonrasına gün veriliyor. Ancak tam net gün verilmiyor. Haftaya ameliyatın olacak hangi gün olacağını biz bir gün öncesinden arayıp bildireceğiz deniyor. Sebebi de şu ki; acil vakalar olabiliyor. Trafik kazası, kanser vs. onlara öncelik tanınıyor. Konsey ve dosya açtırma süreci yaklaşık 5 ssaat sürüyor. Ben bu konuyla ilgili hiç bilgiye rastlayamamıştım o yüzden faydalı olması dileğiyle yazıyorum.

Bu gün saat 13.45 te ameliyat oldum. Operasyon 3 saat sürdü yaklaşık. Odama getirilirken uyandm. Çok şükür kusma vs. olmadı. Şu anda ameliyatın üzerinden 10 saat geçti. Çok şükür hiç ağrım olmadı. Burnumdan ise % 30 gibi nefes alıyorum. Alçı yok burnumda, plastik bi gereç takılmış. Çok ince derili ve buzu yanlış yere uyguladığım için göz plarlarının etrafında morarma oldu. Gözü kapatıp üzerine de uygulamam gerekiyordu tesbitime göre. Ben burnun kenarlarına uygulamıştım. En çok şikayet konusu burundaki şişlikten dolayı basıç da heralde önüzdeki günlerde olacak heralde. Umudum hiç olmaması tabi

Saat 9. 30 da çıkış yaptım. Eşime sürpriz yapmak için çıkış işlemlerimi kendim hallettim, ilaçlarımı alıp hatta dolmuşa binip eve geldim. Çok şükür çok iyiyim.

Toplam 1350 tl tuttu, ben 2,500 gözden çıkarmıştım. Baya sevindim param cebimde kalınca

Sızlama şeklinde hafif bi ağrı var. Tahmin ettiğimden daha kolay bi süreçmiş çok şükür. Bi de burun bi tıkalı, bi açık, o kadarına da katlanacağız artık.

Ameliyatımın ikinci gecesiydi bu gece. Açıkçası ilk gecemden çok zor geçti. Tamam ağrı yok ama çok rahatsız bir nefes alamama durumu var. Dün gece zaten narkozun etkisiyle uyuyamamıştım, bu gece ise inanılmaz ıykum olmasına rağmen uyuyamadım. Uyuduğumda ise kendi horlama sesimden uyandım ki, aman Allahım ağzım ta nerdeyse yemek borusunun sonuna kadar kurumuş. Kuruluktan yutkunamadım bile 10-15 saniye, sanki ağzım kurumuş dolmalık biber gibiydi, abartmıyorum. hemen gidip bi bardak su içtim ve biraz rahatladım. O kuruluğu bi daha yaşama korkusuyla da sabaha kadar uyuyamadım. Veeee sabah yüzüm de davul gibi olmuştu. Kızım da latife ediyor; anne makyajın çok koyu olmuş, bi de sağa sola çok taşırmışsın

Bir hafta sonra özelden önce- sonra fotoğrafı koyup dr ismi söyleyebilirim. Bakalım burnum nasıl olmuş...
Cok cok gecmis olsun,
Doktor secerken nelere dikkat ettiniz. Ben de yeni arastiriyorum, tecrubelerinizi paylasmaniza cok sevindim.

Umarim tam istediginiz gibi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…