Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta büyütmek için kullandığınız ilaçlar geçici kist oluşturmuş olabilir doktorunuza başvurun 1 ay gibi sürede ilaçla eritiyorlar zatenBen de bu ay yaptırdım benim adet olmam gereken gunde pembe 2 3 damla geldi devamında da adet olmadım bugun 3.gun gecikmede. Test de hcg 0,3 cikti hic yasamadim boyle birsey hamile degilim ama neden adet olamiyorum
Merhaba devlet hastanesınde bu sürec nasıl ılerlıyo anlatabılırmısınız ? Yani infertilite bölümüne mi gıdılecek nekadar sure aşılama sırası bekledınız eşinize test falan yaptılarmıBen 25yasimdayim ve aşılama ilk kez yaptırdık sonucu öğrenmeme 1hafta var benim gibi ilk yaptıranlar aşılaması tuttumu ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Sizde devlette mı yaptırdınız bılgı verırmısınızBen de bu ay yaptırdım benim adet olmam gereken gunde pembe 2 3 damla geldi devamında da adet olmadım bugun 3.gun gecikmede. Test de hcg 0,3 cikti hic yasamadim boyle birsey hamile degilim ama neden adet olamiyorum
Ben ozelde yaptırdım memnunum ama tutmadı ne yazikkiSizde devlette mı yaptırdınız bılgı verırmısınız
HAyırlısı olsun ınsallah ıstanbuldamısınız bende doktor arıyorumBen ozelde yaptırdım memnunum ama tutmadı ne yazikki
Bende devlet hastanesinde yaptırdım evet infertilite bölüme gitmeniz gerekiyo aşılama için kan tahlilleri ve evrakların hazırlanma sonrası ilaçlar için rapor çıkartılıyor daha sonra 2 güne bi yumurta takibi oluyo eğer istenilen boyuta ulaşırsa çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama için hazır oluyorsunuz eşiniz sperm veriyo ve sperm yıkama işleminden sonra işlem size uygulanıyo umarjm emeklerimiz boşa çıkmaz Allahım yüzümüzü güldürürMerhaba devlet hastanesınde bu sürec nasıl ılerlıyo anlatabılırmısınız ? Yani infertilite bölümüne mi gıdılecek nekadar sure aşılama sırası bekledınız eşinize test falan yaptılarmı
Cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın amin ınsallah Allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallahBende devlet hastanesinde yaptırdım evet infertilite bölüme gitmeniz gerekiyo aşılama için kan tahlilleri ve evrakların hazırlanma sonrası ilaçlar için rapor çıkartılıyor daha sonra 2 güne bi yumurta takibi oluyo eğer istenilen boyuta ulaşırsa çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama için hazır oluyorsunuz eşiniz sperm veriyo ve sperm yıkama işleminden sonra işlem size uygulanıyo umarjm emeklerimiz boşa çıkmaz Allahım yüzümüzü güldürür![]()
Cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın amin ınsallah Allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallahPekı bunlar uzun suruyomu yanı ınfertılıteye gıtsem dırek baslıyolarmı o testlerı yaptıktan sonra aşılamada narkoz kullandılarmı? Bıde ucret 1 gı
Ben hıc yaptırmadım aşılama bılgım yok ama farkedıcegını sanmıyorumKonuyu takipteyim kızlarGenelde devlette aşılama tutmuyor diyorlar ama ben de bu ara 2. Asilamayi devlette yaptırmayı düşünüyorum maddi sebeplerden ötürü. İlkini 1 sene once özelde yaptırmıştım ama tutmadı kafam çok karışık sizce ozelmi devletmi?
Benden size tavsiye bi doktora karar verin ve kesinlikle değiştirmeyin ne derse onu uygulayın dışardan gelen tavsiyelere kulak asmayın herkes çok biliyo çünkü kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin şunu yap olur onu ye falan diyenlere tamam deyip geçinBen hıc yaptırmadım aşılama bılgım yok ama farkedıcegını sanmıyorum
Ooo baya tutuyomus ya özeldede toplam 3000 tl falan yani siz 2600 falan verdınız oylemı ? Üf ben bıkere klomen kullandım ondada bısey olmadı daha bısey yapmadım bılmıyorum ama artık gıtmem gerekıyo doktora sanırım bende pko var zaten ader sıkıntısı yasıyorumEğer 1 yıldır gebe kalamıyorsanız başlıyorlar hızlı gitmesini isterseniz adetinizin 2gününw yada 3 günü sabah erkene randevu alın kan vermeye başlıyorsunuz daha önce yumurta geliştirici hap kullandınız mı? Ben geçen sene famera kullandım 3 ay boyunca olmadı corona belası gelince ertelemiştik. Aralıkta başladım tedaviye ilk rahim filmi çekildim sadece rahim ilacına para verdik 980di doktorum film çekme için almadı daha sonra gebelik olmadı ve ganol f 450 , progestan verdi rapor çıkarıyorsunuz devlet %80ini karşılıyor. Çatlatma iğnesi de almamı söyledi ilaçlar toplam 600 lira tuttu. 2 güne bir yumurta takibine gittim 2 yumurtam vardı ve sürwç başladı devlette sperm yıkama yokmuş özel bi labratuvara yönlendirdiler 400de oraya verildi. İşlem sırasında kullanılmak üzere bi kanül qlmqm gerektiğini söylediler oda 180miş yani bakıldığı zaman masraflı başarı oranı da düşük ama bi umut için herşeye katlanılıyor inşallah sizin bu iğneli süreçlere gerek kalmaz
EVEt oda var doktor bulmakta cok zor ya napıcam bılmıyorumBenden size tavsiye bi doktora karar verin ve kesinlikle değiştirmeyin ne derse onu uygulayın dışardan gelen tavsiyelere kulak asmayın herkes çok biliyo çünkü kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin şunu yap olur onu ye falan diyenlere tamam deyip geçin
Ben 2 kere yaptırdım bı sonuç alamadım gerçi benim sıkıntımı bile anlamamislar di oyalandim 3 sene boşu boşunaBen 25yasimdayim ve aşılama ilk kez yaptırdık sonucu öğrenmeme 1hafta var benim gibi ilk yaptıranlar aşılaması tuttumu ne gibi değişiklikler oldu vücudunuzda anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
MErhaba neymıs sıkıntı ogrendınızmı devlette yaptrdınız sızde sanırımBen 2 kere yaptırdım bı sonuç alamadım gerçi benim sıkıntımı bile anlamamislar di oyalandim 3 sene boşu boşuna
2200ü buldu bir aşılama özeli hiç sormadım ne kadar klomen kullandıysanız direk rahim filmi arkasına olmazsa aşılama süreci başlayacaktır bence ihmal etmeyin zamanı vardır illaki ama gün günü aratıyo malesef değişiyo vücudumuz ben keşke bırakmasaydım diyorumOoo baya tutuyomus ya özeldede toplam 3000 tl falan yani siz 2600 falan verdınız oylemı ? Üf ben bıkere klomen kullandım ondada bısey olmadı daha bısey yapmadım bılmıyorum ama artık gıtmem gerekıyo doktora sanırım bende pko var zaten ader sıkıntısı yasıyorum