Aşılama Devlette aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12 bin dediğim tüp bebek, ilaçlarıyla birlikte 19 bini buluyor. Aşılama ise 4.000 den başlıyor, ilaçlarıyla toplam 8 bini büküyor. Siz nerede yaptırdınız aşılamanızı.

Sonuç ne oldu. Olumludur umarım
Maalesef üç denemenin üçü de negatif hiç pozitif göremedim. Son çare tüp bebek yaptırdık o tuttu ilk denemede çok şükür
Ama sizin de olumsuz olacak diye bir şey yok şimdiden ümidinizi kırmak istemem

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun
Medicalpark da kime yaptırdınız ?
Maliyet ne kadar tuttu ?merak ettim.
Merhaba teşekkür ederim.medikal parklarda sadece aşılama denedik onlar tutmadı. Tüp bebeği üniversite hastanesinde yaptırdık. İlaçlarla birlikte 8 bin küsür tuttu tabi transferden sonra aldığım vitaminleri saymıyorum

Benim eşim trabzonlu şuan ordu da ikametgah ediyorum bu ay aşılamayı aldım burada devletten . Bilgi sahibi olmak istedim oldu ki tutmadı tüp için trabzonu düşünüyorum üniversite hastanesinde doktorunuz kimdi? Medikalpark da kimdi ?çok soru sordum

Medikal de biri Gülşah balık tı biri Hasan Tahsin sanişoğlu ydu. Eğer tüp bebek düşünürseniz kendi doktorumu kesinlikle öneririm. Üniversite hastanesi ama doktorum sadece tüp bebek hastalarına bakıyor ve tüp bebek hastalarıyla aşırı ilgileniyor. Tüp bebek doktorumda Cavit Kart

Sevindim adınıza Bende çok sabırsızlanıyorum bir an önce aşılamaya ve olmazsa tüp bebeğe geçmeyi. İçimden bir ses tüp bebekte olacak diyor. Allahım büyük

Hangi ün
Hangi üniversite hastanesiydi. Ve fiyat çok uygun tüp bebek için

Anladım çok teşekkür ederim

Var kuzum ama çık pahalı. İki haftadır araştırıyorum.
Bizim raporumuz vardı bir de devlet hastanesi olduğu için çok pahalı değildi. Hatta bizim doktor tercihimiz vardı onun için 2-3 bin fazladan ödemiş olduk. İnşallah sizde hem güzel hem bütçenize uygun bir yer bulabilirsiniz

Birşey daha soracağım size ben emine güven dağ duymuştum trabzonda bununla ilgili fikriniz var mı? O da farabi hastanesindeymiş onun için çok güzel şeyler duymuştum da. Cavit bey için çok şahane yorumlar okudum çok güzel insanmış

Onu bende çok duydum ama hiç gitmedim onun için ne söylesem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…