DEVLETTE BURUN ESTETİĞİ

Kizlar devlet hastanesinde burun emaliyati yapan ucuz ve iyi bir doktor biliyor musunuz?
Bu işe ucuz olarak bakmamak gerek. Eli yatkin olmayan bir doktor burnunuzu su anki halinden daha korkunç bir hale sokabilir. Büyük sehirde yasiyorsaniz universite hastanesinde araştırma hastanesinde olun derim. Daha cüzi bir ucret ödersiniz. 1000 1500 gibi.

Bu işe ucuz olarak bakmamak gerek. Eli yatkin olmayan bir doktor burnunuzu su anki halinden daha korkunç bir hale sokabilir. Büyük sehirde yasiyorsaniz universite hastanesinde araştırma hastanesinde olun derim. Daha cüzi bir ucret ödersiniz. 1000 1500 gibi.
Araştırıyorum.Zonguldakta yaşıyorum buradaki doktorlara güvenmiyorum ve butcem kısıtlı 2500 ₺ verebilirim en fazla o yuzden arastiriyorum ama bulamadım.

Araştırıyorum.Zonguldakta yaşıyorum buradaki doktorlara güvenmiyorum ve butcem kısıtlı 2500 ₺ verebilirim en fazla o yuzden arastiriyorum ama bulamadım.
Çevre illerdeki devlet hastanelerine universite hastanelerinin sitelerine girip doktor adlarini not edin tek tek. Her adı google'da ve burada aratın. Hakkinda yorum yazilmis her seyi okuyun. Istanbul Tekirdağ gibi çevre illere gidebilir misiniz?

1000 tl ye hangi arastirma hastanesi yapiyormus?

Back
X