• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlette çıkan tüp bebek raporu özelde ne işe yarar

Ben 2023 de başladım tedaviye rapor çıkarttım üni Hastanesi'nde ve özel hastanede tedavi oldum ilaslarin yüzde 70ini karşıladı tedavinin ise yanlış hatırlamıyorsam yüzde 20 di gapiba
Merhaba, yani devlet hastanesinden rapor çıkartsak sgk anlaşmalı özel hastanelerde geçerli oluyormu ?

Merhaba, yani devlet hastanesinden rapor çıkartsak sgk anlaşmalı özel hastanelerde geçerli oluyormu ?
Evet üni Hastanesi'nde rapor çıkarttım ve özelde yaptırdım tabi yuzdelikleri var benim gittiğim özel hastane SGK raporunu kabul ediyordu her hastane öylemi bilmiyorum

Amh düşükse eğer prosedürlere takılmadan devlette direkt rapor çıkartabiliyorsunuz bu rapor zaten ilaçları indirimli alabilmeniz için raporla dışarıda bir merkezde tüp bebeği yaptırabiliyorsunuz 6 ay geçerliliği var 6 aydan sonra tekrar heyete girip rapor çıkartmanız gerekir
Ben cerrahpasada heyet raporumu cikari am gecen hafta sorduğumda tedaviye başlarken rapor cikiyo dedi açıkçası tedirgin oldum bu durumdan ben raporu alıp medicana beylikduzu şubesinde yaptirmayi dusunuyorum orada heyet raporu geçiyor

Ben cerrahpasada heyet raporumu cikari am gecen hafta sorduğumda tedaviye başlarken rapor cikiyo dedi açıkçası tedirgin oldum bu durumdan ben raporu alıp medicana beylikduzu şubesinde yaptirmayi dusunuyorum orada heyet raporu geçiyor
Merhaba raporun şartları var mıdır acaba ? Bende bi dahaki ay tüp bebek düşünüyorum bahçeci de Sgk anlaşması var ama şartlar nedir

Merhaba ne durumdasınız Medicanada başladınız mı tedaviye orası iyi mi

Back
X