Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devlette kbb de burun estetigi küçükken düştüğüm için burnum kırık ve eğri uc kısmı genetuk olarak iri ve sarkık kırık burnuda indirim oldugunu duydum sizce öylemidir bilgisi olan varmı malatyada dr önerissi olursa sevinirim
Ben devlet hastanesinde esim arastirma hastanesinde yapildi. Benimkini su an çok unlu olan kendi klinigi ve iyi bir hastanede çalışan bir doktoe yaptı. Sonrasinda kontrollere gidemediğim icin ufak tefek sorunum var. Esimin de ikinci ameliyat sart denerek yapıldı onda durum cok farkliydi. Ikinci ameliyat su an sart ama bu sekilde de yasiyor. Nefes almasi eskiye gore iyilesti.
Merhaba arkadaşlar benim sol kulak zarı ameliyatı olmam lazım ve bunun için sigortam Türkiye'de yok. Yurtdışında yaşıyorum bu ameliyatı kimse yapmıyor burda . Türkiye'de kulak zarı ameliyatı ne kadar fiyat sigortasız bilen varsa yardımcı olabilir mi? hazırlıklı gelmek için soruyorum. Teşekkürler
Devlette kbb de burun estetigi küçükken düştüğüm için burnum kırık ve eğri uc kısmı genetuk olarak iri ve sarkık kırık burnuda indirim oldugunu duydum sizce öylemidir bilgisi olan varmı malatyada dr önerissi olursa sevinirim
Burun estetiğini devlet hastaneleri yapmıyor sağlık açısından problem yoksa elleme bence kuzenim oldu estetik ne hallere girdi rahatsızsa özel hastaneye git ve çok iyi araştırma yapman lazım hafife alınacak bir durum değil çünkü
Burun estetiğini devlet hastaneleri yapmıyor sağlık açısından problem yoksa elleme bence kuzenim oldu estetik ne hallere girdi rahatsızsa özel hastaneye git ve çok iyi araştırma yapman lazım hafife alınacak bir durum değil çünkü