Devlette mi özelde mi doğum

Pakiinaz

My little Prınce
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
155
64
53
31
Merhaba bayanlar..özelde yapmaya gücüm yetmiyr ama devlette de korkuyrm...devlet bana basık geliyor ürkütücü geliyor niyeyse şimdiye kadar kontrollerim özelde oldu bundan sonrakilere devlette devam etcegiz.. 1500 ü gözden çıkarmanız gerekiyor özelde ki doğumda...devlette de eslerimiz ziyaret saatlerinde anca geliyor yanımıza galiba...bu çok kötü bisey(

Valla ben iki kızımıda devlette doğurdum oğlum özelde doğdu hiç bi fark göremedim istanbuldaysan okmeydanı dr ları iyi benim dr SİMTEN GENÇ takiplerimi o yaptı 6 senedir ona gidiyorum doğuma girmiyo ama doğumhane dr ları başarılı biraz sert mizaca sahipler şımartmıyolar ama güzelim sen oraya zaten tatile gitmiyorsun tavsiye ederim yanii hee niye üçüncüyü özelde yaptın madem memnundun dicek olursan devlet mecbur olmadıkça sezeryan yapmıyo doğum anı karar veriliyo benim doğumumda hayati risk taşıyordu sezeryan yapmak zorundaydım bu yüzden özele gittim

pakiinaz allah yardımcın olsun:) herkes doktor ve hastane tavsiyesinde özelden bahsediyo..henüz hamile değilim ama yeterli maddi gücümüz yoksa ii bi devlet hastanesi bulamaz mıyız aklım karşıyo?? arada pek fark göremediğini söylemen benim birazcık içimi rahatlattı açıkçası papatya gelini,teşekkürler :)) ankarada ii bi devlet hastanesi ve doktor önerisini nerden alabiliriz acaba?forumda yeniyim de:/

Cok yakinim devlette dogum yapti.ilgiden hic memnun degil.ayrica kendim iki defa gitmek mecburiyetinde kaldim.ilgiyi birakin dovecekler nerdeyse.birde ugrasmak istemiyorlar uzun uzun.kimin elini sokup muayne ettigi belli degil.belki memnun kalan vardir.ama ben etrafimdan duyupta hic denk gelmedim

yok güzelim ya ne 1500 ü , nerde oturuyosn bilmiyorum da , safa hast. var bağcılarda norml doğum 550, sezeryan 800, üstelik doktorlar uzman ben çok memnunum doktorumdan.Devlette yaptığına deymez valla.

Valla ben sahsen yapmam. Ha istanbul izmir gibi buyuk sehiirde otursaydim devlette yapardim cok iyi hastane ve doktorlar var. Fakat bodrumda yasiyorum burda devlet hastanesi cok kotu , kucucuk 70 yatakli. Ayni yatakta 2 kisi yattigini gordum. Kaldi ki cok gazin oluyo emzirmen lazim odaya giren cikanin haddi hesabi yook rahat olamiyosun hastane kucuk oldugu iicin ozel oda tutma sansin yok. Ben bu yuzden ozel hastanede yapicam dogumumu.

Kusura bakma canm anca cvp yazabldm.evet herkes özelde bahsediyor..ben doğum paramı biriktrdm bin lira çok şükür eşimin maaşından 100er 50ser attm bin lira oldu şükür ama devlette doguraydm bu parada bebegime kalsn sıkışır daralirsak kullanırız diyorm

yok güzelim ya ne 1500 ü , nerde oturuyosn bilmiyorum da , safa hast. var bağcılarda norml doğum 550, sezeryan 800, üstelik doktorlar uzman ben çok memnunum doktorumdan.Devlette yaptığına deymez valla.
Cormdaym canm ben.normal doğum 745 sezeryan 845 yatak parası 118 kuvez de kalrsa kuvez parası ve kan yetmezliği olrsa kan parasida var yeni sordum hastaneye cnm

akmasa da damladı. biriktirdim diyosun süpersin:)gidip özelin şartlarını da öğrenmişsin sanırım, ne karar verdin sonuçta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…