yoo tabiki bende burdaki ve hastanedeki arkadaşlardan öğrendim :) gün almışsınız hayırlısı olsun rapor için bütün tahliller vs bitti sanırım iş bitmiş sayılır bundan sonra ki işlemler nisan ayındaki adetin 2-3 günü gidiyorsunuz ordaki bankodaki arkadaşlara dosya numaranızı söyleyip işlemlere başlicağınızı söylüyorsunuz sonra kan tahlili ve ultrasona giriyorsunuz... iğnelere başlıyorsunuz ve yumurta takibinde ultrasonla bakıyorlar yaklaşık 2 günde 1 gidiyorsunuz ve genelde hep farklı doktorlar oluyor :) çünkü nöbetleşe tüp bebek bölümünde oldukları için değişiyorlar... yumurtaların büyümesine göre değişiyor benim 14 gün sürdü iğne sürem oda geç büyüdükleri için kimisinin 5 günde yumurta toplama işlemine geçiliyor bünyeye göre... tabi buna göre de ilaç ücreti oluyor benim baya pahalı tuttu

yumurta toplama günü 900 lira getiriyorsunuz ve işleme alıyolar... asistanlar değil doktorlar giriyorlar bu işleme aklınız kalmasın... tekrar belirticem çok hijyenik ortam beklemeyin :) umarım açıklayıcı olmuşumdur :)