• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlette tüp bebek

Duygu celik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
13
3
1
35
Zeynep kamıl hastanesınde tup bebek yaptıran var mı TEMİZLIK ACISINDAN NASIL TAVSIYE EDERMISINIZ HEKIMLERI NASIL İŞLEMLER ESNA.SINDA AGRI OLUYOR MU ANESTEZİ UYGULUYORLAR MI ODEME İŞLEMLERİ NASIL SUREC NE KADAR SURUYOR GENEL OLARAK BILGI SAHIBI OLAN YARDIMCI OLABILIR MI

Zeynep kamıl hastanesınde tup bebek yaptıran var mı TEMİZLIK ACISINDAN NASIL TAVSIYE EDERMISINIZ HEKIMLERI NASIL İŞLEMLER ESNA.SINDA AGRI OLUYOR MU ANESTEZİ UYGULUYORLAR MI ODEME İŞLEMLERİ NASIL SUREC NE KADAR SURUYOR GENEL OLARAK BILGI SAHIBI OLAN YARDIMCI OLABILIR MI
meraba ben şubat ayında yaptırdım maalesef sonucum negatif... ben maddi durumdan dolayı yaptırdım mecburiyetten... temizlik için bişey diyemem özel hastaneler gibi beklemeyin yumurta takip işleminde vs. sıradaki modelindeler... yumurta toplanırken anestezi veriyolar pek ağrı hissetmiyorsunuz sonrasında eve gittikten sonra hafif ağrılar oluyor oda bünyeye göre değişiyor.... eğer rapor çıkarıcaksanız bazı tahlilleri özelde yaptırırsanız işlem 1.5 ay gibi sonlanıyo rapor çıkmış oluyor ama sonrasında gün vermeleri 3 ayı buluyor... ödemeyi yumurtama günü veriyorsunuz... siz şuan hangi aşamadasınız ?

ama benim düşüncem bunlar sizi etkilemek istemem

Merhaba. Bizde bugun zeynep kamildeydik butun evraklarimizi topladik bugun dosya actirdik. Biz istanbul disinda oturuyoruz bu asmaya kadar 3 kere gittik tahlillerimizi bulundugumuz sehirde yaptirdik hepsini toplayip en son bugun dosya actirip gun aldik nisan ayina veriyorlar su anda gunleri bakalim beklicez nisani hayirlisiyla

meraba ben şubat ayında yaptırdım maalesef sonucum negatif... ben maddi durumdan dolayı yaptırdım mecburiyetten... temizlik için bişey diyemem özel hastaneler gibi beklemeyin yumurta takip işleminde vs. sıradaki modelindeler... yumurta toplanırken anestezi veriyolar pek ağrı hissetmiyorsunuz sonrasında eve gittikten sonra hafif ağrılar oluyor oda bünyeye göre değişiyor.... eğer rapor çıkarıcaksanız bazı tahlilleri özelde yaptırırsanız işlem 1.5 ay gibi sonlanıyo rapor çıkmış oluyor ama sonrasında gün vermeleri 3 ayı buluyor... ödemeyi yumurtama günü veriyorsunuz... siz şuan hangi aşamadasınız ?

ama benim düşüncem bunlar sizi etkilemek istemem
biz taha tahlıl verme asamasındayız ama ucret ne kadar bılgınız var mı sızın demenıze gore bu ıslem oalana kadar 2 3 gececek ozaman :) birde aynı doktora mı denk gelıyorsunuz surec nasıl oluyor ne kadar suruyor bu işlem yumurta toplama falan hekım kendı mı yapıyor yoksa asıstanları mı yapılan ortam nasıl :) cok soru sordum galıba korkuyorum bıraz bundan dolayı :)

Merhaba. Bizde bugun zeynep kamildeydik butun evraklarimizi topladik bugun dosya actirdik. Biz istanbul disinda oturuyoruz bu asmaya kadar 3 kere gittik tahlillerimizi bulundugumuz sehirde yaptirdik hepsini toplayip en son bugun dosya actirip gun aldik nisan ayina veriyorlar su anda gunleri bakalim beklicez nisani hayirlisiyla
rapor onaylandı ve nisana işlem için gun verdıler .

biz taha tahlıl verme asamasındayız ama ucret ne kadar bılgınız var mı sızın demenıze gore bu ıslem oalana kadar 2 3 gececek ozaman :) birde aynı doktora mı denk gelıyorsunuz surec nasıl oluyor ne kadar suruyor bu işlem yumurta toplama falan hekım kendı mı yapıyor yoksa asıstanları mı yapılan ortam nasıl :) cok soru sordum galıba korkuyorum bıraz bundan dolayı :)
yoo tabiki bende burdaki ve hastanedeki arkadaşlardan öğrendim :) gün almışsınız hayırlısı olsun rapor için bütün tahliller vs bitti sanırım iş bitmiş sayılır bundan sonra ki işlemler nisan ayındaki adetin 2-3 günü gidiyorsunuz ordaki bankodaki arkadaşlara dosya numaranızı söyleyip işlemlere başlicağınızı söylüyorsunuz sonra kan tahlili ve ultrasona giriyorsunuz... iğnelere başlıyorsunuz ve yumurta takibinde ultrasonla bakıyorlar yaklaşık 2 günde 1 gidiyorsunuz ve genelde hep farklı doktorlar oluyor :) çünkü nöbetleşe tüp bebek bölümünde oldukları için değişiyorlar... yumurtaların büyümesine göre değişiyor benim 14 gün sürdü iğne sürem oda geç büyüdükleri için kimisinin 5 günde yumurta toplama işlemine geçiliyor bünyeye göre... tabi buna göre de ilaç ücreti oluyor benim baya pahalı tuttu :D yumurta toplama günü 900 lira getiriyorsunuz ve işleme alıyolar... asistanlar değil doktorlar giriyorlar bu işleme aklınız kalmasın... tekrar belirticem çok hijyenik ortam beklemeyin :) umarım açıklayıcı olmuşumdur :)

Biz raporlu degiliz devlette ucretli tup bebek yaptircaz rapor icin sartlari saglamiyoruz 2 yillik evliyiz
Ben de bunu merak ediyorum. Biz ozelde normal testler klomen denemesi asamasindayiz ama devlette nasil oluyor. Hic bir sorun yoksa ne tutar.

yoo tabiki bende burdaki ve hastanedeki arkadaşlardan öğrendim :) gün almışsınız hayırlısı olsun rapor için bütün tahliller vs bitti sanırım iş bitmiş sayılır bundan sonra ki işlemler nisan ayındaki adetin 2-3 günü gidiyorsunuz ordaki bankodaki arkadaşlara dosya numaranızı söyleyip işlemlere başlicağınızı söylüyorsunuz sonra kan tahlili ve ultrasona giriyorsunuz... iğnelere başlıyorsunuz ve yumurta takibinde ultrasonla bakıyorlar yaklaşık 2 günde 1 gidiyorsunuz ve genelde hep farklı doktorlar oluyor :) çünkü nöbetleşe tüp bebek bölümünde oldukları için değişiyorlar... yumurtaların büyümesine göre değişiyor benim 14 gün sürdü iğne sürem oda geç büyüdükleri için kimisinin 5 günde yumurta toplama işlemine geçiliyor bünyeye göre... tabi buna göre de ilaç ücreti oluyor benim baya pahalı tuttu :KK70: yumurta toplama günü 900 lira getiriyorsunuz ve işleme alıyolar... asistanlar değil doktorlar giriyorlar bu işleme aklınız kalmasın... tekrar belirticem çok hijyenik ortam beklemeyin :) umarım açıklayıcı olmuşumdur :)
son sorum ılaclkara ne kadar odedenız bıldıgımkadarıyla yuzden 80 ı devlet karsuılıyor

2 yıllık evlilik ama hiç bir sıkıntı yokmu ? bende 1.5 yıllık evliyim ama erken menopozdan dolayı raporumu çıkardılar
Esimde varikosel var ama rapor icin 3 yil evli olma sarti araniyor. Biz 2 yillik evli oldugunuz icin rapor cikartamiyoruz

Zeynep kamilde ilac haric tup bebek fiyati 3.750 lira ilaclar eklenince 8 bini bulur dediler bize
Yani sorun yoksa raporsuzsa di mi bu verdiğiniz fiyat? Yani asağı yukarı tabi. 🤔 Aşılama denmedi henüz bize ama o kadar çok tüp bebek var ki, tüp bebeğe kalma ihtimal yüksektir belki diyorum. 😣

Şöyle benim esimde varikosel var ameliyat olmasi lazim ama ameliyatta kesin cozum olmayabilir dedi doktorlar bu yuzden esim ameliyat olmak istemiyor bu sonuclarimizlada asilama yapmiyo doktorlar tutmaz diyorlar. Tek caremiz tup bebek yani. Bu fiyat ilacsiz fiyati ilaclar eslerdeki sorunlara hastaliga gore degisiiyor ona gore fiyatta degisiyor ama 3.750 sabit. Uzerine ilac fiyatlari eklenicek yani umarim aciklayici olmusumdur:dua::dua:

Yani sorun yoksa raporsuzsa di mi bu verdiğiniz fiyat? Yani asağı yukarı tabi. 🤔 Aşılama denmedi henüz bize ama o kadar çok tüp bebek var ki, tüp bebeğe kalma ihtimal yüksektir belki diyorum. 😣

Şöyle benim esimde varikosel var ameliyat olmasi lazim ama ameliyatta kesin cozum olmayabilir dedi doktorlar bu yuzden esim ameliyat olmak istemiyor bu sonuclarimizlada asilama yapmiyo doktorlar tutmaz diyorlar. Tek caremiz tup bebek yani. Bu fiyat ilacsiz fiyati ilaclar eslerdeki sorunlara hastaliga gore degisiiyor ona gore fiyatta degisiyor ama 3.750 sabit. Uzerine ilac fiyatlari eklenicek yani umarim aciklayici olmusumdur:dua::dua:

varikosel
Çok tesekkürler. Bugun bize de vaikosel dendi ameliyat dendi. Spermiyogram çok kötü değil. Bakalım biz ameliyat olucaz. 🤷🏻‍♀️

Back
X