• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlette tüp bebek

Çok teşekkürler cevap için , rahatladım 🙏🏻🙏🏻 Ne yalan söyleyim özellerde 15 binden aşağı değil gücüm yok şu an için.
haklısınız baya pahalı tutuyor ama umut işte ben ilkini devlette yaptırdım olmadı şimdide özelde denicem bütçem yok ama borç harç yapmak zorundayız :(

haklısınız baya pahalı tutuyor ama umut işte ben ilkini devlette yaptırdım olmadı şimdide özelde denicem bütçem yok ama borç harç yapmak zorundayız :KK43:

B burcikkk dualarımdasın bundan sonra. Bu sefer sonucun güzelce sonuçlanıp, bebeğini kucağına alırsın inşallah arkadaşım 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi 🙏🏻

B burcikkk dualarımdasın bundan sonra. Bu sefer sonucun güzelce sonuçlanıp, bebeğini kucağına alırsın inşallah arkadaşım 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi 🙏🏻
çok teşekkür ederim canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın... seninde ilk denemende tutar inşallah

hayırlısı olsun canım karar verip başlamışsın. ne tahlilleri istiyorlar birde onların bünyesinde özel tahlil istiyorlarmı o fiyat dahil olmayan ?
Hayır devlette daha önce yapılan testlerle aynı kendi bünyesinde fiyat aldım fakat devlette de yaptırabilirsiniz dediler ben devlette zaten zeynep kamilde yaptırmıştım testlerimi tekrar vereceğim çünkü 6 ay geçti bile yenilenmesinde yarar var eşimden bazı genetik testleri istedi belki onları yaptırabiliriz orada çünkü devlette bir aya anca çıkıyor ve tahliller pahalı değil genetik testi sana eve gidince özelden mesaj yazarım canım neler isteniyor bilgi veririm ❤🥰

Hayır devlette daha önce yapılan testlerle aynı kendi bünyesinde fiyat aldım fakat devlette de yaptırabilirsiniz dediler ben devlette zaten zeynep kamilde yaptırmıştım testlerimi tekrar vereceğim çünkü 6 ay geçti bile yenilenmesinde yarar var eşimden bazı genetik testleri istedi belki onları yaptırabiliriz orada çünkü devlette bir aya anca çıkıyor ve tahliller pahalı değil genetik testi sana eve gidince özelden mesaj yazarım canım neler isteniyor bilgi veririm ❤🥰
tamam canım beklicem msjını :) bazı merkezler amh ve spermiogramı kendi bünyesinde istiyormuş ondan sordum ben hala kararsızım :D

Back
X