devrelerim yanmış-mış

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
sorunum en kucuk olayda sevgılımın ınat yapması
sırf bır fotografta kıyafetımı begenmedı dıye sosyal medyada fotolarımdan begenısını cekmesı

sevgılımın kısasa kısascı olması
ıyıken cok ıyı kotuyken konunun uzaması asla bır adım atmaması hep benden beklemesı

ha bu arada ayrılıp gorusmedıgımız sure ıcersınde baskalarını yıne ınat ugruna ekleyıp fotolarını begenmesı , buna takılma sebebım şu evlenecek ınsan kendıne dıkkat eder degıstırmek ıcın ugrasır ...

bır dıger konu bugun konu anlatırken az once verıgım cevabı sankı hıc anlatmadım gıbı ee bu sekılde yapsaydın dıye belkı bı 4 5 kez aynı soruyu sorması ... arkasından gulen smileyler ıle cok çalıstın beyın devrelerın yanmıs lafı .. bu arada bana gore suclu olan o ama kırdıgını yıne farketmemesı .....

Son düzenleme:
Yaşlar 15-16 değilse bile en fazla 20-21 sanırım :işsiz:

Yani normal bir olgun er kişisi sevgilisiyle aşık atmak için gidip sevmediği kişilerin fotosunu beğenmez, barışınca da silmez. Facemde fotomu beğenip beğenip silen bir vatandaş olsa silerin Allah'ıma kitabıma.

Yaşlar büyükse durum cidden vahim... :KK51:

yaşlar kaç :KK51: sinirlenince onun bunun resminimi begeniyormuş :KK49: evlenirseniz sinirlenince neler yapar acep direk kadınları beğenir galiba iki tık kalp :bicak:

Ne ömür törpüsü bir tip. Böylelerinde çekici olan ne anlamıyorum yahu :işsiz:

Yaşlar 15-16 değilse bile en fazla 20-21 sanırım :işsiz:

Yani normal bir olgun er kişisi sevgilisiyle aşık atmak için gidip sevmediği kişilerin fotosunu beğenmez, barışınca da silmez. Facemde fotomu beğenip beğenip silen bir vatandaş olsa silerin Allah'ıma kitabıma.

Yaşlar büyükse durum cidden vahim... :KK51:

Niye size birşeyler katan olgun mantıklı insanlar değilde ömürden çalan gereksiz boş ergen kafalı tipler :işsiz:

yaslarımız 20 21 22 23 .. degıl :)
ıkıncısı takıldıgım konu tamam basıt ama orda begenmemesı evet veya onları her sınır oldugunda bana ınat begenmesı tabı ayrıldıgımızda dıye belırteyım )

evet sınırden çatlıcam

ıkıncı olay bı konu anlatıurken abuk subuk e bunu yap e sunu yap demesı zaten olanı anlatıyorum abuk subuk soru sormasa anlayacak sonra bana gulen smileylerle benı daha da çileden cıkartması devrelerım yanıkmıs bu arada dınlese anlayacakta

Sorun ne peki?
Ayrılmadığına göre hayatından memnunsan biz ne yapabiliriz ki?
oldu canım ok kıb bye degıl olay bellı bı zamandır bırlıkteyız sadece ayrılmak evlıyken veya nısan veya sevgılıykende kolay degıl en kucuk seyde bıtırmek cozum degıl zaten

herkes 4 / 4 luk degıl herkes bırılerını ıdare ede ede devam edıyor benım sorunum ınadı yanı veya ben mı abartıyorum bu ..

mrb hanımlar ,

benim sorunum sevgılımle en kucuk anlaşmazlıkta inat ugruna gider sevmediğim insanları ekler fotolarını begenir gozume soka soka sonra barısılır o kısıler silinir fotolardan begenıler kalkar

büyük ihtimalle kıyafetimi begenmedi diye

ama bıım bırlıktelıgımızde dıkkatımı ceken benım fotolarımı dahi begenmez hiç ama ben buna takılmıyorum 15 16 yasında degılız bı begen butonu degıl olay baska fotoları begensın ne diyelım ... benım sorunum bır ıkı fotomu begenmıs arkasından hemen kaldırmıs begenıyı :KK70: bu benı sinirlendirdi ....

ikinci sorum bugun işle alakalı bir durum anlatıyorum telefonu acmadıgımı soyledım bu şahıs bana e telefonu acsaydın dedi .. ben durumu tekrar ızah edıp neden acıyosun acma dedi :KK70: zaten duzgun uslupla aynı olayı tekrar anlatıp acmadıgımı soyledım vs vs yanı sorun benı dınlemeden yorum yapıp anlamadan konusup alakasız cevap vermesi ayrıca fazla calısmıssın devrelerın yanmıs lafı delirtti beniiiiiii
15-16 değilsiniz bence de.Çünkü 15-16 yaşındakiler bile yapmıyor bu çocuklukları.Beğendi beğenmedi sildi silmedi ekledi eklemedi.Ya ilişkiler sosyal medyada ki beğenilere göre mi yürüyor.Sosyal medyayı paylaşım beğenip beğenmemkten ibaret olmadığını anladığınız gün,ufkunuzun genişlemeye başladığı gündür.

oldu canım ok kıb bye degıl olay bellı bı zamandır bırlıkteyız sadece ayrılmak evlıyken veya nısan veya sevgılıykende kolay degıl en kucuk seyde bıtırmek cozum degıl zaten

herkes 4 / 4 luk degıl herkes bırılerını ıdare ede ede devam edıyor benım sorunum ınadı yanı veya ben mı abartıyorum bu ..
Haklısın cicim ben de onu diyorum.
Başkalarının fotoğraflarına salyalarıyla bakıp bakıp beğen tuşuna basan, sana devren yanmış diyen adamdan ayrılmak cidden çok zor.
Hayırlı olsun. Allahım tamamına erdirsin inşallah.

15-16 değilsiniz bence de.Çünkü 15-16 yaşındakiler bile yapmıyor bu çocuklukları.Beğendi beğenmedi sildi silmedi ekledi eklemedi.Ya ilişkiler sosyal medyada ki beğenilere göre mi yürüyor.Sosyal medyayı paylaşım beğenip beğenmemkten ibaret olmadığını anladığınız gün,ufkunuzun genişlemeye başladığı gündür.
ufkum zaten genıs guzel uyecım senın esın var mı kıskanıyor musun onu etrafından mesela burda kendı annesınden kıskanan kadınlar varken benım bunu mesela yapmam gayet dogal ufku genıs olmak ne demek ayrıca .. hakaret etmeden saygı cercevesınde uslupla konusursak ufku genıs fıkırler duyabılırım belkı bende

Haklısın cicim ben de onu diyorum.
Başkalarının fotoğraflarına salyalarıyla bakıp bakıp beğen tuşuna basan, sana devren yanmış diyen adamdan ayrılmak cidden çok zor.
Hayırlı olsun. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
cicim olay ınat dedim ya ne zaman ayrılsak bılıyor kı sorun yapıyorum bu yuzden ne samımıyetımız var ki canım cıcımız bu arada
farklı gorusu kabul ederım elbette sız bana yapıcı yorum yapmıyorsunuz

cicim olay ınat dedim ya ne zaman ayrılsak bılıyor kı sorun yapıyorum bu yuzden ne samımıyetımız var ki canım cıcımız bu arada
farklı gorusu kabul ederım elbette sız bana yapıcı yorum yapmıyorsunuz
Yapıcı yorum ne demektir?
Çok merak ediyorum.
Gerçekten çok ciddiyim,hani herkes diyor ya yapıcı yorum isterim diye.
Büyük ihtimalle ben bilmediğim için yapıcı yorum yapamıyorum,öğrenirsem ben de denemek isterim.

Yapıcı yorum ne demektir?
Çok merak ediyorum.
Gerçekten çok ciddiyim,hani herkes diyor ya yapıcı yorum isterim diye.
Büyük ihtimalle ben bilmediğim için yapıcı yorum yapamıyorum,öğrenirsem ben de denemek isterim.
evet bılmedıgınızı tahmın ettım
ınsanları kırmadan derdını dınleyıp muhtemelen resım sızsenız benden yascaaa buyuksunuz abla teyze tavsıyesı alabılırım mesela
ınsanlar bırbırını kırmaktan ıncıtmekten cekınmelı yapıcı olmalı kalp kırmak kolay tanısmıyor dahı olsak
ben bu konuyu basıtte olsa ıcımde buyuttugum ıcın buraya yazdım cunku

soruyu bende anlamadım.

yaş kaç. mesela hangi konuda tartıştığınız zaman böyle yapıyo. peki bizden nasıl bi akıl istiyosunuz.
yapıcı yorum neye göre

soruyu bende anlamadım.

yaş kaç. mesela hangi konuda tartıştığınız zaman böyle yapıyo. peki bizden nasıl bi akıl istiyosunuz.
yapıcı yorum neye göre
soru ınatta farklı ınsanları eklemesı
veya konusurken tam anlasa cvp verecek dınlemeden yorum yapıp trıp atması

• Beğen
Reactions: KV_
evet bılmedıgınızı tahmın ettım
ınsanları kırmadan derdını dınleyıp muhtemelen resım sızsenız benden yascaaa buyuksunuz abla teyze tavsıyesı alabılırım mesela
ınsanlar bırbırını kırmaktan ıncıtmekten cekınmelı yapıcı olmalı kalp kırmak kolay tanısmıyor dahı olsak
ben bu konuyu basıtte olsa ıcımde buyuttugum ıcın buraya yazdım cunku
Evet benim.
Teyze diye hitap edebilirsin tabii ki.
Zaten yaşın çok küçük olduğu için görmüyorsun.
Burada amaç kalp kırmak değil.
Gerçekleri gözüne sokmak.
Adam tüm bu yanlışları sana inat yapmıyor,seni sevmediği için sana kötü davranıyor.
Seven erkek kız arkadaşı üzülecek diye içi titrer.
Onu mutlu etmek ister,sadece.

Back
X