devrelerim yanmış-mış

mrb hanımlar ,

benim sorunum sevgılımle en kucuk anlaşmazlıkta inat ugruna gider sevmediğim insanları ekler fotolarını begenir gozume soka soka sonra barısılır o kısıler silinir fotolardan begenıler kalkar

büyük ihtimalle kıyafetimi begenmedi diye

ama bıım bırlıktelıgımızde dıkkatımı ceken benım fotolarımı dahi begenmez hiç ama ben buna takılmıyorum 15 16 yasında degılız bı begen butonu degıl olay baska fotoları begensın ne diyelım ... benım sorunum bır ıkı fotomu begenmıs arkasından hemen kaldırmıs begenıyı :KK70: bu benı sinirlendirdi ....

ikinci sorum bugun işle alakalı bir durum anlatıyorum telefonu acmadıgımı soyledım bu şahıs bana e telefonu acsaydın dedi .. ben durumu tekrar ızah edıp neden acıyosun acma dedi :KK70: zaten duzgun uslupla aynı olayı tekrar anlatıp acmadıgımı soyledım vs vs yanı sorun benı dınlemeden yorum yapıp anlamadan konusup alakasız cevap vermesi ayrıca fazla calısmıssın devrelerın yanmıs lafı delirtti beniiiiiii

Ilk cumleden sonrasini okumadim yas kac yavrum sizin ??

Evet benim.
Teyze diye hitap edebilirsin tabii ki.
Zaten yaşın çok küçük olduğu için görmüyorsun.
Burada amaç kalp kırmak değil.
Gerçekleri gözüne sokmak.
Adam tüm bu yanlışları sana inat yapmıyor,seni sevmediği için sana kötü davranıyor.
Seven erkek kız arkadaşı üzülecek diye içi titrer.
Onu mutlu etmek ister,sadece.
tsk ederim yorumunuz ıcın .. sozd sevıyorum deyip bunu yaptıgı ıcın tahammul edemıyorum suan da zaten...:KK62:

kaç yaşındasınız böyle şeyler mi kaldı günümüzde çok saçma o_Oo_O
konusurken araya gırıp verdıgım cvbın sorusunu sorması cocukca mı yasla ne ılgısı var
ıkıncısı ınat yaptıgı ıcın sınır oluyorum zaten;)

Sevgiliniz cok cocuksu hareketler sergiliyor ergen tipler gibi ne o öyle sinirlenince başka foto beğenmek:KK12:

konusurken araya gırıp verdıgım cvbın sorusunu sorması cocukca mı yasla ne ılgısı var
ıkıncısı ınat yaptıgı ıcın sınır oluyorum zaten:KK66:
şimdi zaten tam anlamadım yazdıklarını biraz daha açıklayıcı anlatabilirdin yani ne inadı bu olgun bir erkek bunu yapmaz tek anladığım fotonu beğenip geri çekmesi bunu olgun bir insan yapmaz diye düşünüyorum :KK14:

şimdi zaten tam anlamadım yazdıklarını biraz daha açıklayıcı anlatabilirdin yani ne inadı bu olgun bir erkek bunu yapmaz tek anladığım fotonu beğenip geri çekmesi bunu olgun bir insan yapmaz diye düşünüyorum :KK14:
evet bu bıle baslı basına sorun benım ıcın zorla begen demıyorum zorla hıc bırsey yaptırmıyorum ama begendıgı hepı topu ıkı uc foto ıkı oldu ayrı zamanlarda bu sekılde davranmıs..

evet bu bıle baslı basına sorun benım ıcın zorla begen demıyorum zorla hıc bırsey yaptırmıyorum ama begendıgı hepı topu ıkı uc foto ıkı oldu ayrı zamanlarda bu sekılde davranmıs..
tamam şimdi sana soruyorum bu çocukca değil mi bir erkeğin fotoyu beğenip geri çekmesi falan yani sendende kaynaklı olabilir diye düşünüyorum o_O

tsk ederim yorumunuz ıcın .. sozd sevıyorum deyip bunu yaptıgı ıcın tahammul edemıyorum suan da zaten...:KK62:
Rica ederim.
Bence boşuna kendini üzme.
Ayrıl gitsin.
Seni sevebilecek bir sürü erkek var dışarıda.

Yaşınıza baktım 27'siniz o zaman erkek arkadaşta 27 yaşında veya sizden birkaç yaş daha büyük.
30'una gelmiş biri beğeni çekip ayrı kalınan dönemlerde inat için başkalarını ekliyorsa ondan eş falan olmaz.
Evlenmek için yeterli olgunluğa sahip değil demek ki, arkadaşlar bu sebeple yaş kaç demiş, sevgilinizin yaşındakiler evlilik yapıp eş, çocuk , bir evin sorumluluğunu üstlenecek kadar olgun oluyorlar, böyle tripler yapmıyorlar, evliyken ayrılmak zordur belki ama flört, söz, nişanlılık döneminde ayrılmak gayette kolay, bitti der bitirirsiniz, idare etmek zorunda değilsiniz, o sizi idare etmiyormuş üstelik, ilişkilerde öyle tek taraflı ağam paşam olmaz.

Evet benim.
Teyze diye hitap edebilirsin tabii ki.
Zaten yaşın çok küçük olduğu için görmüyorsun.
Burada amaç kalp kırmak değil.
Gerçekleri gözüne sokmak.
Adam tüm bu yanlışları sana inat yapmıyor,seni sevmediği için sana kötü davranıyor.
Seven erkek kız arkadaşı üzülecek diye içi titrer.
Onu mutlu etmek ister,sadece.
Teyzeee :63::63: yaşlı yaşlı konuşuyorsun genç aşıkları anlamıyorsun ama :KK12::KK53:

Back
X