Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet bunda cok ama cok hklısınız kavgada onemlı nasıl oldugu mısal ben bugun konusmasındakı ukalalıgı belırtıyorum komik mi dıye evet dıye tiye alıyor benı hani boyle yaptıgında ne dıyebılırsın nasıl mantıklı davraabılırsın kı ınsan kopuyo bı yerde
anladım ben sizi ama tavra verilecek cevap herkesin yapısına göre farklıdır..
yani bana yapılsa bu ben orda ciddi ciddi bir şey anlatırken sanırım bir iki uyarır baktım devam ediyor ağzının payını verip bir daha görüşmezdim..
Boyle bi olay olunca neden hep yas soruyorsunuz anlamiyorum bana da 12 yas mi falan dediniz herkes sizin gibi vicik vicik romantik olmak zorunda mi yav
Ve kirildigini söyledin mi söylersen özür diler gibi geld bana :8
Boyle bi olay olunca neden hep yas soruyorsunuz anlamiyorum bana da 12 yas mi falan dediniz herkes sizin gibi vicik vicik romantik olmak zorunda mi yav