Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar, favori bölgemdeki kıllara(saç resmen) iğneli epilasyon yapmak istiyorum, bu merkezde yaptırıpta tüylerinden kurtulan var mı acaba
sonunda oraya giden birini buldum:)) benide seanslarınızdan sonra azalma oluyor/olmuyor vs. gibi konularda bilgilendirebilirmisiniz acaba? çok ihtiyacım var ve yaz geldi malum
merhaba sanirim Nisan ayinda gitmissiniz isleme ben de goztepeyi dusunuyorum. daha once yaptirdigim yerde (ceneme yaptirmistim) 5 aydir gecmeyen izler var o yuzden korkuyorum ama killardan da cok bunaldim. iz leke durumunuz nedir acaba ve islem yapilan yerlerden tekrar kil cikti mi azalma var mi? umarim gorursunuz mesaji tesekkurler :)Cevapla kısmından yazarsanız bildirim olarak gelir bana, yoksa göremem yazdıklarınızı. :) dediğim gibi deneme seansı oldu. Ben ataşehirdeki estethicayı denedim 1 sefer, bugünde burda yapıldı 15 dakika, yarın boyun bölgemi bitiricez.
Farkı sıraliyim size, estethicada 1 hafta oldu kabuklanma halen devam ediyo ve geniş kabuklar, burda ise kızarıklık oldu 2 saat sonrasında minik minik kabuklar 2-3 günde makyajla kapatabiliceğim kadar ufaklar. Bana yapan bayanın eli çok hızlıydı, sanırım bi çoğunun öyle araştırıp videolarını buldum çünkü.
Ama benim için en önemli 2 şey vardı biri süre diğeri yazın yapabilmeleri.
Diğer yerler yüz bölgesine yarım saat çalışıyo, burası size 2 saatte ayırabiliyo ve yazın çalışabiliyolarmış. Yandığınız zaman ilk günlerdeki kırmızılık yok olup bronz hale geldiğiniz zaman işlem yapabiliyolarmış, ki buda tatile gidip yandığınız zaman. Onun haricinde zaten istanbuldaysanız güneş kreminizi kullanırsanız istediğiniz zaman yapabilirler demek oluyo. :) 1-2 hafta geçsin boynumun ne halde olduğunuda yazarım ama dediğim gibi cevaplama kısmından yazarsanız görebilirim.
Başka sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, bende bu durumu yaşadığım için bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışırım.
merhaba sanirim Nisan ayinda gitmissiniz isleme ben de goztepeyi dusunuyorum. daha once yaptirdigim yerde (ceneme yaptirmistim) 5 aydir gecmeyen izler var o yuzden korkuyorum ama killardan da cok bunaldim. iz leke durumunuz nedir acaba ve islem yapilan yerlerden tekrar kil cikti mi azalma var mi? umarim gorursunuz mesaji tesekkurler :)
Cevapla kısmından yazarsanız bildirim olarak gelir bana, yoksa göremem yazdıklarınızı. :) dediğim gibi deneme seansı oldu. Ben ataşehirdeki estethicayı denedim 1 sefer, bugünde burda yapıldı 15 dakika, yarın boyun bölgemi bitiricez.
Farkı sıraliyim size, estethicada 1 hafta oldu kabuklanma halen devam ediyo ve geniş kabuklar, burda ise kızarıklık oldu 2 saat sonrasında minik minik kabuklar 2-3 günde makyajla kapatabiliceğim kadar ufaklar. Bana yapan bayanın eli çok hızlıydı, sanırım bi çoğunun öyle araştırıp videolarını buldum çünkü.
Ama benim için en önemli 2 şey vardı biri süre diğeri yazın yapabilmeleri.
Diğer yerler yüz bölgesine yarım saat çalışıyo, burası size 2 saatte ayırabiliyo ve yazın çalışabiliyolarmış. Yandığınız zaman ilk günlerdeki kırmızılık yok olup bronz hale geldiğiniz zaman işlem yapabiliyolarmış, ki buda tatile gidip yandığınız zaman. Onun haricinde zaten istanbuldaysanız güneş kreminizi kullanırsanız istediğiniz zaman yapabilirler demek oluyo. :) 1-2 hafta geçsin boynumun ne halde olduğunuda yazarım ama dediğim gibi cevaplama kısmından yazarsanız görebilirim.
Başka sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, bende bu durumu yaşadığım için bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışırım.
merhaba hala devam edıyor musunuz bende yuz bolge mı dusunuyorumda bıde fıyatını soler mısınız.
merhaba yorumunuzu okudum ve derdimizin aynı olduğunu gördüm bende 3 yıldır alex e gidiyorum bıyığım azıcık fovorilerim vardı çenemde de çok az tüyler şuan ise sadece göz çukurumda kıl yok daha kötü bi hala gelmeden kurtukmak istiyorum siz göztepede ki dharma med e gittiniz mi gittiyseniz veya bi çare bulduysanız bana cevap verir misiniz,şimdiden teşekkürlerbende göztepedeki yerini arastırıyorum .. e-mail attım , bir ön görüsme yaptık . ama şuan farklı islerim var boyun bölgesi ortalama ne kadar sürer sizce kızlar ? normalde yoktu , alex sağolsun heryere yaydı .
Peki ücreti nedir dakika ?ben bugun 7 de 3.seansıma gıdecegım ıgnelı epılasyon ıcın dharmamede benım baska mesajjlarımabakarsanız resımde eklemıstım. elı hızlı gözde hanıma yaptırıyorum temız ortam öyle kaba yarada olmuyor kıllarımda renklerınde acılma kıllardada zayıflama var yanaklarımın alt kısmında cenemın altında. Insallah kışın tam kurtulurum
teşekkür ederim2 makına var ıkısıde apilus biri son modelı birinin dakıkası 2.75 otekının 3.75 ama farkları su bırı son cıkan bırı bır oncekı model cok farkı yok
Peki buranın iki bayisi var biri poliklinik (kozyatağı) diğeri güzellik salonu (göztepe) siz hangisine gidiyorsunuz. birde ellerinin hızı nasıl sonuçta dakika hesabı benimde pek durumum yok2 makına var ıkısıde apilus biri son modelı birinin dakıkası 2.75 otekının 3.75 ama farkları su bırı son cıkan bırı bır oncekı model cok farkı yok
bende göztepedeki yerini arastırıyorum .. e-mail attım , bir ön görüsme yaptık . ama şuan farklı islerim var boyun bölgesi ortalama ne kadar sürer sizce kızlar ? normalde yoktu , alex sağolsun heryere yaydı .