dhea kullananlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi subuo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

subuo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
249
12
96
41
Ankara
kızlar yaklasık 3haftadır dhea kullanıorum
bi gebelik gecirdim ve bazı belirtileri hissediorum gögüs hassasiyeti belimde bazen agrı gibi hatta cok benzettigim onceden sigara kullanıodum ve hamile kaldıgımda bu koku bariz bi sekilde degismisti yine aynı sekkilde gelio sigaranın kokusu bile
yani sorum acaba hamile olabilirmiyim yoksa DHEA dan kaynaklanıo olabilir mi
keinlikle kendimi dinlemek kaptırmak istemiorum am onemsememeye calıorum ama dedim gibi bariz hissediorum

DHEA kullananlar lütfen yardımcı olun şimdiden tesekkürler

mrb canım,
ben de dhea kullandım ama malesef hamile miyim sorusunu sorduracak hiç bi şüphem olmadı:lmaz:
ınşallah hamilesindir.Neden evde test yapmayı denemiyorsun.En azından merakını giderirsin...
Sevgiler...a.s.

rica ederim...
allah gönlüne göre olanı versin inşallah...

kızlar bide 2 gün once leke vardı ic camasırımda 1 damla bile deil cok az
bugün test alım dedim pazar

kızlar test yaptım negatıf bugün siklusun 20. günü ama batma gibi yumurtalıklarımda aradabise hissediorum of ya tam da kendimi uzaklastırmayı basarıodum bu konudan bu belirtiler cıktı ya bıse yoksa olmasa bole seyler

kızlar bu ilaç yumurta rezervı yetmezliğindemi kullanılıyor. femara ile aynı etkıyımı yarayıyor bilgilendirirseniz sevinirim.

yumurta rezervi azlıgı yada kalitesizliginde kullanior

ben üç aydır kullanıyorum pek ok olumsuz etkisi var diyorlar ama kanımda e 2 değerlerini gayet iyi yükseltti ve yumurtlamam çok iyi ama malesef hala bebiş yok

ben 2 ay kullandım.2 olumsuz tüp denemem vardı.kullandıktan sonra doğal yoldan hamile kaldım allahın izniyle.etkisi oldu diye düşünüyorum çünkü 3 buçuk yıldır olmuyordu.

umudum xolıx bana umut oldunuz yazdınız için tesekkürler

eşimde e vitamini kullandı.inşallah sende anne olacaklsınzemuszemusbuarada 2 ay öncede histereskopi olmuştum.

arkadaşlar bended yumurta rezervi ortanın altındaymış.bir tüp bebek deneyimi oldu döllenme olmadı ve iptal oldu.yumurtam az olduğu için 10 yumurta içinden tek bir yumurta işe yarar çıktı oda döllenmedi.bende dr sordum dhea kullansam faydası olurmu diye .oda değişen bişey olmaz zaten etkisi olup olmadığı kanıtlanmadı dedi. ama ben kullamak istiyorum.bu dheayı nerden alıca ne diyip te alıcaz ve nekadar fiyatı .lütfen bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olsun.

benmine hemen hemen tüm eczanelerde var.yumurtalık kalitesini artırmak için DHEA dedinmi verirler.solgarın ve 21th century nin var die biliyorum.markası farketmiyor.içerikler aynı.kutusu 30 tl sanırım.günde 3 tane alıosun yada 2.bi kutu bi ay gidiyor.bana doktorum önerdi.2 ay kullandım.zaten etkisi anca 2. 3. ay olurmuş.

canım sende yumurta rezervi sorunu var mıydı peki?yoksa ihtimali artırmak için mi kullandın?

ilk negatif mikro denemesinde k2.kalite embrio olduğu için yumurtan kalitesiz demişti dr.2 mikro denememi başka bi merrkezde oldum.dhea kullanmadan 1. kalite embrio oldu.ama 10 taneden 8 sağlam çıkıyor.döllenince sayı 4 e 5 e düşüyordu.3. deneme için drum nekadar çok yumurta oluşursa okadar şansımız artar.pgt yaparız demişti.o yüzden şansımı artırmak için kullanmıştım.

ben 2 ay kullandım.2 olumsuz tüp denemem vardı.kullandıktan sonra doğal yoldan hamile kaldım allahın izniyle.etkisi oldu diye düşünüyorum çünkü 3 buçuk yıldır olmuyordu.

merhaba,

ben de yaklaşık 4 haftadır kullanıyorum. dr. hakan şatıroğlu vermişti. ama dua ediyorum ve ümitliyim kendiliğinden hamile kalıcam diye , bu ay olmazsa gelecek ay

ben de dhea yı 4 haftadır kullanıyorum. 3 gün adetim gecikmişti. dr sordum ilaçtan olmaz dedi. ama ilaçtan sonra kasıklarımda çok fazla batma ve ağrı oldu. yumurtaları kaynatıyor ya ondan herhalde:) ben faydası olacağına inanıyorum

benimde eşimde morfoloji sorunu var... e vitamini olarak ne kullandınız canım... bizim doktor kesinlikle faydası olmaz diyor... ama böyle mucizeleri okuyuncada insan inanamıyor... ben kullanmak istiyorum ne marka kullandınız tam ismini yazarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…