diabetli anne adayları

var canım ben bende diabet hakkında topik açtım ama kimse yazmadı tatlım valla yok sanırsam burda bu arada hamile değilim ama bebek istiorum diabetliyim diede korkuorum bakalım hayırlısı artık sen hamilemisin

merhabaa çok sevindim ,bi kişinin bile cvp vermesine..bizden başka diabetli yok ,anlaşılan...:((

Merhabalar arkadaşlar
Ben diabetli değildim ama hamilelikte gebelik şekerim çıktı ve şu anda insülin kullanıyorum...
Sizle ilaç falan kullanıyomusunuz:26:

Merhabalar arkadaşlar
Ben diabetli değildim ama hamilelikte gebelik şekerim çıktı ve şu anda insülin kullanıyorum...
Sizle ilaç falan kullanıyomusunuz:26:

bende diaformin kullanıorum canım bu arada doğum yaptınmı halamı kullanıosun insülin benimde tip 2 ve 5 yadır şeker hastasıyım
şuan ilaçla idare ediorum canım

sanırsam yok çünki benim topiğime bi kişi bile yazmadı neyse canım arada yazarsan bişiler paylaşırsak sevinirim sen hamilemisin demiştim ama cevap yazmamışsın

kusura bakma yazdığın cevabı görmedim,bazen yazı yazıyorsun kimse cevap vermiyor :(( evt ben hamileyim daha yeni ve diabettim tp1 şeker hastasıyım ..

allah kolaylık versin canım kaç yıldır veya aydır diabetlisin tip 1 insülin kullanıomusn yani kesin kullanıosundur da benimkide soru yani neyse sende bi yazdın sora kayboldun

allah kolaylık versin canım kaç yıldır veya aydır diabetlisin tip 1 insülin kullanıomusn yani kesin kullanıosundur da benimkide soru yani neyse sende bi yazdın sora kayboldun

AMİNN..ama ben artık alıştım yaklaşık 14-15 yıldır çocuktum çıktığında ..insülin kullanıyorum ama korkulacak bişey yok kendine dikkat ettikten sonra bu çok önemli ben alıştım artık ..:)))

AMİNN..ama ben artık alıştım yaklaşık 14-15 yıldır çocuktum çıktığında ..insülin kullanıyorum ama korkulacak bişey yok kendine dikkat ettikten sonra bu çok önemli ben alıştım artık ..:)))

bende de gebelik şekeri çıktı..yaklaşık 20 gündür diyet yapıyorum ama düzene girmedi..bende dün insüline başladım..4 üniteyle başlattı dozu,1.saat 140 ın altına düşene kadar dozu birer birer yükselt dedi doktorum..sen deneyimlisin balböceği,ben bebeğime bişey olmasın, biran önce düşüreyim şekeri diye insüline başladım ama ben bana uygun dozu bulana kadar yine şekerim inip çıkacak? sence ne yapmalıyım daha dün başladım ama zamanla mı etki eder bilmiyorum

bende de gebelik şekeri çıktı..yaklaşık 20 gündür diyet yapıyorum ama düzene girmedi..bende dün insüline başladım..4 üniteyle başlattı dozu,1.saat 140 ın altına düşene kadar dozu birer birer yükselt dedi doktorum..sen deneyimlisin balböceği,ben bebeğime bişey olmasın, biran önce düşüreyim şekeri diye insüline başladım ama ben bana uygun dozu bulana kadar yine şekerim inip çıkacak? sence ne yapmalıyım daha dün başladım ama zamanla mı etki eder bilmiyorum

panik yapma sakin ol ..panik yapınca birazda çıkıyor 1-2 gün içinde etki eder..yediklerine dikkat et .patates ,ekmek , nişaşta ve un içeren şeyleri tüketmemeye dikkat et bu süre içinde eger yersende mutlaka yanında bir kase yoğurt yada ayran iç süt fazla tüketme onun yerine yoğurt ürünleri tüket..protein ağırlıklı şeyler tükettiğin zaman şekerin çıkıcağını fazla zannetmiyorum..işeker konusunda sana yardımcı olurum isteğin zaman yaz :))))))))..bide bu benim yazmaya başlağım bir blog istersen takip et şeker hakkında diabetli anneler

benimde vardı hamilelik şekerim ama ben sadece diet yaptım her yemekten sonra şekerimi ölçüyodum sabahları 160 falan oluyodu insilün kullanmadım sadece dietisyen ne verdiyse 5 ay boyunca onları yedim hiç tatlı yemedim genede arasıra yükseliyordu çok kafana takma bence doğumdan sonra geçiyo zaten sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Back
X