diabetli ve hamile olanlar var mı kızlar

ankarali

bebiş gelio
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
46
0
36
Kocaeli
hamılelık oncesı dıabetım var kızlar 6 haftalık hamıleyım benımle aynı durumda olanlar varmı sıkıntıları beraber asalım işimiz hiç kolay deıl...

canım merhaba
benim değil ama arkadasımın tip 1 diabeti vardı günde 4 defa insülin oluyordu hamileliğini sayet sağlıklı bir şekilde tammaladı ve bebişinide sağlıklı sıhhatli dogurdu ... endişelerin mutlaka vardır ama çokda kafaya takma arkadasımla aynı dönemde hamıle kaldık benımki düştü onunki allahın iznıyle hayırlısıyla bitti...

canım tesekkur ederım ben ınsulın kullanmıyorum sımdılık dıyetle ıdare edıyorum 4. ayda kullanacakmısım... cok sıkıntıdayım ama ınternetten bakıyorum da hos seyler yazmıyor sınırlerım bozuluyo ıyıce boyle ıyı haberler duymak ıyı gelıyo cok saol Allah hepımızın yardımcısı olsunn

canım geçmiş olsun ama çok da kafaya takma, anladıgım kadarıyla gebelik döneminde çıktı eğer öyleyse gerçekten kendini üzecek bişey yok çünkü bu durumda olan çok kişi oluyyor ve ne sana ne bebişe hiçbir sıkıntısı olmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…