Diablo 3 almaya değer mi?

sonneillon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
19
1
86
İstanbul
Diablo 3'ü çok merak ediyorum ama kararsız kaldım Battle.net üzerinden alayım diyorum 60 euro yaklaşık 135 TL. Sizce değer mi? Oyun için çok olumsuz yorumlar yapılmış, acaba bir süre sonra sıkar mı?

Yıllarca bekledim oyunun çıkmasını.
Şimdide evlenmeyi bekliyorum evlenince nişanlımla sabahlara kadar diablo oynayacağım
:52:

merhaba kızlar...diablo 3 pc yazıyo ama xboxta da oynanıyo mu oyun...yani xbox için farklı bi üretimi yoktur herhalde dimi :))) ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...nişanlıma dogum günü hediyesi olarak düsünüyorum:16::16:

merhaba kızlar...diablo 3 pc yazıyo ama xboxta da oynanıyo mu oyun...yani xbox için farklı bi üretimi yoktur herhalde dimi :))) ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...nişanlıma dogum günü hediyesi olarak düsünüyorum:16::16:

Canım oyunun konsol versiyonu yok henüz.Çıkıp çıkmayacağı da belli değil.Ki zaten kendisi 10 yılda zor çıktı.Sadece pc de oynanabiliyor şuan.

Canım oyunun konsol versiyonu yok henüz.Çıkıp çıkmayacağı da belli değil.Ki zaten kendisi 10 yılda zor çıktı.Sadece pc de oynanabiliyor şuan.

pc özellikleri de önemli sanırım...msi nin bi bilgisayarını aldı en son.özellikleri gayet iyiydi bildigim kadarıyla...alsam oynayabilir laptopta dimi?

Back
X