Diaformin kullananlar yardım

nil5347

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.201
590
323
33
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim.son 1 senedir Bebek istiyoruz doktora gittim bir sorun yok dediler eşimde iltihap çıktı sadece.bugün kontrolümüz vardı eşime iltihap için antibiyotik verdi bana da diaformin verdi.kilom 62 boyum 158 kilo vermen lazım dedi vücudun kilo almaya çok müsait dedi bu hap şeker ilacı dedi ama sana yumurtalıklarını güçlendirir yumurta kaliteni arttırır o yüzden yazıyorum dedi . Hemde biraz kilo verirsin dedi . Kafam çok karıştı kullanan var mı başka bir doktora da danışsam mı 3 ay kullanacaksın dedi. Yorumları bekliyorum teşekkürler

Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim.son 1 senedir Bebek istiyoruz doktora gittim bir sorun yok dediler eşimde iltihap çıktı sadece.bugün kontrolümüz vardı eşime iltihap için antibiyotik verdi bana da diaformin verdi.kilom 62 boyum 158 kilo vermen lazım dedi vücudun kilo almaya çok müsait dedi bu hap şeker ilacı dedi ama sana yumurtalıklarını güçlendirir yumurta kaliteni arttırır o yüzden yazıyorum dedi . Hemde biraz kilo verirsin dedi . Kafam çok karıştı kullanan var mı başka bir doktora da danışsam mı 3 ay kullanacaksın dedi. Yorumları bekliyorum teşekkürler
Mrb çok önce olmuş yazalı ama cvp vermek istedim. Bu sebeple kullanan çok var tek değilsin yani. Bende de insülin direnci vardı sonra hamilelik şekeri çıktı hep kullandım şuan 2. Ye hamileyim ilk 2 ay düzenli kullandım şimdi aklıma geldikçe içiyorum. Belki şimdiye kadar topikleri gezerken kullanan kişileri de görmüşümdür.. Hamile kalmayıda kolaylaştırıyor muş

Merhaba kullanıyorum 3 haftadır düzenli ama bu ayda es geçti :KK43: inşallah banada olumlu bir etkisi olurda hayırlısıyla bende kalırım​

Merhaba bende diaformin kullanıyorum bu ay klomen.başladım.diaformini dr hamileykende kullanacaksın dedi bebeğe zararı olur diye korkuyorum .ilk gebeliğinizde kullandınız öyle mi ? Bebek de şeker hastalığı vs bi sorun çıktı mı

Back
X