Aile Planlaması Diane 35 gebelikten korur mu acil..

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar 6 gun oldu adetimin 2. Günü başladım doktora sorarak. korur dedi.. ama internette korumadığı akne ilacı vs olduğu yazıyor.. kullanan var mı .. kesinlikle çocuk düşünmüyoruz prezarvatif kullanamıyoruz benden kaynaklı. Hergun düzenli aynı saatte içersem korur mu kullanan oldu mu doğum kontrol amaçlı

Bu markayı kullanmadım ama neden korumasın?
Yasmin kullandım korunmak için, başka bir arkadaşım tüylenme için kullanıyordu mesela o hapı.
Doktor kullan dediyse interneti boşverin

Benim doktorum da korur dedi kullandığım sürece de korudu.
Dilerseniz başka bir ilaca geçin daha içinize sinmesi açısından.

Benim doktorum da korur dedi kullandığım sürece de korudu.
Dilerseniz başka bir ilaca geçin daha içinize sinmesi açısından.
Çok teşekkür ederim, aslında içime sinmişti doktor da korur deyince ama biraz araştırınca korktum, direk doğum kontrol hapı olarak kullanılmaz korumaz vs yazıyordu.🤷

Ben hormon tedavisi için kullanıyorum, ilacı araştırırken üretici firma Bayer’in doğum kontrol hapı olarak tavsiye etmediğini okumuştum.

Bu markayı kullanmadım ama neden korumasın?
Yasmin kullandım korunmak için, başka bir arkadaşım tüylenme için kullanıyordu mesela o hapı.
Doktor kullan dediyse interneti boşverin
Bendede tüylenme sıkıntısı var onada faydası olur diye düşünerek bide uygun fiyatlı diye aldım açıkcası🤭microgynon kullanmıştm bi dönem 1 seneden fazla.
doktor da korur deyince rahatlamıştm yaa

Back
X