maydonoz suyu için iiyi bir ödem söktürücü derler genelde ancak şikayetini söylesen doktor sana bir ilaç önerir.bende daha önce diane 35 kullanmıştım ve göğüslerime dokunamıyordum bile ilk ergenlikte göğüsler çıkarken nasıl bir acı ve yanma hissedilirse aynısını hissediyordum :) ben diane 35 in yan etkilerine dayanamadım şimdi glikofen ve yazz adı dkhapını kullanıyorum ancak bende anksiyeteye sebep oldu çok gergin ve huzursuzum doktor geçer dedi ve ilacı bıraktırmadı bakalım artık...
ya zaten bu ilacı kullandığım için çok huzursuzum bi de şişkinlik için bi ilaç daha kullanmak istemiyorum en azından bunu doğal yoldan halledeyim diyorumbende ağrı falan olmuyor sadece şişkinlik var.aslında başta söylemiştim bunun çok fazla yan etkisi var başka bi doğum kontrol hapı kullansam olmaz mı diye.ama bende kıllanma problemi de var o yüzden doktorum bunun için diğer doğum kontrol haplarının etkili olmayacağını söyledi.bi de 3-4 aydır kullanıyorum gerçekten yüzümdeki tüyler inceldi gibi..yani en azından 6 ay kullanıp sonra kontrole gideyim diyorum.bu süreçte de bana etkili bi ödem söktürücü tarif lazım..maydanoz suyunu denerim ama işe yarayacağını sanmıyorum çünkü maydanoz suyu içeren bi tarifi kullanmıştım daha önce çok etkisi olmadı sanki..
ya seni çok iyi anlıyorum bende pko yüzünden şeker hastası olmadığım halde glukofen ve işte yazz diye bir dkh kullanmak zorunda kalıyorum ve o kadar huzursuzum ki doktorlar bu ilaçları yazıyorlar ama ileride onların da açacakları tahribat var onuda başka ilaçlarla kapatmaya çalışacaklar herhaldebu böyle bir kısır döngü sanırım.bu arada biraz araştırma yaptım lifli gıdalara ağırlık verin bol su için diyor doktorlar bitki çaylarıını da öneriyorlarmış ancak dozajlarıını doktorun ayarlaması gerek çünkü vücudunuzdan başka şeyleri kaybedebilirsiniz diyorlar.zaten bitki çaylarının bir amacı da daha fazla su içirmekmiş.umarım tez zamanda kurtulursun ilaçlardan da hastalıktan da..
bndede pko var oyüzden diane 35 kullanıyorum başlarda bendede yaptı göğüste şişlik ve aşırı haassasiyet ama daha sonra vücudum alıştı heralde kalmadı öyle bi problemim...zaten ilaç kullanıyoruz devamlı böyle problemleride doğal bitkisel ilaçlarla halletmlyiz yeterince yoruluyo zaten vücudumuz..umarım bi çare bulursun cnm
Kızlar sigara içenler de kullanabilir mi doğum kontrol hapı
Kızlar sigara içenler de kullanabilir mi doğum kontrol hapı
meraba bayanlar bende de polistik over vardı ben çok kıllanmadan dolayı gitmiştim ve bana yasmin diye doğum kontrol hapı ve androcur diye bir hap verdi diane 35 galiba ilk 6 ay kullandım hiç bir etkisini görmedim kıllanmayla alakalı sonra 6 ay sonra tekrar doktora gittim tekrar test yaptırdım bir 6 ay daha kullan dedi ve çocuk olma ihtimali düşük dedi bu arada 26 yaşındaydım şuan 28 im.ve tekrar kullanmaya başladım ve bu arada gögüslerim felan tabi sızlıyor büyüdüler sonra gögsümde bir beze hissettim genel ceraha gittim Allahatn temiz çıktı yağ bezesi ve doktor bu ilaçlardan olabileceğini söyledi bende kıllanmadan dolayı kullanıyorum dedim ve kızdı bırak kıllan ama doğum kontrol hapların diane 35 hapını hemen bırak dedi o zaman nişanlıydım evlendiğinde sen bile korunma dedi eşin korunsun dedi ben hemen ilacı bıraktım. 4 ay sonra felan evlendim doktor bana çocuğun olamyabilri demiştiya bende korunmadım ve eylülün 25 inde evlendim ekimde hamile kaldım ve adetlerim 40 günde bir olduğundan anlamadım.sonra bir test yaptım 1.5 aylık hamileyim.sonra doktoruma gittim görünce şaşırdı sonra herşey normal gidiyordu hamielliğimde rahattı bu arada çalışıyordum taki hamielliğimin 22.haftasına gelene kadar ayrıntılı ultrasyona girdim ve bebeğime spina bifida tanısı konuldu ve gebeliğim sonlndırıldı normal doğumla şuan 5 ay oldu ama hala içimde ve bunun sebebinin folik asit eksikliği olduğunu söylediler hamile kalmadan en az 1 ay öncesinden kullancakmışız ben çocuğum olmaz diye hiç bir tedbir almadım başım aböyle bir olay geldi yani diyeceğim hamile kalınıyor üzülmeyin..çok uzun oldu kusura bakmayın ..ama bilginiz olsun bütün bekarlara söylüyorum sizde söyleyin ve bu hastalık yayılmış yediklerimiz hormonlu yiyeceklerden dolayı doğal beslenemiyoruz ve bebekte sorun yapıyor ve geri dönüşü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?