Diane 35

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
İyi günler.kizlar diane 35 hapını sadece bir ay kullansam olur mu? Dr. Bana 3 ay dedi ben o kadar beklemek istemiyorum. Yüzümde sivilcelendi.sivilcende gidecek diyor.acaba 1 ay içsem sivilcem gider mi?

İyi günler.kizlar diane 35 hapını sadece bir ay kullansam olur mu? Dr. Bana 3 ay dedi ben o kadar beklemek istemiyorum. Yüzümde sivilcelendi.sivilcende gidecek diyor.acaba 1 ay içsem sivilcem gider mi?
Gitmez niye üç ay kullanmak istemiyosun

Ben on beş yıl kullandım .

Ama disn
Çünki ne zamandır ikinci çocuk için uğraşıyorum. 3 ayda burdan böyle kaybetmek istemiyorum
Ama Diane doğum kontrol hapı değil ki.
Bak kutunun üstünde oral kontraseptif değildir yazısı olacak .
Yani doğum kontrol hapı değildir demeye calisiyor

Eskiden doğum kontrol özelliği vardı .
Artık değil

Ama disn
Ama Diane doğum kontrol hapı değil ki.
Bak kutunun üstünde oral kontraseptif değildir yazısı olacak .
Yani doğum kontrol hapı değildir demeye calisiyor
Diane 35 doğum kontröl hapıdır.kutunun içindeki kağıtdada belirtiliyor.internetdede var.Onu içdiysen hamileliği engelliyor. Ben onu 6 yıl icerisinde 3 defe 6 ay içmiştim çoçuk sahibi olmak için

Son düzenleme:
Diane 35 doğum kontröl hapıdır.kutunun içindeki kağıtdada belirtiliyor.internetdede var.Onu içdiysen hamileliği engelliyor. Ben onu 6 yıl icerisinde 3 defe 6 ay içmiştim çoçuk sahibi olmak için
Eski formudur......!!!!! ben doğum kontrol hapı istediğimde evlenmek için...doktorların hiç biri bana onu vermedi...doğum kontrol hapı değil diye

Ayrıca oral kontraseptif yani oks ....doğum kontrol hapı demektir !!!!!

Kutunuzun üzerinde oral kontraseptif değildir yazıyor !!!! Doktorunuzun demesine gerek bile yok açık açık yazıyor

İNCeleyinnn kutunun üstünü görselde ....

Eski formudur......!!!!! ben doğum kontrol hapı istediğimde evlenmek için...doktorların hiç biri bana onu vermedi...doğum kontrol hapı değil diye
Çok sinirlenme zararlı) . Ben aldığım hapın içinde yazılanı okuyub ve doktorumun dediğine göre konuşuyorum. Ben onu içiyorum ve hamile kalmıyorum . Bilmiyorum belkide sonradan başka versiyonu çıktı ama bana eskisinden yazıldı ve bende eskisii hakkında soruyorum

Sinirlendim çünkü bilmediginiz şeyleri iddia ediyorsunuz .

Bilgi güçtür gidin biraz biseylere emek sarfedin

Selamlar dogum kontrol amacli mi kullanacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…