Gitmez niye üç ay kullanmak istemiyosunİyi günler.kizlar diane 35 hapını sadece bir ay kullansam olur mu? Dr. Bana 3 ay dedi ben o kadar beklemek istemiyorum. Yüzümde sivilcelendi.sivilcende gidecek diyor.acaba 1 ay içsem sivilcem gider mi?
Çünki ne zamandır ikinci çocuk için uğraşıyorum. 3 ayda burdan böyle kaybetmek istemiyorumGitmez niye üç ay kullanmak istemiyosun
Ben on beş yıl kullandım .
Ama Diane doğum kontrol hapı değil ki.Çünki ne zamandır ikinci çocuk için uğraşıyorum. 3 ayda burdan böyle kaybetmek istemiyorum
Diane 35 doğum kontröl hapıdır.kutunun içindeki kağıtdada belirtiliyor.internetdede var.Onu içdiysen hamileliği engelliyor. Ben onu 6 yıl icerisinde 3 defe 6 ay içmiştim çoçuk sahibi olmak içinAma disn
Ama Diane doğum kontrol hapı değil ki.
Bak kutunun üstünde oral kontraseptif değildir yazısı olacak .
Yani doğum kontrol hapı değildir demeye calisiyor
Eski formudur......!!!!! ben doğum kontrol hapı istediğimde evlenmek için...doktorların hiç biri bana onu vermedi...doğum kontrol hapı değil diyeDiane 35 doğum kontröl hapıdır.kutunun içindeki kağıtdada belirtiliyor.internetdede var.Onu içdiysen hamileliği engelliyor. Ben onu 6 yıl icerisinde 3 defe 6 ay içmiştim çoçuk sahibi olmak için
Ayrıca oral kontraseptif yani oks ....doğum kontrol hapı demektir !!!!!Diane 35 doğum kontröl hapıdır.kutunun içindeki kağıtdada belirtiliyor.internetdede var.Onu içdiysen hamileliği engelliyor. Ben onu 6 yıl icerisinde 3 defe 6 ay içmiştim çoçuk sahibi olmak için
İNCeleyinnn kutunun üstünü görselde ....Diane 35 doğum kontröl hapıdır.kutunun içindeki kağıtdada belirtiliyor.internetdede var.Onu içdiysen hamileliği engelliyor. Ben onu 6 yıl icerisinde 3 defe 6 ay içmiştim çoçuk sahibi olmak için
Çok sinirlenme zararlı) . Ben aldığım hapın içinde yazılanı okuyub ve doktorumun dediğine göre konuşuyorum. Ben onu içiyorum ve hamile kalmıyorum . Bilmiyorum belkide sonradan başka versiyonu çıktı ama bana eskisinden yazıldı ve bende eskisii hakkında soruyorumEski formudur......!!!!! ben doğum kontrol hapı istediğimde evlenmek için...doktorların hiç biri bana onu vermedi...doğum kontrol hapı değil diye
Sinirlendim çünkü bilmediginiz şeyleri iddia ediyorsunuz .Çok sinirlenme zararlı) . Ben aldığım hapın içinde yazılanı okuyub ve doktorumun dediğine göre konuşuyorum. Ben onu içiyorum ve hamile kalmıyorum . Bilmiyorum belkide sonradan başka versiyonu çıktı ama bana eskisinden yazıldı ve bende eskisii hakkında soruyorum
Tavsiyenizi kendinize saklayın lazım olur.iyi günlerSinirlendim çünkü bilmediginiz şeyleri iddia ediyorsunuz .
Bilgi güçtür gidin biraz biseylere emek sarfedin
Selamlar dogum kontrol amacli mi kullanacaksinizİyi günler.kizlar diane 35 hapını sadece bir ay kullansam olur mu? Dr. Bana 3 ay dedi ben o kadar beklemek istemiyorum. Yüzümde sivilcelendi.sivilcende gidecek diyor.acaba 1 ay içsem sivilcem gider mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?