Aile Planlaması Diane

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

feruzecerci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
1.918
3.262
133
Merhaba doğum kontrol hapı konusunda doktor diane35 önerdi yan etkisinin az olduğunu söyledi. Herhangi bir hormonal sorunum yok adetlerin düzenli. Ancak internetten baktım diane 35 ile ilgili olumsuz haberler var, fransada yasaklandığı, akne ilacı ruhsatı olduğu ama doğum kontrol yönünde bir ruhsatı olmadığı vs yönünde.. o yüzden Bu hapı alıp almamakta kararsız kaldım, kullanıp tavsiye edecek var mi ya da başka bir önerisi olan varsa benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim. Iyi bayramlar :)

Merabalar ben dogum kontrol amacli kullaniyorum 1 sene kullandim hem sivilcelerim vardi gecti hemde istenmeyen bi gebelik yasamadim ilaci biraktim bebek istedigim icin 3 ay sonra gebe kaldim simdi bebegim 4 aylik ve dianeye basladim tekrar bn memnunum bi sıkıntı olmadı 😄

ben pko yüzünden kullanıyorum bundan önce zaten sivilce tedavisi görmüştüm haplarla görülen ağır bir tedaviydi o yüzden cildim hep bebek gibi belki dianenin de etkisi olmuştur bilmiyorum. bana bir kötü etkisi oldu sadece, her şeye anlayabilirim. yalandan değil yani çok ağlak biri oldum çıktım

Merabalar ben dogum kontrol amacli kullaniyorum 1 sene kullandim hem sivilcelerim vardi gecti hemde istenmeyen bi gebelik yasamadim ilaci biraktim bebek istedigim icin 3 ay sonra gebe kaldim simdi bebegim 4 aylik ve dianeye basladim tekrar bn memnunum bi sıkıntı olmadı 😄
Halen kullanıyor musunz acaba bende korunmak için kullanıcam ama çok korkuyorum kesinlikle düşnmüyoruz çocuk, ayrica geri çekilmede uygulayacağız

Back
X