Diario de una ninfómana / Bir Kadının Seks Günlüğü 26.06.2009

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
116
42
İstanbul
90156_130.jpg

Vizyon tarihi: 26 Haziran 2009

Yönetmen : Christian Molina

Senaryo : Cuca Canals, Valérie Tasso

Tür : Dram

Valérie Tasso’nun aynı adlı romanından uyarlama olan film seks bağımlısı bir kadın olan Val ve onun günlükleri üzerine kurulu.

Val iyi eğitimli, yöneticilik yapan, çekici, duygusal ve genç bir kadındır. Tüm bu olumlu özelliklerinin yanında Val’in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığı vardır. Bir nemfoman yani seks bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer. En saf duygularını ve en samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar. Kiminle ve ne zaman isterse birlikte olan bu genç kadın için seks bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu yaşam tarzı onu aşkın ve hayat kadınlığının en uç noktalarına götürür.

didoş ya güzelmi bu film?? ben yorumları okudum nette ama hep erkekler yazmış. ee sonuç itibariyle erkeklere de çıplaklık güzel geldiği için yorumları önemsemedim.

walla filmi bende aman aman begenmedim.hatta bi ara kapamayı bile düsündüm.
ama sana güzel veya kesinlikle cok kötü bi film diyemem
nemfoma hastası bir kadının kronikleşmiş seks hayatını anlatıyor
tabiki filmde erotiklik ön planda konuşmadan çok fazla seks var ve kaaba saba seks sahneleride mevcut
ama içinde dramda vardı bence..
kadının yalnızlıgın içindeki boğuluşu hayattan hicbirsey beklemiyormuş gibi görünsede aslında bekleyişini anlatıyor
mesala aşık oldu değişmeye çalıştı ama adam manyak çıtı
sonunda geneleve düştü vs vs.
kısacası filmin konusu böyle:sinifsinif:

Sonunu niye söyledin canım yaa, heyecanı kaldı mı şimdi :mymeka:
-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X