Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba. Toplama ücreti nasıl bu kadar fazla ya gerçekten çok şaşkınım çünkü ben İstanbul'da aret kamar da daha yeni tedavi gördüm. Toplama ücreti şuan onun 66.000 TL. Ya ben dicleyi yarı özel gibi biliyordum. Ama bildiğin İstanbul dalı özeller ile yarışıyor şaka mı hani transfer falan dahil olsa neyse dicem. Bu özel hastane gibi mi? Çünkü bende kendisine gitmeyi düşünüyorum ama bu fiyatı görünce dedim ki o zaman İstanbul daha mantıklı kalıyor seçenek çok en azından. Bilmiyorum sence ? Bir de bu fakültede embriyolara genetik inceleme yapılıyor mu biliyomusunMerhaba Tedavimi tamamlamadim daha ama süreç hakkında bilgilendireyim sizi Öncelikle tüp bebek merkezine saat 8.30 da gidip seçtiğiniz doktora muayene olacağım diyorsunuz oradaki hemşire sizi evital adlı uygulamaya yönlendiriyor Muayene ücretini oradan ödedikten sonra isminizin söylenmesini bekliyorsunuz Açıkçası bu biraz yorucu çünkü çok fazla sıra oluyor muayene olmak zaman alabiliyor Bir de içeriye yoğunluktan dolayı birkaç hasta aynı anda alınıyor zamanla alışıyor insan Bu arada rapor için belgeler toplamanız isteniyor Herhangi bir engel yoksa rapor için gerekli şartları sagliyorsaniz belgeleri teslim ettiğiniz gün raporunuz sisteme düşürülüyor. Doktor muayene sırasında hiçbir sorun görmezse ilaç tedavisine başlıyor yumurtaları büyütmek için Bu 14 gün sürmüştü bende Ardından söylenen günde gelip yumurta toplama ücretini vezneye yatırıp toplama işlemi yapılıyor Toplama işlemi Haziran ayında raporlu 75 bin civarındaydı Benim sağlık sorunlarından ötürü hemen transfer yapamadık önce ameliyat olmam gerekti ama benimle birlikte yumurtaları toplananlarin da yumurtaları donduruldu Yaz mevsiminden dolayı bozulmalar olabiliyormuş Önlem amaçlı bu şekilde çalışıyorlar Dondurma işlemi için tüp başına 2500 TL ödendi Benim doktorum Nurullah Peker ben memnunum tek problem çok yoğun olmasi Bu süreç özelde nasıl işliyor bilmiyorum ama üniversite hastanesinde oldukça teferruatlı zaman ve sabır istiyor
Canım merhaba. Toplama ücreti nasıl bu kadar fazla ya gerçekten çok şaşkınım çünkü ben İstanbul'da aret kamar da daha yeni tedavi gördüm. Toplama ücreti şuan onun 66.000 TL. Ya ben dicleyi yarı özel gibi biliyordum. Ama bildiğin İstanbul dalı özeller ile yarışıyor şaka mı hani transfer falan dahil olsa neyse dicem. Bu özel hastane gibi mi? Çünkü bende kendisine gitmeyi düşünüyorum ama bu fiyatı görünce dedim ki o zaman İstanbul daha mantıklı kalıyor seçenek çok en azından. Bilmiyorum sence ? Bir de bu fakültede embriyolara genetik inceleme yapılıyor mu biliyomusun
Canm cok teşekkür ederim bilgiler için. Sorabilirsen çok iyi olur çok sevinirim burda bir yorum okumuştum Nurullah hocadan memnundu ama genetikli tüp bebek yapacağı için ayrılmıştı doktordan. Ama bu dediğim seneler önce yapmış. Belki şimdi yapıyordur. Beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Bir de transfer+ ilaçlar bu 75 e dahil değil dimi? Ayrıca bişey daha merak ediyorum. Raporu çıkartmak uzun sürüyor mu? Ne gibi belgeler isteniyor, bir de doktor ilgilimi gerçekten, istediğini sorup yanında uzun kalabiliyor musun, bilgisi güven veriyor mu? Çook uzun şeyler yazdım canm kusura bakma fakat maddi açıdan ve manevi açıdan çok zor süreçlerden geçtim tüp bebekle alakalı. O yüzden bu soruların cevabı benim için çok kıymetli .Artık uzak yerlere gitmek istemiyorum. Diyarbakır bile bana uzak ama kötünün iyisi . Ama fiyatı devlet hastanesi gibi değil o çok saçma geldi. Sonuçta üniversite hastanesi. Hicbisey anlamadım.Bana da fazla geldi bu ücret. Ama el mahkum diyerek sürece başladım. Yarı özel gibi ama zorluyor tabi ki. Bir de tedaviye başladığımda almam gereken iğneleri mecburen ücretli almak zorunda kaldım. Diyarbakır Mardin'de raporla tüp bebek ilaçları veriyor musunuz diye sormadigim eczane kalmadı nerdeyse. Tanıdık eczane bulursanız raporla ilaçlar daha uyguna gelir. Benim öyle bir şansım olmadı. Embriyolara genetik inceleme yapılıyor mu bilmiyorum ama muayene sırasında yanımdaki bir hastaya genetikli tüp bebek yapacağız sana demişti. Önümüzdeki haftalarda tekrar gideceğim netleştirmek için sorarim.
Çok iyi anlıyorum seni Ben de Mardin'den gidip geliyorum hastaneye . 2 saatlik yol bile çileye dönüşüyor bazen. Maddi açıdan gerçekten ben de çok zorlanıyorum. Hatta bi ara o kadar fazla gelmeye başlamıştı ki vazgeçmek uzereydim. Bi şekilde ite kaka devam ediyoruz. Odedigim 75 bin'e transfer ücreti dahil değil. İlaçlar, embriyo dondurma, transfer ayrı ayrı ücretlendiriliyor. Geçen gittiğimde sormuştum transfer ücretini 14 ya da 15 bin gibi bişey demişlerdi. İlaçlarin hepsini raporsuz almak zorunda kaldığım için tam hatırlayamıyorum ama 70 bin civarı da ona ödedik. Sen raporlu bulabilirsen çok daha iyi olur tabi. Rapor konusu da şöyle Amh düşükse yaşın 35 in üzerindeyse çok teferruatlı belgeler istemiyorlar. Oradaki hemşireler senin toplaman gereken belgelerin listesini sana verecekler . Hepsini de tek tek açıklıyorlar. Fotoğraf, eşinin SGK dökümü, aile hekimliğinde yaptirabilecegin test sonuçları, eşinin spermiyografisi vs şeyler. Ben belgeleri verdiğim gün sisteme düşürülmüştü. Yani buradaki olay şu ben çok acil hastaydım amh çok düşük yaş 37 bir de ameliyat olmam gereken bi durumum vardı o yüzden çabucak oldu bu belge süreci. Sen 35 altiysan amh çok düşük değilse ekstra birkaç belge daha toplarsın sadece. Sisteme hemen düşürülür diye tahmin ediyorum. Doktor konusuna gelince çok yoğun bi doktor Nurullah hoca Muayene sırasında odasına aynı anda 5 kişi falan alınıyor biri soyunurken diğeri muayene sedyesine yatıyor. Bu şekilde olmasına rağmen sorduğun tüm sorulara cevap veriyor Çok yetkin alanına çok hakim biri. Tatmin oluyor insan ama o muayene öncesi süreci devlet hastanesinden farksız. Gerçekten çok sabır gerektiriyor. Ben sürece başlamadan önce burada çok arama yaptım yeterli açıklamayı bulamadım hiç herşeyi git gel yaşayarak öğrenmek zorunda kaldım. O yüzden istediğini sorabilirsinCanm cok teşekkür ederim bilgiler için. Sorabilirsen çok iyi olur çok sevinirim burda bir yorum okumuştum Nurullah hocadan memnundu ama genetikli tüp bebek yapacağı için ayrılmıştı doktordan. Ama bu dediğim seneler önce yapmış. Belki şimdi yapıyordur. Beni bilgilendirirsen çok mutlu olurum. Bir de transfer+ ilaçlar bu 75 e dahil değil dimi? Ayrıca bişey daha merak ediyorum. Raporu çıkartmak uzun sürüyor mu? Ne gibi belgeler isteniyor, bir de doktor ilgilimi gerçekten, istediğini sorup yanında uzun kalabiliyor musun, bilgisi güven veriyor mu? Çook uzun şeyler yazdım canm kusura bakma fakat maddi açıdan ve manevi açıdan çok zor süreçlerden geçtim tüp bebekle alakalı. O yüzden bu soruların cevabı benim için çok kıymetli .Artık uzak yerlere gitmek istemiyorum. Diyarbakır bile bana uzak ama kötünün iyisi . Ama fiyatı devlet hastanesi gibi değil o çok saçma geldi. Sonuçta üniversite hastanesi. Hicbisey anlamadım.![]()
Bu arada gitmeye karar verirsen yanında mutlaka rahim filmi sonuçlarını ve eşinin spermiyografisini götür Süreci hızlandırırsın Aksi halde bunları yap diğer ay adetin 2. Ya da 3. Günü muayenene getir diyorlarÇok iyi anlıyorum seni Ben de Mardin'den gidip geliyorum hastaneye . 2 saatlik yol bile çileye dönüşüyor bazen. Maddi açıdan gerçekten ben de çok zorlanıyorum. Hatta bi ara o kadar fazla gelmeye başlamıştı ki vazgeçmek uzereydim. Bi şekilde ite kaka devam ediyoruz. Odedigim 75 bin'e transfer ücreti dahil değil. İlaçlar, embriyo dondurma, transfer ayrı ayrı ücretlendiriliyor. Geçen gittiğimde sormuştum transfer ücretini 14 ya da 15 bin gibi bişey demişlerdi. İlaçlarin hepsini raporsuz almak zorunda kaldığım için tam hatırlayamıyorum ama 70 bin civarı da ona ödedik. Sen raporlu bulabilirsen çok daha iyi olur tabi. Rapor konusu da şöyle Amh düşükse yaşın 35 in üzerindeyse çok teferruatlı belgeler istemiyorlar. Oradaki hemşireler senin toplaman gereken belgelerin listesini sana verecekler . Hepsini de tek tek açıklıyorlar. Fotoğraf, eşinin SGK dökümü, aile hekimliğinde yaptirabilecegin test sonuçları, eşinin spermiyografisi vs şeyler. Ben belgeleri verdiğim gün sisteme düşürülmüştü. Yani buradaki olay şu ben çok acil hastaydım amh çok düşük yaş 37 bir de ameliyat olmam gereken bi durumum vardı o yüzden çabucak oldu bu belge süreci. Sen 35 altiysan amh çok düşük değilse ekstra birkaç belge daha toplarsın sadece. Sisteme hemen düşürülür diye tahmin ediyorum. Doktor konusuna gelince çok yoğun bi doktor Nurullah hoca Muayene sırasında odasına aynı anda 5 kişi falan alınıyor biri soyunurken diğeri muayene sedyesine yatıyor. Bu şekilde olmasına rağmen sorduğun tüm sorulara cevap veriyor Çok yetkin alanına çok hakim biri. Tatmin oluyor insan ama o muayene öncesi süreci devlet hastanesinden farksız. Gerçekten çok sabır gerektiriyor. Ben sürece başlamadan önce burada çok arama yaptım yeterli açıklamayı bulamadım hiç herşeyi git gel yaşayarak öğrenmek zorunda kaldım. O yüzden istediğini sorabilirsin![]()
Çok teşekkür ederim canım benim zaten hemen hemen bütün belgelerim elimde mevcut yaş 27 ama amh 0.30 civarında. Benim bide genetik tanılı tup bebek yapmam gerekiyor. Bunun yapılıp yapılmadığını merak ediyorum. Çünkü normal tüp bebek değil pgt yapmam gerekiyor benim embriyolarım bozuk gelmişti. Bu yüzden... Yapılıp yapılmadığını sorarsan çok mutlu olurum çünkü saatlerce yolu sadece bunu sormak için gitmiyeyim.beni anlarsın sen de:) transfer ücreti ucuzmuş ama toplama çok fazla ya... Allah bilir pgt ücreti ne kadardır... Raporda çok bı ise yaramiyomus baksana yine pahalı. Bir de sanırım eşin seninle birlikte muayene odasına gelemiyor değil mi. Bu da çok saçmaymış çünkü bazen insanın aklına gelmeyen şeyler oluyor eşin soruyor falan ya da doktorun dediklerini o anlık unutuyorsun ya bir de içeriye niye 5 kişi alıyor ki yani insanın mahremiyetinden bir şey kalmıyor... Benim özel hayatıma herkesin bilmesine ne gerek var o anda. Değişik geldi Bir de sanırım randevu sistemi yok herhalde Sabah 8.30'da herkes sıraya mı giriyor ne yapıyorBu arada gitmeye karar verirsen yanında mutlaka rahim filmi sonuçlarını ve eşinin spermiyografisini götür Süreci hızlandırırsın Aksi halde bunları yap diğer ay adetin 2. Ya da 3. Günü muayenene getir diyorlar
Eylül ortasında tekrar gideceğim o zaman pgt ve ücretini sorayım Ama sen o zamana kadar öğrenmek istersen Dicle üniversitesi hastanesini arayıp 4048 i tuslayinca tüp bebek merkezi bankosundaki hemşirelere baglanirsin Onlardan bilgi alabilirsin Çok yoğun olduğu için telefonlara cevap vermedikleri de oluyor ısrarla deneÇok teşekkür ederim canım benim zaten hemen hemen bütün belgelerim elimde mevcut yaş 27 ama amh 0.30 civarında. Benim bide genetik tanılı tup bebek yapmam gerekiyor. Bunun yapılıp yapılmadığını merak ediyorum. Çünkü normal tüp bebek değil pgt yapmam gerekiyor benim embriyolarım bozuk gelmişti. Bu yüzden... Yapılıp yapılmadığını sorarsan çok mutlu olurum çünkü saatlerce yolu sadece bunu sormak için gitmiyeyim.beni anlarsın sen de:) transfer ücreti ucuzmuş ama toplama çok fazla ya... Allah bilir pgt ücreti ne kadardır... Raporda çok bı ise yaramiyomus baksana yine pahalı. Bir de sanırım eşin seninle birlikte muayene odasına gelemiyor değil mi. Bu da çok saçmaymış çünkü bazen insanın aklına gelmeyen şeyler oluyor eşin soruyor falan ya da doktorun dediklerini o anlık unutuyorsun ya bir de içeriye niye 5 kişi alıyor ki yani insanın mahremiyetinden bir şey kalmıyor... Benim özel hayatıma herkesin bilmesine ne gerek var o anda. Değişik geldi Bir de sanırım randevu sistemi yok herhalde Sabah 8.30'da herkes sıraya mı giriyor ne yapıyor
neyse su pgt yapılıyormu yapılmıyor mu bunları öğrensek devamı sonra. Bu arada kendisi hakkında ben de pek bir yorum göremedim O yüzden araştırmaya çalışıyorum. Kendisini ınstagram'dan mesaj atmıştım işte adetin 2 3 günü gelin eğer bebek istiyorsanız falan dedi Ama eğer başka bir şey için gelmek istiyorsanız işte sabahın erken saatinde yine sabahlar günü saatinde gitmek gerekmiyor mu? Kendisini ınstagram'dan takip ediyorum bir tek oradan paylaşımlarını görüyorum işte birçok kişinin gebelik haberini falan paylaşıyor oradan tanıdım kendisini de bakalım ya süreçten beri de haberdar etsen çok sevinirim Bir de dediğim gibi bu pgt'yi sorabilsen
![]()
Tamam canım sorarsan çok sevinirim ben zaten şimdi gidemem ama en azından o zamana kadar araştırım. Sanırım Perşembe günleri de full ameliyattaymis öyle duymuştum. 25 hasta bakacağım dediğinde diğer hastalara ne oluyor ki şehir dışından gelenler falan oluyor yaEylül ortasında tekrar gideceğim o zaman pgt ve ücretini sorayım Ama sen o zamana kadar öğrenmek istersen Dicle üniversitesi hastanesini arayıp 4048 i tuslayinca tüp bebek merkezi bankosundaki hemşirelere baglanirsin Onlardan bilgi alabilirsin Çok yoğun olduğu için telefonlara cevap vermedikleri de oluyor ısrarla dene. Eşler muayene odasına gelemiyor maalesef çünkü hocanın odasında yan tarafta muayene olmak için bekleyen, paravanin arkasında üstünü değiştiren, oturup sırasını bekleyen olduğu için izin vermiyorlar. Hangi sebeple olursa olsun sabahın erken saatinde gitmekte fayda var çünkü bazı zamanlar sadece 25 hasta bakacağım diyor Gözlemlediğim kadarıyla pazartesi ve salılar çok yoğun Çarşamba günleri biraz daha sakin olabiliyor .
Tamam canım sorarsan çok sevinirim ben zaten şimdi gidemem ama en azından o zamana kadar araştırım. Sanırım Perşembe günleri de full ameliyattaymis öyle duymuştum. 25 hasta bakacağım dediğinde diğer hastalara ne oluyor ki şehir dışından gelenler falan oluyor ya
Canm tekrardan merhaba, napiyosun Nurullah hoca da devam mı? Ben bişey merak ediyorum senin de amh düşüktü sanırım. Acaba sana yumurta büyütmek için ne dozlarda ve ne ilaçlar verdi.ozellikle dozu merak ediyorum.Şehir dışından gelecek olanlar özellikle erken saatlerde geliyolar Geç geldiklerinde alıyorlar mı bilmiyorum