arkadaşlar merhaba,
konumu revize ediyorum.fiyatlarda değişiklik yaptım.çoğunda %50 indirim yaptım.bir tek kahve makinasının fiyatını artırdım.çünkü gerçekten tertemiz.
takas düşünmüyorum.acil nakde ihtiyacım var.
İstanbul anadolu yakasındayım.
Arçelik türk kahvesi makinası, hediye geldi bir heves açıp kullandım.sayılı kullanıldı. fiyat 250 tl
regal tüplü tv, bir sıkıntısı yok.lcd tvye geçiş yaptık sonunda. öğrenci evleri için falan ideal. fiyat 30 tl
arzum bebbe sterilizatör.yumurta pişirme, buharda pişirme özellikleri var.50 tl
defacto elbise. renk siyah.karın kısmı bombeli.hamişler rahatlıkla kullanabilir. fiyat 10 tl
mng kot kapri.işte buna bayılıyorum.ne yazık ki çok kilo aldım.alan pişman olmaz. fiyatı 10 tl
sonbahar-kış için süper bir kapri.fiyat 7,5 tl
fiyat 7,5 tl
hamişler için idealdir.1 defa giydim. fiyat 7,5 tl
kışlık hırka.renk kahverengi.fiyat 7,5 tl
baharlık etek.fiyatı 5 tl
s bedeb tunik bady. fiyat 5 tl
kışlık kadife takım.renk kahverengi. 1 veya 2 kez giydim. fiyat 20 tl
yazlık kapri.bunu da çok seviyorum ama ah bu kilolar... fiyat 7,5 tl
son baharlık-kışlık kapri.kumaşı biraz kalınca.fiyat 7,5 tl
sanırım çan etek deniyor buna.diz altı boyu var.kumaşı parlak desenli.fiyat 7,5 tl
simli taşlı uçuş uçuş tunik.hediye geldi.boyum kısa ve beden olarak bana büyük geldi.detay isteyen olur ise yazarım. fiyat 15 tl
kapşon içi kürklü hırka.36-38 bedene uyar.renk kahverengi.fiyat 7,5 tl
konumu revize ediyorum.fiyatlarda değişiklik yaptım.çoğunda %50 indirim yaptım.bir tek kahve makinasının fiyatını artırdım.çünkü gerçekten tertemiz.
takas düşünmüyorum.acil nakde ihtiyacım var.
İstanbul anadolu yakasındayım.

regal tüplü tv, bir sıkıntısı yok.lcd tvye geçiş yaptık sonunda. öğrenci evleri için falan ideal. fiyat 30 tl

Son düzenleme: