diğer bölümlere açılan konular neden birinci sayfada görünmez?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
sanırım birinci olarak derdim bu oldu "derdim var"ı işgal etmeyip konum ile ilgili hukuk bölümüne konu açtım.fakat bir derdim var dışında konunun bölümüne yeni açılan konum hiç görülmedi bile yeni mesajlara girince bir derdim vara yazınca illa birisi bir şeyler yazıyor.neden hep böyle merak ediyorum.

hukuk özel bir konu yaşanmışlıkla ilgili cevap vermek daha kolay..
herkes adli bilgilerle donanımlı değil maalesef o yüzden yorum gelmeyince arkada kalıyor konu...

Çünkü burası en çok ilgi gören bölüm.. diğer taraflara konu açınca bekle ki bi yazan olsun.. :KK53:
Bazen dolaşırım ben diğer topikleri.. konu açmışlar bir kişi bile yorum yada cevap yazmamış.
Pek üzülüürüm :KK51:

Umarım doğru anladım sorunuzu :KK48:

tam aklımdan bu geçiyodu. yani diğer bölümleride merak ediyorumda durup durup ne var diye gidip bakamamki hepsine tek tek

evet bende bunu merak ediyorum. yani neden cevap verilmiyordan çok açılan konu ana sayfada o sn bile gözükmüyor . yada ben yakalayamıyorum ,

ama sonra konuyu taşıyorlar.ilgili bölüme açın diyorlar. ilgili bölüme de taşınınca konu resmen mezar kazıp üstünü gömmüş gibi oluyor.
Nasılsa ceza vermiyolar buraya açın illaki gören oluyo dicem yöneticiler kızacak :p
Çok fazla alt başlık var hele ki tlfndan gireb kimse uğraşmaz koca forumu dolaşmaya.
Düzenli bi uygulama ama pratik deĞil

tam aklımdan bu geçiyodu. yani diğer bölümleride merak ediyorumda durup durup ne var diye gidip bakamamki hepsine tek tek
mesele tek tek diğer bölümlere biri konu açmış mı diye kontrol etmek değil bende bakmazdım.fakat ilk açılma sırasına göre sıralama olsa hiç çıkmaz mı şu yeni mesajlarda bilmiyorum.

ya önceki sistemde biri yeni bir konu açar açmaz görünüyordu ama şu anki yeni mesajlar kısmı seri ilerlemiyor bence de bir sıkıntı var sitede , ben çoğu yeni açılmış konuyu göremiyorum trent konularda bile sadece bir derdim var topiğinin konuları ağırlıklı oluyor.

Nasılsa ceza vermiyolar buraya açın illaki gören oluyo dicem yöneticiler kızacak :p
Çok fazla alt başlık var hele ki tlfndan gireb kimse uğraşmaz koca forumu dolaşmaya.
bence demeyin. sitede kurallar böyle. mesela bunun yeride burası değil..bunuda taşıyorum

forumda yeniyim bir sorum var "bir konu ile ilgili cevap yazmıştım" cevabım öyle yayınlanmayacak birşeyde değildi ama bildirimlerimden tamamen çıkarılmış ve cevabım gözükmüyor. nedenini anlayamadım sizin bilginiz var mıdır? teşekkürler

forumda yeniyim bir sorum var "bir konu ile ilgili cevap yazmıştım" cevabım öyle yayınlanmayacak birşeyde değildi ama bildirimlerimden tamamen çıkarılmış ve cevabım gözükmüyor. nedenini anlayamadım sizin bilginiz var mıdır? teşekkürler
Hiç anlamam ama burda cevaplar yayınlanmadan önce onaylanmıyo ki muhtemelen internetinizden kaynaklı olarak hiç gitmemiştir yorumunuz.

X