- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elhamdülillah müslümanım.Müslüman olan saygı duyar çünkü bizim peygamberimiz bile saygı duymuş bizim ne haddimize saygı duymamak.İncili,tevratı okudum internetten araştırmadım bana ilk saçma gelen 1 den fazla basımı olmasıydı ve içini açtıgımda çok fazla ikilem oldugunu gördüm.Sonra her şey tesadüf olamaz bunun en büyük kanıtıda insandır.Yani suyun oluşu bile başlı başına bir harika.Eğer tesafüf olsaydı herkes tep tip olurdu görünüşümüz aynı olmazmıydı? Ama ne olursa olsun diğer dinlere saygım var ve diğer dinlere inananlarla dalga geçmenin dinimizde yeri yok.Hindistana gitsem önümden inek geçse bende saygı duyar dururum çünkü benim hristiyan arkadaşlarımda bana saygı duydular zamanında budistlerede duyacagımı düşünüyorum.
birincisi bu soruyu sen sordun. bkz:
" Ve kendi dininizde dahil dinler hakkinda ne dusunuyorsunuz? "
ikincisi din konularının açılması yasak. site kurallarını bilmeden konu açıp, isteyerek yada istemeyerek tartışmaya müsait bir yol yapıp insanlara niye böyle demedin diye soramazsın. -ki kızın cevapladığı soruyu sen kendin sormuşsun :)
Elhamdülillah müslümanım.Müslüman olan saygı duyar çünkü bizim peygamberimiz bile saygı duymuş bizim ne haddimize saygı duymamak.İncili,tevratı okudum internetten araştırmadım bana ilk saçma gelen 1 den fazla basımı olmasıydı ve içini açtıgımda çok fazla ikilem oldugunu gördüm.Sonra her şey tesadüf olamaz bunun en büyük kanıtıda insandır.Yani suyun oluşu bile başlı başına bir harika.Eğer tesafüf olsaydı herkes tep tip olurdu görünüşümüz aynı olmazmıydı? Ama ne olursa olsun diğer dinlere saygım var ve diğer dinlere inananlarla dalga geçmenin dinimizde yeri yok.Hindistana gitsem önümden inek geçse bende saygı duyar dururum çünkü benim hristiyan arkadaşlarımda bana saygı duydular zamanında budistlerede duyacagımı düşünüyorum.
Annem yahudi, babam deist. Cevremde dindar degil. Ayrica her "akilli" insan akli yerine oturunca dunyaya neden geldigini merak edip, arastirir. Sizi bilemem ama.
Aynen tesaduf yoktur tevafuk vardir
Hak din Islam dir Kitabimiz Kur 'an. doger kitaplar iae degiatirilmistir.Dini inanclarin cok fazla sorgulanmamasi gerektigini dusunuyorum
Ban yedirtcen illa yani?![]()
polemik sizde yasaklı konu sizde bdv de geyik sizde e bi zahmet ban da olsun yanı![]()
Ben polemik olsun diye hic bisey yazmadim. Yasakli oldugunuda bilmiyorum. Bdvde geyik ne?
Ha giger inanclara da saygi cercevesinde diye de belirtmeliydim yani?Madem yasakli soru, sazan gibi atlamasaydin soruya, gidip sikayet etseydin. Tartismaya musait, ama insanlar saygili olsaydi, birbirine gizliden laf atmasaydi sorun cikmazdi, basta sen!
Aminnn,inşallah.elhamdulillah müslümanım. rabbim hak din islam üzere ölmeyi nasip etsin..
Evet çünkü din çok ama çok derin ve bir o kadarda hassas bir konu
Kesinlikle...Allaho kadar merhametli ki O na inanmayanlari dahi nimetlerindem mahrum birakmiyor.inanmayanlar icin solemek istedim bunu ve lutfen arastirin.bi takim.muslumanlarin yanlis hareketinden dolayi lutfen Islamiyeti yargilmayin her kitabi okudugunuz gibi Kur ani da okuyun.sonra karar verin.burada kimseye ahmak kesmek derdonde degilim ama lutffen sadece arastirin ikilemde kalan boslukta kalan o kadar cok insan var ki...Ben sadece bi musluman olarak kucuk de olsa inanamayanlara cevap vermek istedim
arkadasim oncelikle sunu belirtmek isterim ki...dusuncelerine saygi duyuyorum.ama bildiklerimide seninle paylasmasam da olmaz.yaradana inanman guzel ama kitaba inanmaman senin yaradanida inkar ettigini gosteriyor.neden biliyormusun..sen yaradana inaniyorsan neredn biliyorsun ki bir yaradanin oldugunu..cunku biz allahi bize gonderdigi kitaplardan bulduk.ilk zeburgeldi sonra tevrat ve incil ve en son kuran ve bu kitaplar sirasiyla geldiginde bir once gelen kitaplarin hukmu kalkti....ve son kitapin kuran olduguna inaniyoruz.ve allah kuranda diyorki bundan dahaiyi kitap yazabiliyorsaniz.getirin diyor...bak simdi arkadasim.kuranda bazi ayetler bizi dusunmeye yolluyor..bunlardan birtanesini soyluyecegimmm...birbirleriyle kavusmak uzere iki deniz saliverildi.ikisi arsinda bir engel vardir birbirlerinin sinirini asla gecemezler..RAHMAN 19.20
Iki deniz saliveren odur.bu tatlimi tatli.bu ise tuzlu ve acidir.bu ikisi arasinda belirli bir perde ve engel kildik.FURKAN 53
simdi bu ayeti bize soyleyen bizi bizzat duyuraan peygamber efendimizz...peki hz muhammad o k bir cobandi okuryazarligi dahi yoktu sen ben gibi biriydiii...ve kac bin yil once bu denizler arasindaki engeli nereden biliyorrr....cunku ona ogreten vardi.o ki yeri gogu yaradan allah vardiii..bilim adamlari buayetten yola cikarak arastiriyorkii denizlerde gercekten de boyle yerler varr..tuz oranlari azli coklu yerler birbiriyle karismiyor.bunada bilim adamlari yuzey gerilimi.diyor.komsu denizlerin sularinin birbirine kavusmamasidir..ve bunu bilim adamlari arastiriyor.gercektende kuranda bahsedildigi gibi cikiyor...ve buna benzer bir cok ayet varr....kuranda biz gogu genislettik diyorrr...ve bundan bir 5 6 seneonce buluyorlarki gokyuzunun genisleme ozelligi varrr..bunuda hz muh.nereden bilebilirdiki.cunku ona ogreten var.evt arkadasimmm sunu her kez biliyorki hic kimsenin parmak izi birbirinebenzemez.ayni yumrta ikizlerinin bile...ve kuran bize bunu kac bin yuzyil once bildirdi....... evet onu parmakuclarini yeniden derleyip duzene koymaya guc yetirenleriz.KIYAMET 4....bunlar uzerinde dusun ve sana bana allah yeter.egerki inaniyorsan ondan gelenlerede inan.kurana ve tum peygamberlere...allaha emanet ol.