Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 578450 Eki Görüntüle 578451
Benim fotograf makinem.Çok memnunum ben.şuan benim aldığım fiyattan daha da ucuz.Tavsiye edrimm![]()
bütçenizi de yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim size zamanında az mı araştırdım ahh ah![]()
fıyatııda yazabılırmısınız bırde bı arkadas demısya pıllı degıl bataryalı daha ıyı dıye bu urun pıllı mı bende pek anlamıyorum özellıklerden
Canım bende kararsızım senin dediğini İnternetten almayı düşünüyorum ..........com da canon marka %50 indirimliymiş uygun geldi bana sizin de önerilerinizi almak istiyorum?CANON powershot compact dijital A810 16 MP
yine CANON powershot A3400 compact dijital camera 16 MP
hangisini aliyim yaaa kararsizim bir cok ozellikleri ayni ama fiyatlari degisiyor A3400 cok az fiyati fazla
bunlari kullananlar varmi ???
Canım bende kararsızım senin dediğini İnternetten almayı düşünüyorum hepsiburada.com da canon marka %50 indirimliymiş uygun geldi bana sizin de önerilerinizi almak istiyorum?
Dediğim ürün bu ne dersiniz çok uygun fiyat Canon PowerShot A810 IS 16 MP 5x Optik 2,7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Çekim) - Foto / Kamera - Hepsiburada.com