Elektronik Ev Aletleri dijital fotograf makınesı..

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
ıyı aksamlar hanımlar
soyle fıyat olarak uygun
ve guzel ceken bır fotograf makınesı arıyorum bıldıgınız yada kullandıgınız memnun kaldıgınız urunler varmı?

benım makınem Sony Cyber-shot DSC-W570 cokda memnunum :))) $sony-dsc-w570.webp

Bende 2 tane var, biri canon eos 60d, diğeri sony dsc-wx10, ikisini de tavsiye ederim, ikisinden de çok memnunum.

Son düzenleme:
fotoğraf makinesinde en iyi markalar canon ve nikondur.bunun dışında sony ve ya fujifilm de düşünebilirsiniz.bende canon var.10 megapiksel.(400 küsür tl civarıydı 2 sene önce)bir de makinenin özellikleri de önemli.bence almışken iyi birşey alın.hatta şimdiki aklım olsa daha fazla para verip daha profesyonel bi şey alırdım.insan düğün fotosu bile çeker öyle bi makineyle.düşünsene:28:

4 sene Nikon fotograf makinesi kullandım.Bozulmasa hala kullanabilirdim.Nikonların şöyle bir sorunu var ne zaman olacağı belli değil ama bir süre sonra objektifi ya içe doğru ya dışa doğru kitleniyor.Benim makinem içe kitlenmişti mesela.Bunu sallamıyorum internette bilinen bir sorun ve en çok nikonlarda görünüyor.Her yerde yetkili servisi yok ve kargo tamir için vb baya pahalıya patlayacaktı çöpe atmak zorunda kaldık.Mutlaka bataryalı makine olsun pillilerin ömrü az çok çabuk bitiyor.

bütçenizi de yazarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim size zamanında az mı araştırdım ahh ah :1:

$CANON-POWERSHOT-A490-DIGITAL-FOTOGRAF-MAKINESI__64101522_0.webp $canon-a490.webp

Benim fotograf makinem.Çok memnunum ben.şuan benim aldığım fiyattan daha da ucuz.Tavsiye edrimm:40::40::40:

fıyatııda yazabılırmısınız bırde bı arkadas demısya pıllı degıl bataryalı daha ıyı dıye bu urun pıllı mı bende pek anlamıyorum özellıklerden

ben 350 almiştım.şimdi en fazla 200 tl dir.:26:Teknosa ve media mark ta bu ürün çok giriyor indirime.Bu ürün pilli canım.Ben şarjlı pil aldım.Bittikce şarj ediyorum.

Canon ixus 230z
Ben daha yeni aldım.kampanyasi vardı. 430 tl ye aldım.
Profesyonel makinelerin bir çok özelliği var ve guzel cekim yapıyor .

CANON powershot compact dijital A810 16 MP

yine CANON powershot A3400 compact dijital camera 16 MP

hangisini aliyim yaaa kararsizim bir cok ozellikleri ayni ama fiyatlari degisiyor A3400 cok az fiyati fazla

bunlari kullananlar varmi ???

CANON powershot compact dijital A810 16 MP

yine CANON powershot A3400 compact dijital camera 16 MP

hangisini aliyim yaaa kararsizim bir cok ozellikleri ayni ama fiyatlari degisiyor A3400 cok az fiyati fazla

bunlari kullananlar varmi ???
Canım bende kararsızım senin dediğini İnternetten almayı düşünüyorum ..........com da canon marka %50 indirimliymiş uygun geldi bana sizin de önerilerinizi almak istiyorum?
Dediğim ürün bu ne dersiniz çok uygun fiyat

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende kararsızım senin dediğini İnternetten almayı düşünüyorum hepsiburada.com da canon marka %50 indirimliymiş uygun geldi bana sizin de önerilerinizi almak istiyorum?
Dediğim ürün bu ne dersiniz çok uygun fiyat Canon PowerShot A810 IS 16 MP 5x Optik 2,7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Çekim) - Foto / Kamera - Hepsiburada.com

cnm A3400 olani almayi dusuuyorum digerini yani...fiyatlar evet iyi indirimli canon cok iyi marka diyorlar ama bilmem

Back
X