Daha flört aşamasına gelemedik yahu izdivaçta nereden çıktı

ayrıca feministi erkeği ara ki bulasın
evet daha iyi bence, neden olmasın? En azından bir aya kadar karşındakiyle sadece fikirleri konuşturarak sadece yazışmak hiç fena bir fikir gibi gelmiyor bana deneyin bence seveceksiniz ama karşısınızdaki sever mi onu bilemeyeceğim
sağ kulağımı istediğim elimle tutuyorum içiniz rahat olsun. sanal zeka dediğinizi iddia etmedim zaten bence yazdığımı bir tekrar okuyun, sevgiler
yanlış olmadığını biliyorum kimseye hesap verecekte değilim ama anlatmak, paylaşmak istemiyorum kendime saklamak istiyorum hepsi bu
pekala olabilir tabiki tabularımla feministliğim arasında sıkışmış olabilirim lafım ona değil zaten feminisliği erkek düşmanlığı olarak adlandırmayın demiştiniz tam olarak ona yorum yaptım ben de. Feminizmin erkek düşmanlığı olmadığı konusunu çoktan geçtik çünkü erkeklere anlatamıyoruz bari kadınlar arasında bunu tartışmayalım
bence tam olarak kendimi insanlara anlatamıyorum. Benim hoşuma gidiyor sadece fikirleri konuşturarak saatlerce konuşmak. Birinin gözlerinin içine bakıp kahve içmekten daha keyifli geliyor konu karşı cins olunca.
Hayatında biri olunca da feminist olabilirsin zaten sorun o değildi aslında siz yanlış anlamadınız da ben biraz karışık anlattım af buyurun :)
Haklısınız bir sorun da bu işte. Bunu aşmaya çalışıyorum ben de ama erkeklerde fazla ısrarcı ve aceleci bir haftalık birine telefon numarası vermek istemiyorum mesela o konuda kararım net neden bu ısrar? Sesimi duysa ne olacak yazışsak ne olacak ne saçma şeyler.