Dik durmak ve bu korkumdan kurtulmak istiyorum

civcivgagasi

Açıyorum çiçek miçek
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
528
965
628
Merhabalar,
Benim sorunum en başta kaygı bozukluğu. Yani her şeyi kafama çok takıyorum. Ama bu sefer biraz fazla taktım sanırım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Netten tanıdığım bir arkadaşım benden hoşlanıyordu. Arkadaşlığımız devam ediyordu ama ben onun hoşlanmasının gittikçe saplantıya dönüştüğünü düşündüm. Anladığım kadarıyla sevgi açlığı çeken biri. Yurt dışında yaşıyor. Buraya geleceğini söylemişti. Ben onu reddedince de beni intiharla tehdit etti. Ama asla taviz vermedim. Arkadaşına haber verdim ve durumu hemen anneme ve babama anlattım. Facebooktan başka hesaplardan yazdı hepsini engelledim. Telefonuma, "ben bir hata yaptım kendimi o duruma düşürmemeliydim sadece bilmeni istedim" diye mesaj attı. Ona da cevap vermedim. Babama da tek tek her şeyi anlattım ve numaramı değiştirdik. Şimdi o Ankara'ya gelecekmiş. Ankara bulunduğum şehre 6 saat uzaklıkta. Buraya gelmesinden ve bana zarar vermesinden korkuyorum. Bana zarar vereceğini söylemedi ama intiharla tehdit eden adam bunu da yapar diye düşündüm. Babam cesaret edemez diyor. Ev adresimi bilmiyor gerçi ama hangi bölümde okuduğumu biliyor. Çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

Daha önce görüştünüz mü bu kişiyle?Görüşmediyseniz hiç korkmayın bence.Ayrıca kendimde yaşadım böyle intihar etme tehtidlerini.Ama anladım ki bu sadece karşıdakine istediğini yaptırmak için sallanmış bir davranış.Gerçekten intihar edicek insan söylemez bile bence..Bir süre okuldan çıkarken falan dikkat et tek kalmamaya çalış bir süre sonra zaten kendiliğinden bırakır..Geçmiş olsun

Hayır görüşmedik neyse ki. Çok teşekkürler. :) Evet tam bir eziklik örneği. İstedikleri olmayınca çirkefleşiyorlar.

Kisisel bilgilerinize sahip mi? Ad soyad yasadiginiz yer vs? Korkutmak istemem ama bulmak isteyen herhalukarda bulur. Bence de yalniz kalmayin her daim dikkatli olun. Ailenize haberdar etmeniz ayrica cok iyi olmus. Ankaraya gelir sizi rahatsiz etmeye baslarsa sikayette bulunursunuz. Gonlunuzu ferah tutun ama tedbiri elden birakmayin.

off bende de ayni durum vardi, 4/5 senedir surekli mesaj atar facebooktan, kac defa engelledim hatirlamiyorum bile, sapik mi ne, daha bi hafta once yine hesap acip mesaj atmis, tabii ki engelledim yine, bi gun umarim bikar yazmaktan

keske hic bulasmasaymissin bu internet olayina. ben bu tip korkulardan facebook hesabi almadim( gerci bu yuzden adim asosyale cikti ama icim rahat) neyse olan olmus
bi insanin intihari faaliyete gecirmesi icin kafayi yemesi ve dogru sekilde dusunememesi gerekir. o is yaş sen korkma her intihar etcem diyen etseydi memlekette adam kalmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…