Elektrikli Süpürgeler Dikey süpürgede tavsiye:((((

barye99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
8
0
36
Ankara
Arkadaşlar dikey süpürge almak istiyorum ama şu parçası ayrılıp el süpürgesi olanlardan
Ama karar vermedim Philips dailyduo su mu yaksa fakir mi
Bana yardımcı olur musunuz farklı marka tavsiyeleri de olur :)))))

blue house aldım.cok memnunum.

hic bu kadar güzel çekecegini ve işe yarayacağını tahmin etmemiştim.

FAkir darky kullanıyorum ok memnunum canm hatta normal süpürgemi nerdeyse hiç çalıştırmıyorum :12:

Bende fakir darky beğendim dün teknosada 79 lira ya gördüm almakta kararsız kaldım fiyatı uygun aslında. Ancak kablolu olması sorun olur mu bilemedim. Bizim evde çok örümcek ağı oluyor duvar köşelerinde falan. Gördüğümde hemen onu alabileceğim bi süpürge istiyorum. Kablolu olunca zorluk çekermiyim ki.

benim dikey süpürgem elektrolüx mor renklisi. çok memnunum. tavsiye ederim

$süpürge.webp

ben de daha önce vestel aldım almaz olaydım 2 kere değişti servisten.3. de attım valla.kablosuzdu.

şimdi fakir aldım 125 tl ye.el süpürgesi ayrılmıyor ama çekiş gücü mükemmel.hem de kablolu.kesinlikle tavsiye ederim.

Tavsiye edemeyeceğim süpürgeyi söyliim delonghi şarjlı kablosuz 400tl para verdim köşede süs gbi duruyor iyi çekmiyor çabuk tıkanıyor asla düşünme derim.. Şimdi 50-100 tl arası kablolu arıyorum ben de, kayınvalide king kullanıyor çok iyi çekiyormuş kendi süpürgesini hiç açmıyor resmen çok kıskanıyorum:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dikey olmasa da bende Fakir var, 1 seneden fazladir kullaniyorum bir sorun cikartmadi.
Fakir markasini tavsiye ederim...

Fantom kullaniyor eltim ve kayinvalidem, onlarda cok memnunlar, cekis gucu de iyi diyorlar.
Istersen bir de onlara goz at derim...

Back
X