Dikiler alndktan sonra ar?Acil..

sanırım en sanslılarınızdan biri benmişim :) tamponlarım silikondu alırken hiç acımadı, burnumun altındaki dikişler zaten pek görünmüyodu kendiliğinden eridi, burnumun içindekiler de öyle... sadece, alçım alınırken biraz canım yandı o kadar...

alçınız nasıl acıttı alınırken anlamadım ben hiçCADIARZU benm alçım 5.gün çok bollaştı ödemlerim hızlı inince doktora sordum çıkar madem dedi

Alçının altına yapıştırdığı banları çıkarırken acıdı... çünkü ordaki deri kemiğe yapışmıştı... :( bantları çektikçe acıdı biraz haliyle...

düküşleri alıyolarmı ya..bnde ameliyat oldm bugun 4.günüm ama doktor tamponlarımı aldı 3 gun sonrada alçıyı alıcak..dikiş felan demedi

ya arkadaşlar çok farklı şeyler varmış,demek ki her doktorun tekniği farklı olduğu için.öncelikle dikişler acıyor mu diyen arkadaşa cevap vereyim:kesinlikle acımıyor.yani kaş alınırken hissettiğimiz acı gibi bişey.tamponlara gelince silikonlu tampon olduğu için öyle eskiden olduğu gibi yarım metre falan bişey değil.benimki burnumu boyu kadar bişeydi.anlık bir acı yaşadım ama hemen geçiyor.korkulacak kadar değil.bazı arkadaşlar yarım metre falan demişler ama teknoloji gelişti.şimdi o tamponlardan fazla yok.alçıya gelince onda zaten hiç acı olmuyor.bantları kaldırırken acı oluyor demişler ama onunda çaresi var.benim doktorum alçıyı alırken bir solüsyon döktü o bantların üzerine.böylece kolay çıktı bantlar hiç acı da olmadı.eğer doktorun sana bu teknikleri uygularsa canın acımaz korkma..

kızlarr bende dıkıs alma hıc olmadı olmıcakta=) kendı kendıne erıyen dıkıslermıs benmkıı tamponda hıc acımadıı ama alcıyı cıkartırken bıraz acıdı

birde burunun icini nemli temiz tutmak gerekiyormus ben aciyor diye dogru düzgün temizlememisrim kanlar hep yara olmus dün oturdu doktor onlari temizledi onlar bile cok acidi

amaniin bende korkumdan temizleyemiyorum burnumu hep kurudu kanlar temizlenmiyo cuma dikişlerimi alcak alçıyı çıkarcak çoookk korkuyorum tekrar ameliyat olma riskim varmış ben bu acıyı yaşamak istemiorum moralim sıfır

amaniin bende korkumdan temizleyemiyorum burnumu hep kurudu kanlar temizlenmiyo cuma dikişlerimi alcak alçıyı çıkarcak çoookk korkuyorum tekrar ameliyat olma riskim varmış ben bu acıyı yaşamak istemiorum moralim sıfır

canım bende kulak çöpüyle fazla arkalara gitmeden ön tarafları temizliyorum.şuan alçı falan yok zaten,bandajlı.bişey olmadı böyle temizleyince.

mutsz tekrar ameliyat olma riski neden var anlayamadım ben...

kesinlikle acı duyulmuyor dikişler alınırken.. yalnız burda burun oturtulmasından bahsedilmişş o ne ki??mafoldumben korktumm azcıkk

bende dikiş yoktu tamponumu kendim çıkardım silikon du zaten .. ama alçı alınırken resmen etimden et koptu yani o acıyı unutamam derimi soydular sanki bide alçımı çıkarttıktan sonra burnumu oturttu doktor eliyle anam çlüyorum zannettim gözümden yaş geldi yaa ''bak dışardan hastalarımı kaçırırsan parasını senden alırım '' demişti doktorum :roflol:

benimde alçımı çıkartırken aynen öyle oldu eliyle oturttu burnu ağladım valla o acıyla :sinifsinif: Dikişlerim kendiliğinden döküldü. Alçı çıktıktan sonra iki eliyle burnuma bastırmıştı sağa sola oynatmıştı. yerine oturttum demişti.

Son düzenleme:
benim ne ameliyat sonrasında nede ertesi gün tampon çıktığında canım yandı ama dikişler alınırken ağladım resmen arkadaşım da hiç ağrı olmamış resmen küfür edicektim yeter artık diye...

uff yarın alçım çıkcak korkuttunuz beni kızlar hiç böyle bir şey düşünmüyordumm
laylay lom gidip geliyodum ne güzeleyvahedigeldismile

ekimden beri forumdayım burun estetiği düşündüğüm için ilk defa bu kadar kokrtum ve tırstım yani anlatamam kelimeler kifayetsiz okurken bile benden gitti bi çok şey :S
olmamayı bile düşnüüyorum yani o kadar keşke okumasaydım bu konuyu :S

ekimden beri forumdayım burun estetiği düşündüğüm için ilk defa bu kadar kokrtum ve tırstım yani anlatamam kelimeler kifayetsiz okurken bile benden gitti bi çok şey :S

Canım korkma herkesin bünyesi aynı diğil her doktorun yöntemide farklı.

banada tampon çok zor çok acıo demişlerdi hiç ama hiç hissetmedim bile bumuydu oldum herkesin korktuğu tampon ama cidden benide korkuttunuz dikiş konusunda tırsıyoruuuummm. dikiş kendimi dökülcek nası oluo??

Kendiğilinden dökülen dikişlerde var arkadaşlarınki gibi alınanlarda doktorunla konuşursun canım nasıl olcak dikişler diye ..

canım boşuna korkuyorsun.her doktorun tekniği farklı.ben de alçı alınırken hiç acı olmadı,nasıl acıdıgını da anlamış değilim.alçının üzerindeki bantı doktor çıkarıyo.zaten alçı kendiliğinden çıkıyo.tamponu soracak olursan silikonlu tampon kullanılırsa acı olmuyor.yani çok anlık hafif bir ağrı hissediyosun ama saniye sürmüyo diyebilirim.dikişlere gelince hani kaş alınırken yaşadığımız agrı var ya aynen öyle bir ağrı.nasılki kıl çekince hafif bir irkiliyosun ya işte öyle.hiç korkma.niye sadece olumsuz yazanlardan etkileniyosunki.herkesin bünyesi,doktoru farklı.korkma boşuna:))

kızlar tampon alınması çok kolay dikişte 2 dakkalık iş ameliyatta hiç acı hissetmiyosunuz zaten korkmayın ben ameliyat günü çok korkmuştum ama o kadar gereksizmiş ki şimdi size ne desem içinizdeki korku gitmez biliyorum bende ameliyattan önce az sorular sormadım sonuç mükemmel olunca ohh keşke daha önce olsaydım diyeceksiniz bunu unumayın! doktorunuza güvenin tabiiki iyi araştırıp bir doktor bulduktan sonra...

Back
X