Dikiş iyileşmesi

evhamlikisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
162
70
13
26
Merhaba arkadaşlar bugün burun ameliyatımın 6.günü her şey iyi gidiyor ama dikişlerimin olduğu yer kızardı halbuki sürekli antibiyotik kremini sürüyorum ve ekstra antibiyotik kullanıyorum. Enfeksiyon olduğunu nasıl anlarım. Koku? Ya da acı varsa nasıl? Bir de siz burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben temizliyorum ama bastıramıyorum açıkçası özellikle dikişlerim olduğu kısım kulak çubuğuyla hafif temizlerken bile acıyor. Ameliyat gününden beri çok hassas.

Burnumun içini nasıl temizlemeliyim ben de onu anlamadım Okyanus suyuyla tam olmuyor Sümkürmek silmek de zor Sürekli grip gibi geziyorum ve sağlıklı nefes alamıyorum Ameliyatın 20.günü Ayrıca dikiş için de krem sürüp yumuşamasını bekliyorum ve kulak çubuğuyla hafif hafif silmeye çalışıyorum

Burnumun içini nasıl temizlemeliyim ben de onu anlamadım Okyanus suyuyla tam olmuyor Sümkürmek silmek de zor Sürekli grip gibi geziyorum ve sağlıklı nefes alamıyorum Ameliyatın 20.günü Ayrıca dikiş için de krem sürüp yumuşamasını bekliyorum ve kulak çubuğuyla hafif hafif silmeye çalışıyorum
sakın sümkürmeyin yasakk ben herhalde baya aylar sonra ilk defa sümkürebilmiştim. siz okyanus suyunu kaç kere söylendiyse sıkın ilk zamanlarda alamıyorsunuz nefes hatta ben direkt klima altına girince direkt tıkanıyordu burnum bunlar da çok normal. damla verdiler mi size onu da düzenli kullanın zamanla oturuyor her şey

Merhaba arkadaşlar bugün burun ameliyatımın 6.günü her şey iyi gidiyor ama dikişlerimin olduğu yer kızardı halbuki sürekli antibiyotik kremini sürüyorum ve ekstra antibiyotik kullanıyorum. Enfeksiyon olduğunu nasıl anlarım. Koku? Ya da acı varsa nasıl? Bir de siz burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben temizliyorum ama bastıramıyorum açıkçası özellikle dikişlerim olduğu kısım kulak çubuğuyla hafif temizlerken bile acıyor. Ameliyat gününden beri çok hassas.
kötü koku varsa o normal içi çok temizlenemediği için bende olmuştu o kontrole gittiğim zaman doktor iyice temizlemişti içini. siz kulak çubuğu ile temizleyebildiğiniz kadar yavaş yavaş ilaçlarınızı sürün ben sadece ekstradan kabuk oluşmasından rahatsız olduğum için bazen çubuğu ıslatıp üstünde gezdiriyordum yumuşasın diye. hassas olması çok normal o konuda endişeniz olmasın çok geçmiş olsun

Kulak çubuğu ile silmeyin
Serum fizyolojik alıp şırınga ile sabah aksam temizleyin

Benim etim yaraları gec iyileştirir belki sizinde öyledir cünkü aylar gecmesine ragmen dikiş yerlerim kızarıktı tam iyileşmemisti ama 6. Gün demissiniz daha cok yeni normal geldi bana

Benim etim yaraları gec iyileştirir belki sizinde öyledir cünkü aylar gecmesine ragmen dikiş yerlerim kızarıktı tam iyileşmemisti ama 6. Gün demissiniz daha cok yeni normal geldi bana
benim de uzun bir süre dikiş yerim hafif şiş ve kızarıktı zamanla indi şişlik ve rengi düzeldi bunlar çok zaman alıyor hemencecik geçen şeyler değil maalesef

Back
X