Dikiş İzi için Denenmiş Çözümü Olan var mı?

silove2309

selin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
18
3
36
Merhaba, benim kaşımın altında 12 yıl öncesinden kalma derin bir iz var. Kaşımın üzerindede 5 yıl öncesinden derin bir iz var. İzler küçük ama biraz da gençlikten olsa gerek takıntı yapıyorum.(tabiki allah çaresiz dert vermesin ama çözümü varsa bunlarda geçsin isterim) çevremdekiler çok belli olmuyo vs. Desede ben de biraz takıntı oldu bu. Normalde cildim çok pürüzsüzdür herkes ay ne güzel falan der bi tek kaşımın altında ve üzerinde bulunan bu izler beni rahatsız ediyor. Bununla ilgili çok konu açılmış biliyorum bir çoğunu tek tek okudum ama çoğunun paylaşılma tarihi çok çok eski. Dermoroller,tca vs. Herhangi bir yöntemle yara -dikiş izlerinden kurtulan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Fotosunu ekliyorum izlerin.

Fotodan cükdinizde sivilceler gözüküyo nasıl pürüzsüzmüş?

İzler çok eski amelyat izleri için krem var ama bukadar eski izlere çare olmaz diye düşünüyorum

Fotodan cükdinizde sivilceler gözüküyo nasıl pürüzsüzmüş?

İzler çok eski amelyat izleri için krem var ama bukadar eski izlere çare olmaz diye düşünüyorum
Sivilceler dönemsel oluyor onlarıda kantoron yağı vs. Cabuk geciyor. Yani burda kimseyi tanımıyorum kimse beni tanımıyor hava atmak vs. Gibi sebeplerde olmayacagından neden yalan söyleyim normal olarak pürüzsüz yani sivilce izi vs izler hic yok sadece alın kısmımda bu izler var ve beni baya rahatsız ediyor:( doktora da gittim yara ilk oldugunda krem vermişti ama tam olarak geçmez sadece ten rengini alsın diye kullanılır krem demişti.gecen sene tekrar gittim plastik cerraha izler tamamen geçmez dedi bilmiyorum:(

Ameliyat sonrası kullanılan bir ürün var ama 12 yıl sonra etkili olur mu bilmem.
Lazerle ya da kimyasal peelingle cilt soydurabilirsiniz (ben tercih etmezdim). Kuzenimin derin sivilce izleri hafifledi lazerle.
Önce cildiyeye gitmenizde fayda var bence. Bakalım doktor ne önerecek.

Sivilceler dönemsel oluyor onlarıda kantoron yağı vs. Cabuk geciyor. Yani burda kimseyi tanımıyorum kimse beni tanımıyor hava atmak vs. Gibi sebeplerde olmayacagından neden yalan söyleyim normal olarak pürüzsüz yani sivilce izi vs izler hic yok sadece alın kısmımda bu izler var ve beni baya rahatsız ediyor:KK43: doktora da gittim yara ilk oldugunda krem vermişti ama tam olarak geçmez sadece ten rengini alsın diye kullanılır krem demişti.gecen sene tekrar gittim plastik cerraha izler tamamen geçmez dedi bilmiyorum:KK43:

İzleri ben çukur gibi gördüm açıkçası dolması lazım geçmesi için .
Tca cildi soyar çatlak için ideal ama kesi boşlukta neyapabilir ki makyajla doldurmaya çalışın

Ameliyat sonrası kullanılan bir ürün var ama 12 yıl sonra etkili olur mu bilmem.
Lazerle ya da kimyasal peelingle cilt soydurabilirsiniz (ben tercih etmezdim). Kuzenimin derin sivilce izleri hafifledi lazerle.
Önce cildiyeye gitmenizde fayda var bence. Bakalım doktor ne önerecek.
Plastik cerrah tam olarak geçmez dedi tca peeling i duydum ama izler yüz kısmında olunca çok cesaret edemedim açıkçası. İnternette birisi yara izi icin değil ama tırnak izi için tavada yumurtanın sarı kısmını yakıp üzerinde oluşan yağı biraz soğutup iz olan bölgeye sürün demiş onu mu denesem bilemedim ki:(

Merhaba. Bende şuan dövmemi silmek için TCA %70 kimyasal peeling kullanıyorum.
Ve gerçekten güzel sonuç alıyorum.
Aynı peeling in daha düşük dozda kullanması koşulu ile ameliyat ve yara izleri için de kullanabilirsin bence. TCA ayı detaylı bir araştır istersen.
Yüzünüzde ki iz de bariz belli olan çirkin olan bir şey değil gibi.

Merhaba. Bende şuan dövmemi silmek için TCA %70 kimyasal peeling kullanıyorum.
Ve gerçekten güzel sonuç alıyorum.
Aynı peeling in daha düşük dozda kullanması koşulu ile ameliyat ve yara izleri için de kullanabilirsin bence. TCA ayı detaylı bir araştır istersen.
Yüzünüzde ki iz de bariz belli olan çirkin olan bir şey değil gibi.
Merhaba, iz çukur şeklinde tca çukur ize etki eder mi? Sizin adınıza çok sevindim umarım iziniz tamamen geçer.

Hangi doktor bi bilginiz var mı bunu yapabilen? Benim gittiğim bana çaresi kesin olarak yok dedi. İnternette de bi çok doktor iz tamamen gitmez vs deyince bi daha doktora gitmedim
Herhangi bir estetik cerrah yapar.Araştırın.Sizinkinde çukurluk var diye öyle diyorlardır belki.İşinin ehli bir uzman bulun yaşadığınız yerde.Benim vereceğim doktor adı yaşadığım yerde olur o da işinize yaramaz.

Back
X