L LeyLAL Guru Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 215 155 303 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #1 Dikiş izi için hangi kremi kullanıyorsunuz?Kullanıp da tamamen geçirdi dediğiniz bir krem var mı?Doktor bepanthene plus verdi sadece ama daha etkilisi,çabuk geçireni var mı?
Dikiş izi için hangi kremi kullanıyorsunuz?Kullanıp da tamamen geçirdi dediğiniz bir krem var mı?Doktor bepanthene plus verdi sadece ama daha etkilisi,çabuk geçireni var mı?
Y yildizzli Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2015 463 565 53 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #2 Ben de perşembe günü gidince sorcam krem önerecek mi kullanmak gerekiyor mu bakalım ne dicek.
N nnrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 282 124 53 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LeyLAL #3 contratubex diye bi krem var yara izlerini dikiş izlerini geçiriyor sigorta karşılamıyor diye biliyorum doktorunuza bi sorun isterseniz
contratubex diye bi krem var yara izlerini dikiş izlerini geçiriyor sigorta karşılamıyor diye biliyorum doktorunuza bi sorun isterseniz