• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş makinesi aldık diyelim ee sonra ?

CuR4fQWWcAQnbsy.webp
2 (900 x 900)-500x500.webp
13167493_806122692824899_1356729064_n.webp
13092435_559351764234528_1026017975_n.webp

Kızlar günaydın sabah sabah bir sorum var.

Şu cok meşhur payetli ve kirpikli yastıklardan ıstıyorum ne zamandır . Ancak bana bır turlu alınabılır fıyatta gelmıyor. tanesi 40 tl , 4 tane alsam 160 tl. E el atmısken yatak odama fılanda ısterım.
Acaba dıyorum dıkıs makınesı alsam ben yapamazmıyım? Dıkıs makınelerıde 250 tl . Öyle kalıp fılan cıkaramamda kırlentmıs carsafmıs dıkemez mıyım ?
Bu oyle kurssuz öğrenilemez mi ?
hiç kursa gitmedim. içimden geldiği gibi dikerim. netten dikiş nasıl dikilir videolar izlerim. pratik dikiş yaz çıkar.
etek pantolon vs vs . neler neler dikiyorum kendime. şu an bile üzerimde var kendi diktiğim etek.

Konu yeni değil mi ya? Hangi ara yaptınız bunu? Sizin kisi eşek gözlü olmuş.
Yok yok misalen :kahve:

Zor bişey değil diyosun , mesajını okudumda ben o kalıp malıp ısınden hıc anlamam aslında hafta sonu kursuna gıtmem gerekebılır. Komsumda pek dıkmıyor bı heves aldı onu yapalım bunu yapalım dedık hıc bısey yapmadık onla oturup deneyıp sonra alabılırım ama esım cok razı degıl sen onun basından kalkmazsın dıyor :)
Mesela anlatmısın ya koselerı ıcıne katlarsın fılan hıc hayat edemedım ama kucukken cok heveslıydım bu ıslere

Yok yok misalen :kahve:

Zor bişey değil diyosun , mesajını okudumda ben o kalıp malıp ısınden hıc anlamam aslında hafta sonu kursuna gıtmem gerekebılır. Komsumda pek dıkmıyor bı heves aldı onu yapalım bunu yapalım dedık hıc bısey yapmadık onla oturup deneyıp sonra alabılırım ama esım cok razı degıl sen onun basından kalkmazsın dıyor :)
Mesela anlatmısın ya koselerı ıcıne katlarsın fılan hıc hayat edemedım ama kucukken cok heveslıydım bu ıslere
:KK39: anladım. Eşin doğru söylemiş yalnız. Ben bir ara gece sabaha kadar dikiş dikiyordum. Çok zevklidir.

Yapardin iki kare kumasi 4 tarafindan dikceksin sadece. Bide siyeh kumas al kirpik seklinde ciz kes yastiga yapistir bitti gitti

Youtube'da görmüştüm, bir kadın o yastıklardan yapıyordu. Payetlerle yastıkların üstüne dekoratif şekiller yapmıştı. Silikon tabancasıyla yapıştırmıştı payetleri :rapci:

Günaydın.
Ay çok komiklermiş yalnız.
Benim de olsun isterim.
Dikiş dikmek süper olurdu herhalde renk renk elbiseler dikerdim ben olsam.

Youtube'da görmüştüm, bir kadın o yastıklardan yapıyordu. Payetlerle yastıkların üstüne dekoratif şekiller yapmıştı. Silikon tabancasıyla yapıştırmıştı payetleri :rapci:
E Peki yıkanınca dokulmezlermı canım

E Peki yıkanınca dokulmezlermı canım

Bilmiyorum maalesef :/ sadece yapım aşamasını izledim. Ama zaten sadece dekoratif amaçlı kullanacaksanız yıkamaya gerek olmayabilir. Ya da belki ters tarafını dışına getirip yıkamak bi çözüm olabilir.

Bilmiyorum maalesef :/ sadece yapım aşamasını izledim. Ama zaten sadece dekoratif amaçlı kullanacaksanız yıkamaya gerek olmayabilir. Ya da belki ters tarafını dışına getirip yıkamak bi çözüm olabilir.
Tersten yıkamak mantıklı aslında

Makınen ne pekı cok sordum kusura bakma yanı hepsıde ıslevselmıdır mesela a101 'e 8 aralıkta gelecekmıs bı makıne 250 tl 5 farklı desenle dıkıs dıyor
Annemin ceyizinde ki makineyi elektrikli yapıp onu kullanmıştım :KK45: a101deki de iyi alabilirsin

Kızlar günaydın sabah sabah bir sorum var.

Şu cok meşhur payetli ve kirpikli yastıklardan ıstıyorum ne zamandır . Ancak bana bır turlu alınabılır fıyatta gelmıyor. tanesi 40 tl , 4 tane alsam 160 tl. E el atmısken yatak odama fılanda ısterım.
Acaba dıyorum dıkıs makınesı alsam ben yapamazmıyım? Dıkıs makınelerıde 250 tl . Öyle kalıp fılan cıkaramamda kırlentmıs carsafmıs dıkemez mıyım ?
Bu oyle kurssuz öğrenilemez mi ?
Dikisi öğrenebilmek icin önce bir kumaşın uzerine düz çizgiler cekin cetvelle onun uzerinden makinayla geçip geçemediğine bir bak belli süre sonra alisiliyor

Bir de uzman tv de youtube de dikis makinasıyla ilgili videolar var ogrenebilmek icin

Annemin ceyizinde ki makineyi elektrikli yapıp onu kullanmıştım :KK45: a101deki de iyi alabilirsin
Aslında sıngerın sıtesıne baktım 20 farklı desenlı bır makıneyı ve dıkıs setını ve kuması 400 tl satıyorlar :D Yenı yıl ındırımıymıs

Back
X