Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu yeni değil mi ya? Hangi ara yaptınız bunu? Sizin kisi eşek gözlü olmuş.
hiç kursa gitmedim. içimden geldiği gibi dikerim. netten dikiş nasıl dikilir videolar izlerim. pratik dikiş yaz çıkar.Kızlar günaydın sabah sabah bir sorum var.
Şu cok meşhur payetli ve kirpikli yastıklardan ıstıyorum ne zamandır . Ancak bana bır turlu alınabılır fıyatta gelmıyor. tanesi 40 tl , 4 tane alsam 160 tl. E el atmısken yatak odama fılanda ısterım.
Acaba dıyorum dıkıs makınesı alsam ben yapamazmıyım? Dıkıs makınelerıde 250 tl . Öyle kalıp fılan cıkaramamda kırlentmıs carsafmıs dıkemez mıyım ?
Bu oyle kurssuz öğrenilemez mi ?
Yok yok misalenKonu yeni değil mi ya? Hangi ara yaptınız bunu? Sizin kisi eşek gözlü olmuş.
Mkyaj yapmayı bilmeyen onu bunu sürüp sürüştüren ergen kız makyajına benziyo bu yastıktaki gözlerKonu yeni değil mi ya? Hangi ara yaptınız bunu? Sizin kisi eşek gözlü olmuş.
Yok yok misalen
Zor bişey değil diyosun , mesajını okudumda ben o kalıp malıp ısınden hıc anlamam aslında hafta sonu kursuna gıtmem gerekebılır. Komsumda pek dıkmıyor bı heves aldı onu yapalım bunu yapalım dedık hıc bısey yapmadık onla oturup deneyıp sonra alabılırım ama esım cok razı degıl sen onun basından kalkmazsın dıyor :)
Mesela anlatmısın ya koselerı ıcıne katlarsın fılan hıc hayat edemedım ama kucukken cok heveslıydım bu ıslere
singer promise 1408 8 dikiş diyormuş yalnız5 dikis deseni icin 250 tl cok degil mi ya. Markasi ne?
E Peki yıkanınca dokulmezlermı canımYoutube'da görmüştüm, bir kadın o yastıklardan yapıyordu. Payetlerle yastıkların üstüne dekoratif şekiller yapmıştı. Silikon tabancasıyla yapıştırmıştı payetleri![]()
E Peki yıkanınca dokulmezlermı canım
Tersten yıkamak mantıklı aslındaBilmiyorum maalesef :/ sadece yapım aşamasını izledim. Ama zaten sadece dekoratif amaçlı kullanacaksanız yıkamaya gerek olmayabilir. Ya da belki ters tarafını dışına getirip yıkamak bi çözüm olabilir.
Annemin ceyizinde ki makineyi elektrikli yapıp onu kullanmıştımMakınen ne pekı cok sordum kusura bakma yanı hepsıde ıslevselmıdır mesela a101 'e 8 aralıkta gelecekmıs bı makıne 250 tl 5 farklı desenle dıkıs dıyor
Dikisi öğrenebilmek icin önce bir kumaşın uzerine düz çizgiler cekin cetvelle onun uzerinden makinayla geçip geçemediğine bir bak belli süre sonra alisiliyorKızlar günaydın sabah sabah bir sorum var.
Şu cok meşhur payetli ve kirpikli yastıklardan ıstıyorum ne zamandır . Ancak bana bır turlu alınabılır fıyatta gelmıyor. tanesi 40 tl , 4 tane alsam 160 tl. E el atmısken yatak odama fılanda ısterım.
Acaba dıyorum dıkıs makınesı alsam ben yapamazmıyım? Dıkıs makınelerıde 250 tl . Öyle kalıp fılan cıkaramamda kırlentmıs carsafmıs dıkemez mıyım ?
Bu oyle kurssuz öğrenilemez mi ?
Aslında sıngerın sıtesıne baktım 20 farklı desenlı bır makıneyı ve dıkıs setını ve kuması 400 tl satıyorlarAnnemin ceyizinde ki makineyi elektrikli yapıp onu kullanmıştıma101deki de iyi alabilirsin