dikiş tutmayan evlilik..

Sıkıntı eşimin kafasındaki kadın imajı olmamam. Ona göre kadın kibar olmali asla.sesini yükseltemez ama erkek yapabilir. Vs. Çocuğun bakımına yardım etmek istemiyor çok tembel
Kimse onu ellemesin ilismesin hayatı boyunca uyusun hahaha kakaka geçsin hayatı. Kimse ondan bişey beklemesin. Şunu al şuraya KOy desen oflaya poflaya bi hal olur. Bende çalışan bir bayanım
Haliyle yardıma ihtiyacım. Oluyor ama eşim asla yanasmak bir yana birde söylenir durur. Sanko ev hanimiyom yani günün 8 9 saati işteyim ama işte kafası basmiyor. Gece Direkli uyan çocukla. İlgilen benim.hep.
Buna kültür farkı deniyor ve biten evliliklerin temel nedeni maalesef

Esin çıldırmış olmalı. Annen saçmalıyor. Ne demek sabret?
Çalışıyorsun. Cocuk bakiyorsun. Muhtemelen ev işlerininde cogunu yapiyorsun..karşılığı seni öldürcem mi oluyo?
Ne demek kadin bağırmaz. Kadın kahir ceker,herseyi sineye ceker. Oturur öylemi.
Cocugun daha bebekti galiba senin yanlis hatırlamıyorsam?
Cocugun bu ortamda büyümemeli.

Esin çıldırmış olmalı. Annen saçmalıyor. Ne demek sabret?
Çalışıyorsun. Cocuk bakiyorsun. Muhtemelen ev işlerininde cogunu yapiyorsun..karşılığı seni öldürcem mi oluyo?
Ne demek kadin bağırmaz. Kadın kahir ceker,herseyi sineye ceker. Oturur öylemi.
Cocugun daha bebekti galiba senin yanlis hatırlamıyorsam?
Cocugun bu ortamda büyümemeli.
Evet. Kadın susarmis. Erkek sonra hatasını anlar gelir Özür dilermis. Bu derece manyak.
20 aylık bebeğim

Evet. Kadın susarmis. Erkek sonra hatasını anlar gelir Özür dilermis. Bu derece manyak.
20 aylık bebeğim
Ya bu erkekler evlenince kendilerini ne zannediyorlar gercekten anlamiyorum bu özgüven bu fütursuz laflar bitirim bitirim hayir boyle laflari annelerine edemezler ha. Babalari annelerine çatsa falan anne sen kadinsin sus otur demezler. Gercekten igreniyorum. Bazen ben kendi esime.de cok sinir oluyorum kendini birsey zannediyor bide bir tutunduklari dal var. Bağırmak. Bağırınca hakli olmuyorsun yani sadece havlamış oluyorsun insani sinir ediyorlar

Düzelme olmaz .sadece ilerde harcanan yılların olur.bir çocuk daha olur belki mutsuz değişmeyen adamı çekmek zorunda kalırsın.

Ayrılacaksınız sonuçta adamı öldürmeyeceksiniz, neden babasız kalsın? Sürekli kavga, huzursuzluk olan evde büyüyeceğine ayrı olmanız daha iyi bence. Siz kavga ederken daha çok yara alacak belki aklı yetince babasına kin duyacak.. Seni öldürürüm cümlesi İnşallah fiile geçmez :eek:

Back
X