Dikiş yarası mı ne bilmiyorum mutsuzum.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Arkadaşlar popo askılama ameliyatı oldum. Dikişlerim çok iyi ama bir yer sadece oradaki kabuk düştü ve yaramsı bir şey oluştu. Kokmuyor. Enfeksiyon ya da iltihap değil. Doktor o şekilde iyileşeceğini söylüyor. Gazlı bezle örtüyorum üzerini. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Eklentiler

• k7z3yf.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 652
Kabuk mu o? Eger kabuk ise endiselenme. Ama sanki delik gibi. Yara gormeye alisigim fakat icim bir hos oldu

Çok kötü görünüyor. Normal dikiş o görüntüde olmaz. Dikiş açılmış gibi görünüyor. Resmen içi görünüyor. Acaba fotoğrafta mi öyle çıktı ?

Çok kötü görünüyor. Normal dikiş o görüntüde olmaz. Dikiş açılmış gibi görünüyor. Resmen içi görünüyor. Acaba fotoğrafta mi öyle çıktı ?

Dikişin açılma durumu yok aslında. 1 ay oldu. Kabuk düşünce böyle yara oldu. Doktor böyle iyileşeceğini söylüyor. Gazlı bex koyarak. Pansuman, baticon filan yok şuan.

yaranızda enfeksiyon var. o sarı yerler enfekte görünüyor. duzgun iyileşen yara böyle olmuyor. benim kol germe ameliyatımdan sonra bir kolumda aynı yara oluştu doktor ayrı bir tedavi vermişti. daha sonra oralar keloid oluşturdu. dikkatli olun derim. bir de en yakın zamanda kan verip enfeksiyon degerınızı olçtürün. geçmiş olsun

Teşekkür ederim cevap için ama doktor enfeksiyon olmadığını iletti, ateş ve kokulu akıntı olmadığı için.

Sol taraf gibi düz çizgi olmalıydı, biraz açılmış yaraniz ve bence hafif enfeksiyon var. Oksijenli su alıp duzenli pansuman yapın

O genis kısım çiçek ya da verem aşısı izi gibi iz birakiyor iyileştikten sonra
Tamamiyle düzelince doktorunuza sorup contratubex kullanırsanız iz için faydasını görürsünüz.

O genis kısım çiçek ya da verem aşısı izi gibi iz birakiyor iyileştikten sonra
Tamamiyle düzelince doktorunuza sorup contratubex kullanırsanız iz için faydasını görürsünüz.

Çok teşekkür ederim. İz umurumda değil cidden şu görüntü çünkü her seferinde midemi bulandırıyor. Pansumanımı ben yapıyorum. Başım dönüyor her seferinde.

Evet ben de öyle düşündüm. Korkum 3 4 ay filan geçmezse diye. Yarın kan testi yapılcak bakalım. Enfeksiyoncu da görecek ama akıntı, kokar vs olmadığından yağ nekrozu deniliyor. Bir de orada dikiş çok üst üste gergin atılmıştı. Onun ceremesini çekiyorum sanırım. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Gecmis olsun

Evet derinin rengi degisiyor ödem azaldikca renk aciliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…