Yok kabuk değil. Üstü kabuktu. Düşünce böyle oldu.Kabuk mu o? Eger kabuk ise endiselenme. Ama sanki delik gibi. Yara gormeye alisigim fakat icim bir hos oldu
Çok kötü görünüyor. Normal dikiş o görüntüde olmaz. Dikiş açılmış gibi görünüyor. Resmen içi görünüyor. Acaba fotoğrafta mi öyle çıktı ?
yaranızda enfeksiyon var. o sarı yerler enfekte görünüyor. duzgun iyileşen yara böyle olmuyor. benim kol germe ameliyatımdan sonra bir kolumda aynı yara oluştu doktor ayrı bir tedavi vermişti. daha sonra oralar keloid oluşturdu. dikkatli olun derim. bir de en yakın zamanda kan verip enfeksiyon degerınızı olçtürün. geçmiş olsun
Sol taraf gibi düz çizgi olmalıydı, biraz açılmış yaraniz ve bence hafif enfeksiyon var. Oksijenli su alıp duzenli pansuman yapın
Kaynar ama uzun surer ve iz kalir fazlacaÇok teşekkür ederim.Böyle kaynayacak diyor doktor, sizce kaynar mı?
Kaynar ama uzun surer ve iz kalir fazlaca
O genis kısım çiçek ya da verem aşısı izi gibi iz birakiyor iyileştikten sonra
Tamamiyle düzelince doktorunuza sorup contratubex kullanırsanız iz için faydasını görürsünüz.
Bir ayı bulurAman kalsın zaten görünmeyen bölge. Yeter ki geçsinuzundan kastınız tahminen sizce?
Bir ayı bulur
Gecmis olsunEvet ben de öyle düşündüm. Korkum 3 4 ay filan geçmezse diye. Yarın kan testi yapılcak bakalım. Enfeksiyoncu da görecek ama akıntı, kokar vs olmadığından yağ nekrozu deniliyor. Bir de orada dikiş çok üst üste gergin atılmıştı. Onun ceremesini çekiyorum sanırım. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Evet derinin rengi degisiyor ödem azaldikca renk aciliyorArkadaşlar popo askılama ameliyatı oldum. Dikişlerim çok iyi ama bir yer sadece oradaki kabuk düştü ve yaramsı bir şey oluştu. Kokmuyor. Enfeksiyon ya da iltihap değil. Doktor o şekilde iyileşeceğini söylüyor. Gazlı bezle örtüyorum üzerini. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Çok teşekkür ederim. Enfeksiyon yokmuş vücudumda. Yaralar da düzelmeye kurumaya başladı sanki.Gecmis olsun
Evet derinin rengi degisiyor ödem azaldikca renk aciliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?