Dikişini kendi çıkardı

Tamam canım çok teşekkür ederim sürekli edicem yinede tedbirli olmak lazım ameliyatın üzerinden 2 ay geçmeden rahatlamam :)
Çok haklısın can onlar en sadık vefalı dostlarımız bizim eminim ilgilisin hiçbirşey olmayacak hızla iyileşicek ben veteriner ini en ufak bir endişemde ararım kafana takılan birşey olursa bence hemen ara sor daha da doğru bilgi alırsın geçmiş olsun acil şifalar

Çok haklısın can onlar en sadık vefalı dostlarımız bizim eminim ilgilisin hiçbirşey olmayacak hızla iyileşicek ben veteriner ini en ufak bir endişemde ararım kafana takılan birşey olursa bence hemen ara sor daha da doğru bilgi alırsın geçmiş olsun acil şifalar
Teşekkür ederim canım şuan saat geç diye aramadım olmadı yarın fotografını atarım yarasının veya ararım getir derse götürürüm zaten dikişlerinin alınma zamanı gelmişti :)

Canım benim kedim yok köpeğim var ama evcil canlı için tecrübem olduğu için yardımcı olabilirim diye yazıyorum ameliyat sonrası kendisi zarar vermemesi için elizabeth boyunluklar var mutlaka al bir petshop tan ve benim köpeğim ameliyat olmuştu o bölge enfeksiyon kapmıştı veteriner e de danışarak sürekli kantaron yağı ile pansuman yaptım temizledim inanılmaz hızlı iyileşti hem hızlı iyileştiriyor hem o bölgeyi temizliyor kesinlikle veterinerinede danış benimki onayladı onay alırsan mutlaka yap mucize gibi geldi bize
Canım bir şey daha sorabilir miyim
Emfeksiyon için nasıl bi tedavi uygulandı iğne mi yoksa pansuman mı yapıldı

Kedin çok tatlıymış :KK68:
Evet kendi dikişlerini kendileri çıkarıyorlar. Yalıyorlar vs vs. Bu şekilde iyileştiriyorlar orayı. Dişi kedim de öyle yapmıştı çok tedirgin oldum ama halbuki yapması gerekiyormuş :)

Kedin çok tatlıymış :KK68:
Evet kendi dikişlerini kendileri çıkarıyorlar. Yalıyorlar vs vs. Bu şekilde iyileştiriyorlar orayı. Dişi kedim de öyle yapmıştı çok tedirgin oldum ama halbuki yapması gerekiyormuş :)
2 dikişi kaldı bugun 9.gün tam iyileşmedi ama çok az kaldı iyileşene kadar beklicem o sırada çıkarırsa okey çıkarmazsa iyileştikten sonra veterinere aldırırım inşallah daha ellemez
Teşekkür ederiz :KK36:

Benim delikız ikinci gün afiyetle yemiş dikişleri. Sürekli yalamasın diye dikkat ediyordum yine de çaktırmadan çıkarmış. İğne için veterinere götürdüğümde veteriner fark etti ve çok şaşırdı ikinci günden çıkarmasına. Sizin kedi biraz değişikmiş ilk defa rastlıyorum bu duruma demişti :KK48: Ama sorun olmadı yarası kaynadı, çabucak iyileşti. Sizin de 8 gün olduysa sorun olmaz yarası kaynamıştır zaten.

Benim delikız ikinci gün afiyetle yemiş dikişleri. Sürekli yalamasın diye dikkat ediyordum yine de çaktırmadan çıkarmış. İğne için veterinere götürdüğümde veteriner fark etti ve çok şaşırdı ikinci günden çıkarmasına. Sizin kedi biraz değişikmiş ilk defa rastlıyorum bu duruma demişti :KK48: Ama sorun olmadı yarası kaynadı, çabucak iyileşti. Sizin de 8 gün olduysa sorun olmaz yarası kaynamıştır zaten.
Ben benimkine yaramaz diyodum birde 2.gün daha kendine yyeni gelmiş haliyle nasıl da yemiş yaramaz :KK48:
Bizimkine 2hafta oldu heralde iyileşti neyseki bi sorun olmadı

Oyy yavruşa bak :d masallah
Kediler cogunlukla kendileri söküyorlarmis zaten. 8 gun olmus sanirim sökmesinde bir problem olmaz heralde siz yinede sorarsiniz. Bizim hekimimiz kendi söker demisti ama benim kuzu ellemedi hiç.
Teşekkür ederiz :anne:2hafta oldu galiba zaman ne çabuk geçmiş hatta konu açmıştım
İyileşti bile :)

Back
X